SKRIVET: 2010-12-30, kl 16:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Orkar inte blogga för tillfället är skit bakis... återkommer väl imorn eller senare ikväll puss!

SKRIVET: 2010-12-29, kl 19:19:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 9 min tro

Tror inte på ngt mer än mig själv. Liksom gud? Wtf som att det sitter en skäggig gubbe uppe i himlen njaa... det låter inte logiskt, sant eller realistiskt överhuvudtaget. Retard liksom. Tror mer på tomten än på gud, buddha däremot är cool. Söt mumma.. Ja gott. Eller? Va. Aa.

SKRIVET: 2010-12-29, kl 16:34:04 | PUBLICERAT I: Bilder

Stockholm i mitt hjärta

Har smörjt in mig med Calvin Klein bodylotion nu, mumma ! Hugo Boss parfymen och börjar sminka mig nu :) Luktar så jävla gott haha :D Sitter och lyssnar på Petter- Stockholm i mitt hjärta :) Gött..

SKRIVET: 2010-12-29, kl 14:24:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Badet

Sanna gick nyss, ska hoppa in i badet och fixa mig och sånt :) Gotta stay fresh haha. Ska lägga ännu en ansiktsmask och grejer sen måste jag knäppa min jobbiga korsett haha usch typ 200 knäppor :O

SKRIVET: 2010-12-28, kl 22:44:25 | PUBLICERAT I: Bilder

Bajs mask?

Jag och Sanna la ansiktsmasker i choklad haha, smakade på dom men de smakade inte så gott :( Ligger i mitt rum nu och tittar på någon random film på tv6 :)

SKRIVET: 2010-12-28, kl 19:21:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sanna

Är med Sanna nu vi ska se på film och ta det lugnt :)

SKRIVET: 2010-12-28, kl 17:37:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Du är som en stjärna på himlen, något man ser men inte når

SKRIVET: 2010-12-28, kl 17:26:07 | PUBLICERAT I: Kläder

Korsett och underkläder typ

Detta var vad jag hade på mig idag, min nya klänning och ett midjeskärp :) Klänningen är långt ifrån sådär blå den är mycket mörkare på riktigt
Korsett från H&M och mina fötter
Stay ups från H&M
Sen hotpants från Gina Tricot, hotpants är fan mina bästa vänner tack för att ni sitter så bra! haha..
Sen köpte jag även en present eller två till syster min hon fyller ju år snart :)

SKRIVET: 2010-12-28, kl 12:24:15 | PUBLICERAT I: Bilder

upplev mer upplev mer lala...

Ska börja fixa mig nu :) Ska till stan med Alexander, Richard gick för någon timme sen för att gå ut med Milo och gymma tror jag :D Tänkte fixa mitt busiga hår som ligger överallt och sen sminka mig och sist klä på mig! Eller nej vänder nog på ordningen :)
Titut!

SKRIVET: 2010-12-27, kl 20:35:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skön kille

En kille ~19 verkar försöka göra slut med sin flickvän ~16. Efter lugna försök från killens sida brusar tjejen bara upp mer.
Tjejen: Bara så du vet, du kommer aldrig hitta någon som ens är i närheten av mig!
Killen: Nej gumman, det är det som liksom är meningen.

Haha fyfan vad klockren!

SKRIVET: 2010-12-27, kl 20:02:24 | PUBLICERAT I: Bilder

Situation is dirty dirty dirty!

Hola amigos, har smått tråkigt! Försöker underhålla mig själv, glor på facebook bilddagboken och bloggen haha :) Vet inte vad jag ska göra har saker att göra men pallar verkligen inte röra mig just nu :O

SKRIVET: 2010-12-27, kl 18:50:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 8 ett ögonblick

Ja.. vad fan ska man skriva här då? Jag har faktiskt ingen aning om med min fantasi lär vi inte komma så långt :/ Tycker att alla ögonblick i mitt liv är viktiga eftersom de utgör en sådan stor roll i min vardag, från att träffa en ny vän till att vara med om något traumatiskt eller underbart. Jag har väl inte så lätt i att fästa mig i saker och ting antar jag.. jag bara lever lugnt och tar dagen som de kommer ibland antar jag. Men inte alltid, hmm..

SKRIVET: 2010-12-27, kl 18:36:00 | PUBLICERAT I: Kläder

Kläderna

Leggings från Salt

Blus ifrån Vera Moda
Allt som allt, knästrumpor, lösögonfransar, en blus, en klänning, jeansleggings och en julklapp till Nicole och en till Bafrin :)
Man ser inte klänningen så bra :P haah

SKRIVET: 2010-12-27, kl 17:33:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan !

Har varit i stan med Collan, köpte lite saker som jag lägger upp senare nu ska jag kila iväg en stund är det tänkt! Lägger upp kläderna om exakt en timme! :)

SKRIVET: 2010-12-26, kl 23:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 07 Min bästa vän

Ähm tja alla! Haha idag ska jag skriva om min/a bästa vän/ner. Har nåra tjejor som jag kallar för de bästa om man säger sååååå :) Vi börjar med Johanna :)
'
Såååå Johanna och jag lärde känna varandra genom våra päron som dejtade :) Åkte med till hennes land en dag med mamma och så började vi lära känna varandra :) Vi har gått igenom bråk och konstigheter men också trevliga stunder... nåra iaf. Vi har gått igenom fjortistider och ja såna konstiga saker haha :) Vi vart ''flummiga'' på fanta och lekte med barbiebilar på hennes land varför vet jag inte.. så tråkigt hade vi haha :D
Sen har vi Baaaaaaafrin och Nicole :) Har känt dom sen jag började 1an :) Nicole är en sliskig typ som gillar att göra saker som jag inte kan skriva i bloggen... Nej men hon är underbar skrattar alltid med den skiten mest åt henne dock. Men så fungerar jag :) Som med dom flesta vännerna kan jag säga allt till henne, men mest för att hon börjar säga sjuka saker själv... Sen har vi lilla Bafrin söta korven, när jag säger att jag skrattar ofta med Nicole så driver jag inte när jag säger att jag gör det 24 med Bafrin, vi underhåller alltid varandra på olika sätt. Hon skrattar åt mig eller jag åt henne av någon konstig anledning så har vi alltid kul ;) Vi har ALDRIG heller bråkat *stolt* jag som alltid hamnar i bitchfights av någon konstig anledning men nu känns det som att jag har växt ifrån det haha (a)
Alla mina bilder på denna korv har försvunnit så du fick en lite halvt ocharmig haha sorry pumpan! Detta är bråkmakaren, vi har känt varandra sen 6an och vi har bråkat fler gånger än vad det finns dagar på ett år känns det som haha :) Men vi blir alltid sams. Det roligaste med denna korv är att så fort jag blir singel så blir hon också det så fort någon blir brunett så blir det andra det osv, vi är ganska synkade alltså :) Man märker verkligen att vi tänker olika ibland när vi inte kommer överens :P
LOVE YOU ALL! <3

