SKRIVET: 2010-01-30, kl 14:04:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen framme

Vi kom fram för ett tag sen, under bilturen tittade vi på en skräckis som heter Cube. Lite Saw liknande. Nu håller vi på o fixar oss för snart ska vi till ''stan'' och äta.. eller försöka ;)

SKRIVET: 2010-01-29, kl 22:37:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

ont som satan

I don't wanna act like a bitch, men denna smärta går icke att härda!! Jag har svinfansatanjävlabajs ont just nu, skulle äta lite chips hos Nicklas.. silly me! Whatever with an capital W.

Var nyss hos Nicklas, jag och Johanna mötte han och Pelle. Nicklas har ju flyttat så vi bor ca 2 min ifrån varandra. Dom skulle tydligen partaja lite så jag drog hem lite efter att Johanna hade stuckit. Bögen som skulle ha träffat mig vid 5! har ännu inte dykt upp.. Undra hur han skulle känna om han satt i min båt just nu. Jaaaa.. säg en sak mena en annan.. Självklart.

W, imorn ska ju jag med Johanna till Dalarna, egentligen skulle jag inte dit. Men kändes lite elakt av mig om jag hade sagt nej eftersom jag sa nej första gången hon frågade och Sandra fick ju inte så.. Men nu ska vi dit iaf, önska oss lycka till! Har inte ätit sedan lunchen med Jessica, tur är jag inte hungrig än. Nu har *pip* missat bussen, så nu orkar jag inte vänta på honom så jag ska titta på film!

Lots of kissies!

SKRIVET: 2010-01-29, kl 19:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är det klart


Det gjorde inte så ont att ta den eftersom det gick så fort. MEN jag mådde sjukt dåligt efteråt eftersom jag alltid stressar upp mig för mycket så när jag reste mig på tuben så kunde jag varken se eller höra något typ. Sjukt läskigt, men nu är det bra igen :) Älskar piercingar ! Nästa : Naveln.. igen om jag vågar riskera det.

SKRIVET: 2010-01-28, kl 19:51:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

ÖH

Är med Johanna nu, snart kommer David. Köpte lite saker idag igen lägger upp bilder senare Puss

SKRIVET: 2010-01-28, kl 10:20:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ohyeah


Brun kofta från BikBok
Lack leggings från Gina T
Basic linne från H&M




På fredag händer det, med Sannis :) Klicka för att komma till hennes blogg.
Jag ska snart gå hemifrån, ska möta Jessica vi ska ta bussen idag. Köpte ju inga skor igår så jag har fortf inga gå vänliga så jag får ta klackar idag -.- Men senare idag ska jag träffa Johanna :)
Föresten, tapetserade ju om. Som ni ser bakom, ville inte ha ngn tråkig färg så det var röd :)

SKRIVET: 2010-01-27, kl 19:50:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

stan med jessica

Var i stan idag med Jessica. Köpte lite saker som jag inte skulle ha gjort egentligen haha :)


Lack leggings


Med och utan. Voila

Köpte även en bh och hårspännen med det känns ganska ovärt att lägga ut det :)

SKRIVET: 2010-01-27, kl 11:05:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

snabbt inlägg

Ska snart gå, men har tänkt på en sak. Jag funderar på att färga håret brunt .. hm jag har tänkt på det länge men jag har inte gjort ngt åt det. Sen så ska jag ju också pierca naveln men eftersom min naveln e lite speciell så undrar jag som det är för riskabelt så jag kanske ska pierca tungan ist.. Men det känns så gay eftersom alla gör det, fast egentligen så har alla överallt typ.. MMM LOVE PIERCINGS!! Fick lite pengar av pappa idag, vet inte vart jag ska pierca mig alltså inte på kroppen men vilken piercing studio, tips?

SKRIVET: 2010-01-26, kl 20:05:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskling är här

David och Johanna sov över igår, men eftersom Johanna inte hade några cigg vägrade hon gå till skolan så hon stannade hos mig ett tag efter att jag hade gått.
Dagen i skolan har vart seg! Men jag åt thaimat med Jessica yummie! :D
Nu sitter jag här med David, han har nyss vart o tränat styrke och jag har nyss städat hela lägenheten typ.. pjuuw. Ska göra pannkakor nu, känner mig som värsta hemmafrun! Är skit hungrig! Puss sötisar!


Schleeten haha :)

SKRIVET: 2010-01-25, kl 09:38:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

helgen

- Har vart med Johanna och David hela helgen, vi har bara tagit det lugnt osv osv.. Har fått mitt rum tapeserat skit snyggt. Gick upp typ 200 år tidigare än vad jag skulle idag, börjar halv ett.
Idag ska jag träffa Johanna efter skolan o vi ska på uppdrag haha. Den sköna lilla smulan har bestulit mig på alla mina kläder hahaha, nästan. Men det gör inget för henne litar jag på eftersom hon lämnar tillbaka allt hon lånar.