SKRIVET: 2010-12-26, kl 23:27:02 | PUBLICERAT I: Musik

Klänningen

Fuss and fights, arh.. är trött lite irriterad men det mesta är löst. Är väl pms-ig för att Richard ska åka venne.. Men ska iaf röra mig ditåt nu :) Men först tänkte jag lägga upp en misslyckad bild på klänningen :)
Ah, en svart klänning med spets armar och lite spets strax över brösten :) Jätte bra bild i know fett stolt C:
I see the music guys are jumping
I can't explain the way I feeeeel
For a moment I was wondering
If she would dance with meeeeee (yeah)
I gotta think when I approach her (yeah)
Cause I'm not sure if she's alone (ha ha)
Started making my move closer
The dancefloor is our home (ooohhh)

SKRIVET: 2010-12-26, kl 19:26:46 | PUBLICERAT I: Bilder

Yey

Var i farsta idag med Johanna och köpte en klänning på Salt som jag tänkte ha på nyår :) Ligger hemma nu och fixar min data och lite sånt trååååkigt :) Ska träffa Richard lite senare tror jag för jag ha mina saker där och dom kan ju vara bra att ha eftersom att han åker på tisdag :( Buhu

SKRIVET: 2010-12-25, kl 20:32:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 6 min dag

Min dag har varit helt okej. Har inte gjort så mycket som jag sa innan, vaknade vid 1 breve underbara Richard. Såg honom när han packade buhu :/ Sen kom Alex och hämtade mig, vi åkte till Heron kollade på tv-isar och sen satt jag bara hemma ett tag och sen träffade jag Richard haha bästa dagen att skriva min dag på eller? Skit tråkigt ju fett sämst :O

SKRIVET: 2010-12-25, kl 16:28:44 | PUBLICERAT I: Musik

Musik + julklappar



Haha.. :) Kom hem nu var med Alex han skulle titta på en tv i Heron... har inte gjort så mkt mer idag :) Ska träffa Richard senare, han åker ju snart :( Så jävla sämst. Aja iaf, julafton var ju helt klart roligare när man var liten haha :) Fick presentkort på 2000 sammanlagt, 1000 kr löst, påfyllning på mobilen + en mobil. Och lite små saker :)

Den fick jag :) love it den är ju skit söt haha :)

SKRIVET: 2010-12-25, kl 13:44:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggar inte

Har typ ingen data eller orkar inte med den så ja bloggar när jag kan, berättar lite mer om julafton senare. Nu är jag hos Richard ska till heron med Alexander ida ;) Har ny mobil så ja har inga nummer dom åkte inte med :/ Så smsa mig alla!

SKRIVET: 2010-12-24, kl 17:09:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 5 Vad är kärlek?

Antar att alla har sina olika definationer om vad kärlek egentligen är.. Att beskriva kärlek måste vara nästintill omjöjligt. Men för mig är de den där känslan som får dig att må så jävla bra varje dag. Att vakna upp breve den man verkligen älskar och känna att ingen/ingenting kan sabba detta ögonblick...

Kärlek är verkligen när det svider i hjärtat så fort man är ifrån varandra, när man bara ligger och tänker på den man verkligen älskar för sig själv. Kärlek kan läka sår, kärlek kan få dig att må så jävla bra, de gör en lycklig helt enkelt. Men självklart finns det ups & downs med kärlek precis som med allt annat. T.ex. olycklig kärlek, när du trånar efter någon du helt enkelt inte kan få. Kan inte riktigt beskriva denna känsla eftersom jag inte vet hur de känns :P Hehe.. Men alla söker nog efter kärlek, som ett plåster på såren ibland om du känner dig övergiven eller ensam. När du behöver tröst, tröstkärlek kan vara bra för dig själv men de kan verkligen såra den du ''använder'' för att läka dig själv. Vet en liten tjej som skaffade pojkvän direkt när hon hade gjort slut med sin kille efter två år tillsammans, hon skaffade en kille som hade velat ha henne sen dag 1. Det slutade med att han vart otroligt sårad, så jag vet vad jag pratar om. Att prata med en kille som känner som han är verkligen jobbigt, tänk er att ha blivit helt utnyttjad att någon har bara tagit er kärlek och stuckit?

Jag skulle nog säga att alla behöver kärlek one way or another liksom, man vill alltid finna den som är rätt för dig själv. Den som får dig att skratta, den som torkar dina tårar, den som ställer upp för dig endast, den som du håller trogen jaa.. den som älskar dig.

En liten geeky bild också haha

SKRIVET: 2010-12-23, kl 19:04:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 4 eller?

Juste! Listan.. idag skulle jag skriva om vad jag har käkat idag och än så länge så har jag ätit knäckebröd med mjukost! Får se om det blir något mer i magen, är inte såå hungrig men fan jag ska äta julgodis hihi :)



SKRIVET: 2010-12-23, kl 18:03:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Datan hmm nej

Orkar inte använda min data för den är helt körd i huvudet ! Om den ens har ngt... iaf har hjälp mamma hela dagen, köpte en gran gick hem, skalade potatis, slog in julklappar, klädde granen och rullade köttbullar kul va? Mm, roooooli roolii :) Men iaf ska hjälpa mamma med dittan och dattan sen ska jag träffa Riiiichard ! Yey :) Kommer nog inte klara mig när han åker till Thailand :( Fanken alltså!

SKRIVET: 2010-12-23, kl 11:14:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jompan

Sitter i min syrras rum nuuuuuu för min data är helt väck. Skulle tömma den igår så ja la in allting på cd skivor och ett usb minne men skivan fuckade ju så 500 bilder försvann... jätte roligt så jag får fiska upp alla bilder jag hittar på internet för man vill ju ändå ha dem som minnen liksom! :) Alla bilder på mig och David, mig och Sandra och nåra andra mappar försvann :(

Jag o Jompan, alltså Johanna gick ner till centrum och köpte oss en julegran! Sen gick vi och köpte frukost. Nu ska vi kääääka och sen vet jag inte!

SKRIVET: 2010-12-22, kl 20:58:42 | PUBLICERAT I: Musik

Ser du stjärnan i de blå?

Sitter och tömmer min data och fixar alla gamla låtar. Hittade denna, haha hur söt är inte den? ^^

SKRIVET: 2010-12-22, kl 15:53:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hmm

Ska nog ta ett bad nu om jag pallar sen ska jag göra lite hemligheter ! :)

SKRIVET: 2010-12-22, kl 14:45:54 | PUBLICERAT I: Bilder

Hej hå :)

Ligger och tittar på Smalville nu :) Richard gick vid tio för att han skulle möta en släkting till honom, så idag har jag inget speciellt att göra ska kolla om någon vill ses men först ska jag ligga hemma och dega lite hihi :)

Tyckte att bilden passade så jävla bra in, de fanns en roligare men den var David med på också haha. Lite opassande kanske!

SKRIVET: 2010-12-22, kl 13:08:00 | PUBLICERAT I: Bilder

Mina föräldrar dag 3

Så detta är tredje steget. Tredje dagen osv. Ska väll berätta lite om mina paaaarents! Okidoki haha :) Min mamma och pappa har inte bott tillsammans så länge jag kan minnas. Kommer endast ihåg när jag bodde med pappa i hagsätra vid älvsjöbadet :O Men i alla fall, jag växte upp och var en varannan vecka unge :) Mamma skaffade en pojkvän ett tag i Kallhäll så då bodde jag endast med henne varannan helg... Sen så gjorde min pappa detsamma fast nåra år senare och då bodde jag varannan helg i Täby. Så jag har varit ett barn som har åkt fram och tillbaka i orterna haha :) Nu bor jag iaf hos mamma på heltid i Högdalen :)

Min pappa har jag nästan alltid sett som.. ja inte en pappa. Han tar typ allting med ro och glider fram segt, han har mest varit som en storebror typ retat mig hit och dit och jag har gjort desamma med honom. Inte riktigt som med min mamma. Kommer ihåg när min farbror bodde hos oss och han & pappa skämde ut mig inför min dåvarande pojkvän, Alexander :) Men sånt tar jag, jag är uppväxt så och jag antar att det är därför mina kompisar kan tycka att jag är lite elak ibland emot dom bara för att jag har lärt mig att vara ''skoj-elak'' ungefär :) De märkte Richard och det tyckte han inte om haha men kompisar som Johanna vet precis hur det är att vara med mig när jag är lite elak hehe :$


Min mamma har alltid varit en bra mamma. Visst vi bråkar mycket ibland och små tjaffsar men jag tycker att hon har behandlat mig bra och rättvist. Ibland tycker jag att hon gör vissa saker fel, men jag antar att hon tycker detsamma om mig :) Älskar i alla fall mina föräldrar och skulle inte byta ut dom mot nåra :)

Tänkte lägga upp bilder, men jag har inga bilder på min pappa sjukt nog. De ända bilderna jag har på honom är på fotografier. Alltså ganska gamla :)


Jag o syrran.. väldigt längesen

SKRIVET: 2010-12-21, kl 22:53:59 | PUBLICERAT I: Bilder

Typ klar

Har gjort klart teckningen som Richard bad om ska bara fin justera den lite tror jag ;) Märkte nu när jag la in den att det var lite ojämn :( Underläppen på den glada ska fixas sen den feta hakan som den understa fick :)

''Smile now, cry later''

SKRIVET: 2010-12-21, kl 22:11:53 | PUBLICERAT I: Bilder

Hemligheter

Nu vart de intressant läsning när jag började med de 30 sakerna jag skulle skriva om va? Det verkar så iaf. Kom hem från min söta Richard nyss. Ska rita en tatuering som han ska ha, självklart ska han inte ha just den men en som är gjord av en som kan iaf :) Fick en julklapp av gullegrisen haha :) Den bästa parfymen som finns, Calvin Klein in 2 u. Jag vet att han ville att jag skulle ha Paris Hilton, men jag får lite dåliga vibbar av den nu. CK är liksom jag haha ;)


SKRIVET: 2010-12-21, kl 20:36:41 | PUBLICERAT I: Bilder

Min första kärlek

Skulle ju som sagt följa den där listan, även om jag egentligen inte pallar med för er gör jag det. Okej, jag är helt ärlig och min första kärlek var David.. Vi träffades 2008, vi vart tillsammans 21 september 2008 :) Till en början kände jag inte mycket för David, det var mest för att han var kär i mig så jag gav det ett försök. Sen växte mina känslor för honom mer och mer och tillslut älskade jag honom mest av allt i mitt liv.
Tiden gick, allt var jätte bra. Sen började vi små bråka när vi var med varandra, bråken blev allt större och löjligare avundsjukan tog över och särade på oss. Jag gjorde slut nåra dagar innan vi skulle fira 1 år, ville inte fira 1 år om jag inte klarade av att vara tillsammans med honom, han vart förkrossad.. så vitt jag vet. Han började umgås med Erik och gick inte vidare, han var ledsen. Jag trodde att jag hade gått vidare men jag mådde bara sämre och sämre för varje dag jag var utan honom, jag klarade inte av det. Vi började träffas igen och sen vart vi tillsammans igen 1 dec 2009. Det fungerade till sommaren det vart samma visa igen och David gjorde slut med mig. Men jag ville att han skulle göra slut för jag ville inte såra honom igen :(

Så jag var nöjd med det.. sommaren gick förbi och David ville ha tillbaka mig men jag ville inte. Han skaffade en ny tillfällig tjej antar jag att det var, vi träffades igen och märkte hur mycket vi ville ha varandra igen, det vart vi igen i september om jag inte minns fel. Vi var tillsammans i en månad sen märkte jag tyvärr, att det funkade verkligen inte alls. Jag älskade inte David mest av allt längre, jag älskade honom men inte till de 100 procenten som jag behövde ge honom. Det förstörde honom igen tyvärr, jag hatade verkligen mig själv för att ha sårat honom en gång till. Life goes on, den första kärleken är klart inte den sista :)

SKRIVET: 2010-12-20, kl 21:22:59 | PUBLICERAT I: Bilder

Bästa cheeeeeeyen

Andréa hade tråkigt så hon gjorde en ny header till mig, thanks!

SKRIVET: 2010-12-20, kl 21:21:19 | PUBLICERAT I: Bilder

Gör ju som alla andra

Här är jag haha :) Mitt namn är Sophia Madeleine Johanna Larsson jag är 17 år och född 1 juli 1993. Jag har bott i förorten hela mitt liv, Hagsätra och Högdalen. Just nu bor jag i Högdalen. Jag har gått i Hagsätra skolan, Bandhagens skola, Vittra och just nu går jag på Jensen Södra :) Jag går sam/sam och tycker att det är jääääääätte kul.. haha. Men iaf på fritiden umgås jag med mina vänner, shoppar, festar och tecknar osv.



Jag slösar pengar som en idiot, jag hatar cola men mest mums mums och såna där bollar det jag hatar mest av allt glasspinnar. Don't ask. Jag ryser bara i hela kroppen när jag ser folk som tuggar och slickar på själva glasspinnen. Men det är mest när jag tänker på det. Äter inte ens glass så att jag nuddar pinnen ! Fyfan :( Mina kompisar retar mig ofta för det och tuggar på pinnen framför mig... en pina i somras.

Jag har två piercingar, en i tungan och en i läppen. Tog den i läppen själv för 4 år sen kanske och vill inte ta ut den eftersom jag kommer ha ett hål där då höhö :) Har dock piercat mig 5-6 gånger men tagit ut för att jag gjorde de helt impulsivt. Har 7 hål i öronen också, antecknar ni? Bra..

 

Har inte många tjejkompisar för att jag kan inte ha det helt enkelt. Johanna är en av mina bästa vänner, likså Nicole, Bafrin och Sandra! Det är dom jag umgås med mest och jag älskar dom :) En kille som jag umgås med mycket och tycker om är även min lilla Alexander :) Ja DU! Vad söt jag är men så är det, han är rolig jag är rolig osv osv ;)

Skulle lägga in bilder på mina hästkompisar men nu måste jag gå till Richard :)

SKRIVET: 2010-12-20, kl 21:03:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Som alla andra

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

SKRIVET: 2010-12-20, kl 20:40:17 | PUBLICERAT I: Bilder

Top Model

Jaa.. sitter och tittar på top model och pratar lite med Ville baaaaaara :) Väntar på att Richard ska bli klar så ja kan gå till honom ;) 

'' snön ligger vit på taken, endast tomten är.. '' Var bara tvungen...