Men nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig idag, tyvärr så är ju alla mina ''platta'' skor trasiga och jag oooorkar veeeeerkligen inte ha på mig stövlar, inte gummistövlar alltså.. Men de e så halt ute! Får har mina trasiga uggs, känns lite ovärt att köpa nya nu? Aa.Ska pierca mig i veckan också. ÄNTLIGEN! Min syrra gjorde det i förrigår i tungan.. varför gör alla det? Och varför vill alla att man ska göra det? Kanske ska göra det, go with the flow liksom, haha inte. Men jag älskar piercingar även på killar, dö hett! Ha ^^

SKRIVET: 2010-01-20, kl 20:09:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

what now?

Ligger i sängen med sötnosen. Måste typ hem till mamma snart... orkar inte. Får väl gå på en liten promenad har ju typ inte varit ute på hela dagen, eller jo balkongen!


SKRIVET: 2010-01-20, kl 18:17:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

hahahha retards japp

Haha, jag och Johanna busar för fulla muggar. Sitter här med pappas data och min data, både jag och Johanna är inne på min msn och förvirrar folk, skit kul alla tror att jag är schitzo och pratar med mig. Vi vet inte vad vi ska göra.. vi har redan ätit upp våran goda sockerkaka. Gofnatter

SKRIVET: 2010-01-20, kl 16:58:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

ovanligt? nej skulle inte tro det

Bråkar med David, den lilla bajsen har ju alltid ngt att klaga på. Bara för att jag varken kan eller vill träffa honom när han är sjuk. Nej men då får inte jag vara med Johanna och träffa andra... ''Fuck of sophia'' vilka underbara ord! Ibland älskar man att vara i ett förhållande men det har sina ups and downs..

SKRIVET: 2010-01-19, kl 22:14:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

sleep tight

Johanna ska sova över, och det är super kul :) Vi ska titta på en mooooovie nu, bäääh på dig!
Puu och puss på rumpestumpen hörrödudu, du är ful :) men inte jag och johanna :)

SKRIVET: 2010-01-19, kl 17:25:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sådär

Bajs ont i ryggen, hatar att sitta med datan i sängen.. Är med orka-jojjo@peaw (hennes gamla playahead aliasm sten tufft.. me so jealous) just nu haha skoja. Men iaf Johanna, hon ska bara mata sina djur på fb sen ska vi kolla på film eftersom vi inte vet vad vi ska göra :)

SKRIVET: 2010-01-16, kl 23:43:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Johanna was here :)

Jag Johanna ville bara säga att jag älskar Sophia, sötaste personen ever :) <33

SKRIVET: 2010-01-16, kl 19:36:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

haha så skön

Sitter i soffan med Johanna o kollar på felsms.com skit roliga sms som har blivit felskickade. Skrattade nog mest åt denna

SKRIVET: 2010-01-16, kl 13:32:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

snabb uppdatering

Fyfan, sjukaste kvällen igår. Säger bara I <3 Suck and Blow! Haha, ska vara hemma hos David idag med Johanna och Matte. Det blir en liten film kväll med godis och aah film! Hörs sen!

SKRIVET: 2010-01-15, kl 23:46:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

David lundin

Är hemma hos David Ludin med massa kompisa, skit trevligt. Är med min sötaste kompis Johanna och min älskling och såklart Agaton som har flyttat till Ingarö skit mys. Hare bra söta människor !

Detta är David lundin.. Not han fyller år om 10 dagar. Gratta honom ! Puss på den pojken

SKRIVET: 2010-01-15, kl 14:53:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

sleep over

Är hemma hos David nu med Johanna, får se vad som händer ikv. Men just nu kan han ta sig i schtjärten :) Ha en treeeevlig fredagskväll

SKRIVET: 2010-01-15, kl 07:16:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åh segt

Var med Johannis igår efter skolan, vi chillade bara hemma hos henne och pratade :) Idag ska jag och Johanna åka hem till David och mysa!

Gick upp halv sex, varför vet jag inte eftersom jag vart klar kl 6 typ :O Sitter och laddar ner musik, NIGHTWISH det var längesen.. jag har lite udda och blandad musiksmak. Folk som säger att dom lyssnar på allt ljuger oftast så byter dom låt när jag sätter på en? Då lyssnar man inte på allt...! Sitter och pratar med Nicole på fb hon har tydligen för ont i mensen för att vara med på idrotten!