SKRIVET: 2010-12-20, kl 17:41:45 | PUBLICERAT I: Bilder

Hemma

Ligger hemma i sängen nu :) Johanna gick till far sin! Ikväll ska jag träffa Richard, innan dess ska jag bara vara hemma och ta det lugnt geeka lite haha :) Ni vet tråkiga saker, måste göra en svenska uppgift också men har ju 3 veckor på mig så ja chillar lite med den hihi :blush: och vafan händer i veckan :question: vem vet. Det återstår att se men nu är det inte långt kvar till julafton ! ;)

Ska rita en tomte tror jag haha ! 8)

Jag vill ha sommar !

SKRIVET: 2010-12-20, kl 14:22:23 | PUBLICERAT I: Bilder

Johanna

Igår drog jag och Johanna till Alexander efter att vi hade varit hos Richard. Vi såg på en film som var skit dålig och sen kollade vi på paranormal activity 2 bara för att Johanna inte hade sett den :) Jag däckade i sängen så väckte dom mig sen så gick jag och la mig i sängen i vardagsrummet och Johanna i soffan haha :) Jaaaaaa, nu är vi hemma hos mig Alex skjutsade hem oss eftersom han skulle jobba idag :) Nu ska vi kila iväg strax till centrum ;) Jääätte kul puss!

SKRIVET: 2010-12-19, kl 13:05:49 | PUBLICERAT I: Bilder

Richard

Vaknade nyss.. tittar på tv, spy kids hah.. Richard gick nyss för han skulle hem till hunden och sen träna buhu! Vet inte vad jag ska göra nu haha :) Får bli min lilla nya tv :)

Dålig bild, men ja får krupp på bloggar utan bilder haha

 

SKRIVET: 2010-12-18, kl 19:11:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

C'mon

Nån har rapeat min spotify lista :( Hade massa klassisk musik i en av mina listor? Typ as mycket sex dagar sen haha helt off. Jag tänkte bara vad i helvete är detta när jag hörde massa violiner och sånna där skit saker helt lost :O Fixar mig iaf nu :) Ska åka med Richard vid 8 :) Nu måste ja skynda lite puss!

SKRIVET: 2010-12-18, kl 17:16:59 | PUBLICERAT I: Bilder

Stationär tv

Håller på och fixar i mitt rum, tog en bokhylla från min pappa och ska ha den istället för min fula tv bänk och en mindre tv. Ibland hatar jag att ha en rör tv. Alltså en tjock tv för er som inte fattar.... Känns som att ha en stationär tv en som man inte kan rubba ens! Helt värdelöst :(

Till dig som tyckte att det var dåligt att David inte hade tackat mig för att jag stod upp för hans flickvän om att någon kallade henne för saker: vissa kan inte visa uppskattning, denna person har ju slutat nu iaf på min blogg så det verkar som att det funkade. Tycker också att det var lite dåligt men han bad mig inte att skriva något så han brydde väl sig inte ;) What ever :) Nu ska jag käka iaf sen ska Richard komma hit och sen ska vi på bio :)

Fick även brev av polisen idag, suck! Måste gå på förhör (?) tror jag annars får jag böta 2000 retard saker. Aja tjaaaaaa då!

Haha tyckte att dom var så söta

SKRIVET: 2010-12-17, kl 16:10:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

LOOOOOOOOOV

Hade skolavslutning idag, skönt! SÅ nu har jag looooov mf's ! Ligger i sängen hemma hos Richard han spelar playstation, dom växer ju aldrig upp... Iaf vet inte vad jag ska göra idag får se vad de blir helt enkelt ! Pussen

SKRIVET: 2010-12-17, kl 00:19:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halli hallå

Nu ska jag sova :) Ska möta alla i skanstull imorn och ska på avslutning får ju jullov imorn yey! Nu ska jag se ngt intressant program hej då!! God natt!

SKRIVET: 2010-12-16, kl 15:52:13 | PUBLICERAT I: Bilder

Keep making clowns

Börjar nog bli ett retard. Sitter och ritar clowner liksom? Jaja jag är lite knasig... Nu ska jag hitta på en annan sak ;) Seeeee yah!

 

Lockade håret idag, tidsfördriv :) Ser mongo ut men mongo som man är liksom :)

SKRIVET: 2010-12-16, kl 14:47:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallåå

Ska inte träffa Richard idag de ska vi ta någon annan dag :) Nu ska jag geeka lite, ska rita ngt alltså haha fan va tråkig jag har blivit :O Aja ! Peace

SKRIVET: 2010-12-16, kl 12:55:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Faskien

Mitt alarm ringer inte på morgonen?!? Aja vaknade av att Bafrin väckte mig halv åtta skulle gå upp och fixa mig men la mig i sängen igen med mobilen på ljudlöst.. suck så jag vaknade ju inte såklart vaknade för ett tag sen nu har jag min sista lektion så aja. Ska träffa Richard vid två :D Om jag får tag på honom hans mobil är lite knasig men de löser sig :) Ska ligga och drömma mig bort nu... nej! det har jag inte tid med jag måste fixa mig :D OCh mitt rum

SKRIVET: 2010-12-15, kl 23:07:34 | PUBLICERAT I: Humor

Fick en

Justin ? Dani ? hmm




Fick en tingeling sensation i magen när jag kollade på A Shot At Love With Tila Tequlia... Vet ni varför? Jag trodde jag såg Justin Beiber men det var en flata som heter Dani, som vann om jag minns rätt men dissade henne.

SKRIVET: 2010-12-15, kl 22:12:19 | PUBLICERAT I: Humor

Haha sött

Haha se så söta! Sexigt om de skulle varit riktiga tatueringar :)

SKRIVET: 2010-12-15, kl 21:51:30 | PUBLICERAT I: Bilder

Duschade

Tog nyss en dusch :) Skönt skönt skönt, idag ska jag sova ensam för första gången på.. hm vet inte får kolla i bloggen haha! Kollar på ngt jävla svenne program, tråkigt som fan. Är skit sugen på godis typ eller glass. Yumyum, men har inte en spänn kvar nu. Får vänta till jul buhu. Så imorn är det TOOOORSDAG yeyyey! Det betyder en dag kvar till freeeeeeeeeedag som betyder LOVHOV ! Fast jag tror jag har prov imorn, fast jag vet inte. Måste kolla de tror jag :)

Puss hej leverpastej

SKRIVET: 2010-12-15, kl 19:32:16 | PUBLICERAT I: Bilder

Hej anonym amanda

Postat av: anonym

taaa tillbaka sooooophia!!!! din nya är en jävla fjortishorrrrrrrrrrrrrra!!

2010-12-13 @ 10:35:52

(Kommentar från mitt ex  driv (?) blogg)

åååh, shit. Vad livet ska vara elädigt ibland. Blääää.. JAG VILL INTE ENS HA DAVID! Du behöver inte kommentera hela tiden, du får absolut tycka precis som du vill. Men du får faktiskt inte yttra dig precis som du vill. Att kalla någon en hora är att kränka någon, hora är ett nedvärderande och smutsigt ord. Fortsätter du att kommentera på detta vis kan du bli anmäld, blir du anmäld spåras du upp... då är det säkert inte lika kul längre. Eftersom att ingen vet vem du är så är du säkerligen nån random och är du det så behöver du inte bry dig ett skvatt om mig och David. Vill inte ha något med han att göra och jag kommer inte ha något med han att göra. Forget about the fucking past.

Måste lägga upp en bild från ''the past'' bara för de



SKRIVET: 2010-12-15, kl 18:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tråkigt



FAN VAD LACK JAG BLIR. Skulle göra en ny målning av clownen för att munnen vart misslyckad + lite annat men självklart så blir denna och failad. Pissed off. Haha :) Puss aa kram! vist

SKRIVET: 2010-12-15, kl 18:07:53 | PUBLICERAT I: Humor

Haha fail

Haha, smarta tjejor skriver inte kommentarer med olika namn från samma ip-adress ''amanda'' hahahah. Börjar undra vemfan det är som vill veta så mycket om mig och David och sen skriver lite annat hmm... min hemliga beundrare? Aa klart att det är de ;) Fast egentligen så säger jag bara Ooooooooo... ->

SKRIVET: 2010-12-15, kl 13:51:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma :)

Fick sluta tidigare idag så jag började strax innan 10 och slutade vid tolv ungefär :) Skönt med utropstecken :) Pratar lite med Sannis på msn osååådär, skulle tydligen rita något till Nicole. Något som passar henne, tror att jag ska rita en penis... men de fick jag inte rita. Hmm återkommer med vad de blir haha puss!

SKRIVET: 2010-12-14, kl 22:53:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Msn

''Mikke säger (22:32)
hört att du är dålig i sängen, men jag kan göra dej bra ;) ''

Wtf? Vem fan säger så ens. Visst om man ska driva men jag känner knappt honom. Det var inte ens roligt (?) Eller jag kanske bara är grinig haha..


SKRIVET: 2010-12-14, kl 22:48:58 | PUBLICERAT I: Bilder

Ritat

''Peace it does not mean to be in a place where there is no noise, trouble or hard work. it means ti be in the midst of those things and still be calm in your heart''

Satt och ritade lite, ska snart till Richard :) Har inte gjort så mycket idag annars :) Så har inte något intressant att säga ;)

SKRIVET: 2010-12-14, kl 17:12:27 | PUBLICERAT I: Musik

Bruno Mars- Grenade
































Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked cause what you don't understand
Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

SKRIVET: 2010-12-14, kl 15:35:08 | PUBLICERAT I: Bilder

Skönt

Är hemma nu, skit skönt och bara ligga o dega haha :) Kanske ska träffa en kompis senare men fåååår se faktiskt :) Nu ska ja se på någon film eller något annat skönt :)

Bafrin visar sin shorts-kjol haha ;) Sexiii

SKRIVET: 2010-12-14, kl 13:53:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk

Ligger hemma hos Richard, skulle haft idrottsdag idag men vart sjuk som ett svin under natten. Kunde inte sova eller andas typ. Sjukt jobbigt.. så nu ligger jag här, skönt att vi får lov på fredag! Wiho :) Igår gjorde vi inte så mycket vi tittade på tv, tog en dusch och somnade sen :)

SKRIVET: 2010-12-13, kl 19:55:00 | PUBLICERAT I: Bilder

Richard

är hemma hos Richard nu, har idrottsdag imorn skulle springa 60 m och kasta kula (?) men jag är sjuk så ja ska bara titta på då :) ska till lidingö skit långt ju!

SKRIVET: 2010-12-13, kl 15:48:00 | PUBLICERAT I: Bilder

Bafrin

Sitter hemma hos mig med Bafrin nu :) Vi ska dra snart för jag ska till Richard och hon ska hem ;) Vi spelade in när vi sjöng warra warra jävligt vackert måste jag säga, finns på facebook mumma! Eyde bror

Btw, fick ett sött armband och två par örhängen idag av Bafrin :) Så sööööööööööööta :) looooooooooooove u <3

Ah skit söta..

SKRIVET: 2010-12-12, kl 19:42:12 | PUBLICERAT I: Bilder

Mmm..

It might sound strange but Im warning you, I may not be that nice

Cue- Burnin

SKRIVET: 2010-12-12, kl 17:42:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Smart chey

Haha hennes hund är ju 4 månader ingen valp va? Nene.. shit tjejen har läst på hundar växer ju typ aldrig upp haha

SKRIVET: 2010-12-12, kl 17:01:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

To bad

Gick upp till centrum och handlade åt morsan... Är skit seg idag faktiskt ska äta gröt och julskinka och grejor idag. Mumma. Har äntligen satt upp julstjärnan eftersom att jag är 12 dagar sen så får den väl sitta i 12 dagar extra haha fint. Tror jag ska ha den till snön i borta så nån gång i juni kanske? :D Vem vet ;)

Tycker fan att mitt rum är ganska mysigt när jag fixar de :)

SKRIVET: 2010-12-12, kl 14:17:00 | PUBLICERAT I: Kläder

Jeans

Har hittat ett par as snygga jeans! Måste ha dom fan!


SKRIVET: 2010-12-12, kl 14:03:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love basket

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com

 

Ni måste ju rösta på min love basket eller hur? ;) Har plockat in lite snygga tjej kläder framförallt men även killkläder där.Klicka på bilden över :)

SKRIVET: 2010-12-12, kl 13:16:04 | PUBLICERAT I: Bilder

Morgon.. fu

Haha.. när jag borstade tänderna igår så ringde mitt ex mig och fråga om han fick sova hos mig XD Talk about random. Nu är jag iaf vaken, vaknade typ hundra gånger av mina sjuka drömmar haha ! Ena gången vaknade jag upp och dunkade huvudet på höger sida i väggen med flit typ (?) :question: vet inte varför, behövde väl en dunk för jag drömde om David & Dennis och hans familj att vi skulle lösa massa grejer. Men det var väl säkert för att jag pratade med söta Dennis igår kanske :) Men iaf nu ska jag käka någonting sen ska jag väl hoppa in i duschen :)

Bild från igår, trodde ni att ni skulle få se en bild från idag ?!? Haha..mm vacker syn

SKRIVET: 2010-12-12, kl 01:50:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött

Fan så skönt att jag är trött så att denna dag kan sluta helt perfekt. Med sömn. Fast de jobbigaste är att jag måste sova ensam för första gången på typ jätte länge. Bu fucking hu.