Lots of kissies, ska hem vid tio igen o sova i fyra timmar! Så att alla vet

SKRIVET: 2010-01-13, kl 16:52:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Detta fält måste fyllas i

Hej och hej då!
Orkar inte skriva något.
David kommer hit om 200 år typ.
Han är dum mot mig idag, men jag älskar honom ändå.
Bye!

SKRIVET: 2010-01-12, kl 22:34:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen i bilder


Jag och Jessica aka Barbie. Och aa, jag kan inte vara seriös på foton som det är mer än bara jag på.

...?

Skiten ville i vända på sig, jag vet att jag är söt.. maha

SKRIVET: 2010-01-12, kl 18:44:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

johanna

Är med Johanna, måste verkligen skriva min uppsats!!
-Fast vi ska typ med till Johannas pappas jobb och g33k4 lite :)

SKRIVET: 2010-01-12, kl 10:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

ska iväg till skolan snart

Var bara hemma igår, skulle ha gjort min uppsats men icke sa nicke. Ska ha spanska som första lektion -.- sen ska jag och Jessica äta thaimat *happyface* senare dyker väll David upp idono. Puss!

Brist på kläder..

SKRIVET: 2010-01-10, kl 19:09:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

davids house

Är hemma hos David nu han kom hem idag och klättrar på mig typ. Ohboy vad han har haft tråkigt. Haha söten, imorgon börjar jag 12.50 vilket känns jävligt skönt! På måndag kanske jag ska med Elin, Sanna, Niklas, Wiwi och David och shoppa om ja får pengar av pappa dvs. Sleep tight!

SKRIVET: 2010-01-09, kl 19:06:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska på middag

- Med några gamla klasskompisar, Nickepicke fyllde år igår och vi ska otroligt nog äta på samma kina resturang som jag åt på igår. Haha vi hörs sen!

SKRIVET: 2010-01-09, kl 04:57:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

kära besökare

Blir väldigt glad när folk besöker min blogg på nattetid, antingen så är de väldigt uttråkigade eller så är jag deras gudinna. Vem förutom jag sitter uppe och bloggar nu egentligen? JA, säkert några men jag känner mig lite speciell och kanske hmm lonely?? Where is my stupid boyfriend! I'll eat u up!

SKRIVET: 2010-01-09, kl 04:55:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

nörd kläder från forever21.com


90 kr


105 kr


120 kr


90 kr

Är dom inte bara för söta? Inget jag skulle ha på mig seriöst men för skojs skull. Det finns väl en nörd inom oss alla eller? Haha, förstår ni hur tråkigt jag har klockan är snart fem. Detta bådar icke gött, sov sött. Om ngn ens är vaken nu.. haha. Lots of kissies from the girl who likes to mix swedish och engelska!

SKRIVET: 2010-01-09, kl 00:55:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kommit hem!

Kom hem för ett tag sen. Åt chinese food och gick på bio. Vi såg Avatar, skit grym film älskade verkligen färgerna och allt!


Skulle också vilja vara blå ! :O Haha smurf.. :$


Lika eller? Mamma och syrran. I got it from my mama, haha eller?


I am the godfather! Haha har dock inge äkta underbett :(:( Sad

Åh juste, jag är lite omplåstrad.. Tack vare min käre pojkvän

SKRIVET: 2010-01-08, kl 16:32:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ouff..


Är jag cool nu? Hahahaha, snacka om att jag har tråkigt.. eller

SKRIVET: 2010-01-08, kl 16:17:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Syrran fyller år

Idag fyller min oskyldiga syster 15 år. Vi ska gå på middag och sedan kolla på Avatar, har blivit ett bio freak. Har kollat på bio massor av gånger den här månaden.


Kofta från Bikbok
Davids tröja
Tights från H&M
Svart ruta över ögonen från Paint.

SKRIVET: 2010-01-07, kl 13:26:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen

Första dagen avklarad. Slutade halv 1 vilket var ganska skönt med kände verkligen att jag skulle slå i huvudet i bordet på varje lektion. Alltså somna... Idag ska jag träffa David och vi ska se på bio, antingen Sherlock Holmes eller Avatar som alla tjatar om hela tiden. Vi får se ;)

Eller?

SKRIVET: 2010-01-06, kl 23:43:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

skola imorn..

Jaaa, nu är lovet slut. Nu kommer det värsta:
- Ännu mer - grader
- Skola * buhuuu*
- Fucking uppsats..
- Tidiga mornar
- The end of the world


Btw. Min  lilla älskling har snaggat sig, denna gången vart han nöjd!


Ska upp om 6 timmar ungefär. Wish me luck!

SKRIVET: 2010-01-05, kl 17:10:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Har ingen lust..