SKRIVET: 2010-12-11, kl 23:54:36 | PUBLICERAT I: Bilder

Hej hå hej hå hej hå

Chillerill här assåå. Sitter och tittar på tv, det var tänkt att jag skulle träffa Casper som jag sommarjobbade med i somras. Har inte träffat honom sen dess :O rolig typ. Men sen vart det för sent och nu tänker jag nog bara vara hemma och mancha i mig mina chips :) Denna helg har varit lite seg men ändå mysig, eller igår iaf. Denna lördag har varit sämst efter att Richard gick haha.. har inte haft något att göra helt sjukt :thumbdown: Kanske ska försöka spara mina pengar så att jag kan göra saker på helgerna (?) eller jag kanske ska fortsätta att shoppa och köra på snåla helger (?) hmmmm vilket dilemma! :question: Men nu ska jag nog fortsätta att glo på min film faktiskt :rolleyes:



Tycker att det är jätte gulligt att jag tjuvkikar med ena ögat :blush:

SKRIVET: 2010-12-11, kl 20:29:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Segt

Detta var ju typ.. lagom.. segt. Vet inte vad jag ska göra alla planer bara spricker så nu sitter jag här och försöker fiska upp nån person som ja kan få utnyttja under kvällen haha :)

SKRIVET: 2010-12-11, kl 18:23:10 | PUBLICERAT I: Musik

Oldie

Haha.. så gammal låt :) Caaaaaaaaaarolineeeeeee, ser ut som typ ghetto high school musical haha :)

SKRIVET: 2010-12-11, kl 15:57:09 | PUBLICERAT I: Bilder

Haha.. svar igen

''det borde vara du och david, ni va så fina tillsammans:) vad tycker du om hans nya fjortis tjej? haha :D''

Hahha.. nu börjar jag fan undra vem du är på riktigt. Amanda säger mig inte ett skvatt. Jag har absolut ingenting att säga om hans nya tjej, har bara hört lite saker från hennes vänner eftersom min syster och hon har gemensamma vänner. Tex som att hon la till min syrra på facebook bara för att det var min syrra? Wtf liksom hahahahaha. Men dom hare säkert jätte bra tillsammans :) Inte som att jag bryr mig längre. Det är bara alla andra som inte fattar hur han kunde byta ut mig mot henne eftersom hon är långt ifrån vad jag var. Men egentligen var det ju jag som inte ville ha kvar honom längre så jag anser ändå inte att han har bytt ut mig, snarare jag som har de. Vill du veta ngt mer kan du ju skriva vem du är foooooooooooooor reaaaaaaaaaal! ;)

Over and out!


SKRIVET: 2010-12-11, kl 14:24:54 | PUBLICERAT I: Musik

?

Helt söt låt

 

If you're not the one, then why does my soul feel glad today?
If you're not the one, then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine, then why does your heart return my call?
If you you are not mine, would I have the strength to stand at all?

 

Haha.. ser ju att folk tycker om min musik eftersom den hamnar på några andra bloggar och spotify listor.

SKRIVET: 2010-12-11, kl 14:23:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar och update

''Hej det va jag som skrev anonyma kommentaren. Jag undrar bara om du och rickard är tillsammans för du verkar vara med honom så ofta men det behöver ju inte betyda nånting men jag undrar bara. Och har du glömt din förra kille david helt? är ni kompisar? /nyfiken amanda :)''

Haha.. okej. Nej vi är inte tillsammans vi har bara träffats sen jag och David gjorde slut. Har inte träffat någon annan än honom sen dess heller, så de kan verka som att vi är tillsammans men så är inte fallet. Tycker inte att man ska springa in i ett förhållande utan att man känner varandra. Det slutar bara upp fel och dåligt.

Jag har glömt David helt och hållet. Känner inte ens igen honom längre, har försökt att vara kompis med honom men det krävs två för de och jag känner inte att han ligger på samma plan som mig så sålänge han är lika omogen som han är, tex angående en tröja som han lånade ut till min vän och den gick sönder + att den redan var sönder så ska hon betala den eller så ska han behålla min andra kompis jacka ''bara för att'' liksom. Känner att han behöver lite tid för sig själv och med hans nya, orkar inte vara hans vän om folk ska ringa och hota mig. Trivs bättre med Richard än vad jag har gjort med någon annan faktiskt :)

Ja, o btw Richard gick nyss :P Ligger ensam i min säng nu och min tv funkar inte :( Ska kolla på lite grejer som ja ska ha till jul :) Pussen!

SKRIVET: 2010-12-11, kl 00:13:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Badat

Nu har jag badat klart och ja tycker att fjanten kan komma hit snart! Seeeeeeegt.

SKRIVET: 2010-12-10, kl 23:18:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Changeling

Changeling går på tv just nu. Så jävla bra film men man blir så jävla lack under hela filmen för att ingen lyssnar på morsan! Så den tänker jag inte titta på just nu för då blir jag bara lack :O Ska hoppa in i duschen nu, Richard gick nyss men kommer tillbaka om ett tag :) Pusssssssssssssssssss

SKRIVET: 2010-12-10, kl 20:09:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Sandra

Mötte upp Sandra hon titta förbi ett tag :) Snart kommer Richard hit myspys! Blir väl att jag är med honom idag :) Kan ju inte festa hela tiden, förra helgen vart de ju både fredag o lördag lite smått!

SKRIVET: 2010-12-10, kl 17:05:55 | PUBLICERAT I: Bilder

Epic

Bara jag som tyckte att denna såg helt fail ut? :S Ja skulel fan itne vara nöjd.. Kolla fingrarna liksom. Ah sorry för att jag tog bilden. Men de stod inte copyright nånstans hahahhaha.


SKRIVET: 2010-12-10, kl 17:02:23 | PUBLICERAT I: Bilder

Hemma

Nu är jag hemma från skolan, hade en mysig sovmorgon idag! Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa Sanna om inte hon ska på bio. Var ap längesen jag träffade henne! Fy på de.. annars kanske jag ska på nån fest men jag får se hur jag gör har ju inga pengar just nu, allt skit är ju slut. Fy på de.. Men jag hittar alltid något att göra ;) orkar liksom inte planera iförväg för jag är så bra på att ångra mig och då måste man ju dissa den personen man har bestämt ngt med. Elakt ! Ja :) Hahehö

Haha skulle visa mina skills för Johanna och Nicole. Skit stolt att jag kommer ihåg hur man gör, Richard som lär mig onödiga saker medan jag lär han vettiga... Står iaf blood för er blindstyren..

SKRIVET: 2010-12-09, kl 23:28:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ede bror?

Äsch, ska snart till Richard. Börjar ju 2 imorn skööönt och sova ut och mysa extra läääänge :)

Denna ska jag fan ha i julklapp! Punkt slut :D Sen nya uggs också! Behövs

SKRIVET: 2010-12-09, kl 23:28:00 | PUBLICERAT I: Bilder

-

''The night is young and so are we, we can do anything you wanna baby''

SKRIVET: 2010-12-09, kl 22:22:50 | PUBLICERAT I: Musik

Anonyma

Haha det är så jävla tråkigt att svara på anonyma frågor hela tiden. Så nu tänker inte jag göra de :) För jag vill veta vem de är som frågar faktiskt! Så däää så!

 

SKRIVET: 2010-12-09, kl 21:01:52 | PUBLICERAT I: Bilder

Mojmoj

Har inte orkat plugga än. Men snart så :) Tror jag haha jag måste ju faktiskt plugga lite faktiskt! Både facebook och msn är helt CP. Fett sämst haha vet inte vad jag ska göra. Jo plugga men palla liksom, tror jag ska kolla på The Three Amigos, not the white ones the brown ones som dom säger i början haha :) Min favorit komiker är med Pablo Fransicsco och Freddy Soto som dog för ett tag sen. Skit roliga komiker båda två! Den filmen måste fan ses alltså! Grryyyym Pussen!

SKRIVET: 2010-12-09, kl 19:27:26 | PUBLICERAT I: Bilder

Haaaaaaaaallåååå där kött och bläääääääbär ja.. bläbär

Är hemma nu pojkar och flickor! Efter skolan åkte jag till Johanna panna och var med henne lite, tog lite saker som var mina därifrån och sen skjutsade pappa hem mig :) Det vaaar chill :) Nu ska jag plugga lite och se om jag hittar på något annat. Vill inte sooooova ensam! Har blivit för van vid att ha sällskap ju :( buhu.

SKRIVET: 2010-12-09, kl 11:19:13 | PUBLICERAT I: Bilder

Fail på er

SKRIVET: 2010-12-09, kl 11:11:59 | PUBLICERAT I: Bilder

HEJ!

Idag är jag glaaaaaaaaad. Richard ligger fortf och sover :) Ska börja röra mig till skolan om 40 min ungefär :) Idag vet jag inte vad jag ska göra efter skolan men de kommer jag nog på snart så :D


Haha. Jag har mittbene :O :S XD Har aldrig de, ska testa idag och se vad som tycks!

SKRIVET: 2010-12-08, kl 21:06:47 | PUBLICERAT I: Bilder

Kisse mjau

Ligger i sängen och väntar på Richard :) Mamma klagar på att jag låter för mycket för att ja typ pratar med mig själv. Helt oskyldigt och normalt (?) PPPÖÖÖÖÖÖÖÖÖSs



''Cuddle up inside your heavenly arms you help me weather the storm''

SKRIVET: 2010-12-08, kl 19:22:53 | PUBLICERAT I: Bilder

Tur det!

Nu är jag fan glad igen :) Tack vare en viss person! Ligger nyduschad i sängen nu och ska fixa lite grejjs sen kanske ja ska träffa Alexander en snabbis, gotta ketchup! Det var ett tag sen jag träffade den filuren :)

SKRIVET: 2010-12-08, kl 18:39:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

hmm

Tänkte duscha, men sen tänkte jag FYFAN VAD ÄCKLIGT.. ja menar duscha? de är ju typ helt överskattat. ALLTID LUKTA USCH SÄGER JAG BARA.

SKRIVET: 2010-12-08, kl 16:50:32 | PUBLICERAT I: Musik

Ifyllt

Nu ska jag se på rederiet och sen fixa min garderob tror jag.. ångest orkar inte så jävla fullt..

 



SKRIVET: 2010-12-08, kl 16:15:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tom i huvudet

Är hemma från skolan nu.. skulle bara velat stanna hos Richard. Men aah nu är jag hemma iaf lyssnar på musik och tar det lugnt. Känner mig fett tom, uttråkad och seg bara. Är arg på ngt sätt men ändå inte, jag vet inte. Vet inte hur detta kommer gå. Så jävla trist bara. Upd senare.

SKRIVET: 2010-12-08, kl 00:07:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Richard

Är hemma hos Richard nu.. ska se på tv öva lite på mina glosor och mysa sönder typ :) Puss

SKRIVET: 2010-12-07, kl 20:28:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lycklig / olycklig?

Känner mig så jävla glad ibland bara över vissa personer som finns i mitt liv och dom jag har släppt. Det är jävligt skönt att bara kunna rulla vidare så lätt, men jag tycker synd om vissa som jag inte kan vara nära runt pga av andra. Men ibland blir jag bara så arg på vissa som inte kan släppa taget någon fucking jävla gång. De ska alltid ligga och nagga upp ett ytligt sår och gräva djupare och djupare. Dessa personer har helt enkelt inte växt upp :) Kort och gott. Dessa människor ska vi ge massa mjölk så att de kan växa och bli stora och starka eller hur? Men nu är jag fan glad, jag har de personer jag alltid har behövt ha. Kompisar som inte ljuger en upp i ansiktet, nån jag väldigt mycket tycker om.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 19:23:19 | PUBLICERAT I: Bilder

Sådär


Hallååå i stugan! Är hemma nu hade psykologi hela eftermiddagen typ ytterst trevligt! Sitter i mitt rum med syster min och har kopplat in nåra högtalare, ska städa mitt rum nu. Det är stökigt igen skyller på Richard :) Nu ska de fiiiiiixas lite måste byta ut alla ljus för dom har brunnit ner. Vill bara hålla mig i mitt rum idag så mitt PMS inte dödar min mamma som går mig på nerverna! Får sitta här inne och trycka som ett emo :)

 

''You got a choice, you have a voice. Put your hands in the air, scream fuck the world''



SKRIVET: 2010-12-06, kl 23:18:07 | PUBLICERAT I: Bilder

gone

Johanna och Nicole gick för nån timme sen :) Nu är Richard här imorn börjar jag halv ett så ja ska sova ut :) Puss'

SKRIVET: 2010-12-06, kl 16:02:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Whats uuuuuup?

Sitter i min lilla säng och väntar på att Nicole och Johanna ska komma hit och göra mig sällskap :) vet inte vad vi ska göra men de får vi helt enkelt se :)

såg att nån frågade när jag träffade Richard första gången och när jag gjorde slut med David, träffade Richard den 24 september första gången och gjorde slut med David 27 september tror jag :) Tänk vad fort det har gått :O Tre månader snart sen allting :) Den ni!

SKRIVET: 2010-12-06, kl 12:55:49 | PUBLICERAT I: Musik

HEJ !!

Vaknade för ett tag sen, sov med systern min haha. Hon hade så mycket saker på sin säng så hon sov inne med mig. Mysigt va? Hahaha, ligger och tittar på Oprah och laddar ner lite film. Det är sjukt mycket moln just nu.. måste jag säga för de ända jag ser när jag tittar ut är ingenting helt vitt. Ser ut som en rullgardin typ :) Jätte fint och väldigt intressant :) Idag ska jag plugga lite sen vet jag inte får se :D

Inga kan älskaaaaaaa som vi kaaaaaaaaaan! :)

SKRIVET: 2010-12-06, kl 00:53:46 | PUBLICERAT I: Bilder

Godnatt

Nu ska jag sova :) Annica har blonderat mig och de vart en aning ljusare tog lite silver shampoo också så de vart lite halvtaskiga toner på vissa ställen men de blir bra :) Nu ska jag iaf kolla på Criminal Minds och sova sen :) Puss

Haha Richard ritade lite på mig. Passar ju verkligen mig ;)



SKRIVET: 2010-12-05, kl 22:12:49 | PUBLICERAT I: Bilder

Klart :)

Nu har jag städat mitt rum måste plugga lite egentligen men orkar verkligen inte. Min syrra ska bleka mitt hår snart :) Nice skit! :) Men nu ska jag äta ngt är fett hungrig!


Och såhär ser det ut i mitt rum :)

Och såhär ser jag ut för alla som inte vet. Osminkad och konstig :) Ville inte ha i färg eftersom att mitt hår ser gulare ut än vad de är då :/ Riksknas

SKRIVET: 2010-12-05, kl 19:56:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

paus

Nu är de paus från pluggandet och nu ska jag städa och höja mysfaktorn i mitt lilla rum :D hihi ! Puss

SKRIVET: 2010-12-05, kl 18:33:46 | PUBLICERAT I: Bilder

Afrika yey.......

Nu ska jag skriva en uppsats om Afrika, skönt att den bara ska vara 2 sidor iaf :) Fan imorn är jag ledig chillerill!

Gissa vad jag sökte på..

SKRIVET: 2010-12-05, kl 17:53:07 | PUBLICERAT I: Musik

Just nu

Ska skriva psykologi grejs nu och lyssnar på denna :) Skönt

SKRIVET: 2010-12-05, kl 17:29:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Nu är jag hemma

Under denna vecka har jag sovit hemma en gång har jag kommit fram till. Knas. Men de är skönt att komma bort lite ibland när man bara bor på ett ställe. Okej, sååå helgen den var rolig :) Började med lite fiesta hemma hos Sandra.. men sen kom de massa fjortisar som förstörde stämningen så dom fick åka ut! Skulle inte dricka men lite vart det tack vare Sandra och Misha som så gärna ville att jag skulle dricka! Haha men det var skoj :)

Sen igår, så var jag hos min klasskompis Sara :D Det var jätte trevligt och där var det trevliga människor också. Lyckades skaffa mig en flickvän HAHA. Men efteråt skulle jag till Richard och han svarade inte för han spelade :( Så jävla jobbigt, så jag missade iaf sista bussen :D Skit skoj.. Sen skulle jag, Fredrik, Felix och Jesper och tre randoms ta nattbussen som var härliga 20 min sen skit segt. Så Fredrik passade på att kasta snöbollar på alla det slutade med att det var fem killar emot Fredrik som tydligen inte brydde sig om det. De ända jag gjorde var att hålla mig borta ifrån bollarna :) Sen kom jag iaf hem till Richard vid halv fyra ungefär, åt lite chips och somnade på fel sida! Inte kul..

Anyways, pallar inte göra värsta inlägget för ingen orkar ju läsa :O Så jag säger såhär! LEDIG IMORN MOTHERFUCKERS! yehyeh. Nu ska jag iaf plugga :D:D:D Glad chey älskar plugga, häst häst bäst. Sen ska jag bleka mitt hår så att ingen kan sjunga '' det var en kyckling som hetter SOOOOOOOOPHIIIIIIIA som skulle ut på PROOOOOOOMENAAAAAAAAD''

peas aot, eeeeeeejtown

mah girl!

SKRIVET: 2010-12-04, kl 14:43:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nån som vill ha en katt?

Min farsa ska flytta o kan inte ta med sig katten. Så äre nån som vill ha en katt på 3 år så hör av er till mig :) Vet inte vad vi ska göra med den man vill ju inte ge den till nån random :O Alla som känner mig vet ju typ hur den ser ut har ingen bild nu men fixar de sen :)

SKRIVET: 2010-12-03, kl 20:05:56 | PUBLICERAT I: Musik

M;MMM


Nu börjar flickorna komma. Det blir en liten tjejkväll hos Sandra :) Puss!

SKRIVET: 2010-12-03, kl 12:28:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nicole

Sitter hemma hos nicole i hennes nya soffa med fötterna överallt! Mohahahahahahah, hoppas hon ser detta senare. Nä men är med Jessica och dom två är nere på gården och sjunger opera. Låter... sisådär... Idag ska Nicole bleka mitt hår och sen ska jag till Sandra var det tänkt ;) Hejråååååååååååå

SKRIVET: 2010-12-03, kl 07:01:06 | PUBLICERAT I: Bilder

Godmorgon alla!

Eftersom att mitt hår fortf ser lite haltråkigt ut (blont på topparna, gult, blont i hårbotten ungefär) så ska ja tillbringa dagen i en mössa :D Mysigt, tog min syrras eftersom jag inte använder mössor. Ser ut som en tard i dom haha ! Men iaf ska käka ngt sen ska jag väcka Richard, stackarn som måste gå upp så tidigt :O Men han ska ändå typ gymma ;)

Juste idag ska jag hem till Sandra hon skulle ha en tjejkväll med killar :) Haha jag vet inte riktigt vad som händer men vi ska väl umgås o så :)

SKRIVET: 2010-12-02, kl 21:50:00 | PUBLICERAT I: Humor

HAHA

Såhär känner jag mig verkligen ibland med mitt bekväma arlse!

SKRIVET: 2010-12-02, kl 21:19:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallå

Nån anonym undrade vilken blondering jag använde, den var as bra. Det fanns skit mycket i flaskan och den räckte till hela mitt hår två gånger. Det var iaf Loréal :) Kostade 135 kr på Kicks. Super bra ;)


SKRIVET: 2010-12-02, kl 20:01:09 | PUBLICERAT I: Bilder

blond


så såg det ut efter första haha! jätte fint!


Nu ser det ut såhär lite orange vid hårfästet och lite små fläckigt men de fixar jag imorn :)

SKRIVET: 2010-12-02, kl 19:00:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sådär

Nu är mitt hår klart. Har haft handduk på så jag vet inte hur de kommer att se ut :) späääännande! Ska föna det nu fixa mitt rum lite, Richard kommer hit senare och sover med mig :D Tänkte att ja skulle plocka undan mina kläder så att han kommer in i mitt rum ;) Höhö. Om mitt hår fortf är gult så ska ja bleka lite mer imorn :) Tur att ja har pengar kvar ;) Puss!

SKRIVET: 2010-12-02, kl 16:22:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Time

Så nu är de dags att börja blondera, Sandra kanske kommer hit vid fem o hjälper mig men ja börjar ensam. Köpte två paket för 270 kr hoppas fan att de blir bra nu alltså! Nu ska ja lägga i mig i badet och glo på film medans skiten sitter i  ;)

SKRIVET: 2010-12-02, kl 14:51:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sola blondera

Det blir att jag blonderar mitt hår själv istället. Ska tvättat bort mitt smink och sen gå och sola och köpa typ 4 paket blonderings skit :) Haha puss!

SKRIVET: 2010-12-02, kl 13:44:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Psykologi

Ligger i sängen och pluggar psykologi, kriser och depressioner. Ganska segt. Måste analysera några insändare som deprimerade personer har skickat in till nån tidning eller nåt sånt. Ligger och lyssnar på min plugg lista också, blir lite  deppigt men så jävla lätt att lyssna på haha :) Sandra svarar fortf inte bajskorv! Skit också hmm..

Plugg musik : Soothing

SKRIVET: 2010-12-02, kl 13:23:16 | PUBLICERAT I: Bilder

Tattooo o blondering

Hej hallå allihopa! Vaknade upp med världens värk i magen :( Så jag gick hem imorse när Richard skulle till Salong Betong för att tatuera sig :)
''I only date boys with tattoos''

Sen så ska jag blondera mitt hår idag också vet inte när eftersom Sandra aldrig svarar :O Hmm

 

SKRIVET: 2010-12-01, kl 19:10:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

mmmmmmmmmmmmm

Ligger i sängen hemma hos Richard och kollar på Jerry Springer. Imorn ska jag fixa mitt hår är det iaf sagt :D YEY! Men nu ska jag glo vidare orkar inte blogga mer haha ! Pussen