SKRIVET: 2011-07-24, kl 10:43:08 | PUBLICERAT I: Musik

Sista grejerna

Hej hallå är uppe med tuppen (?) Nej men pappa kommer vid 12-12.30 där någon gång :) Sitter och laddar ner lite musik bus! :O Ska fixa mitt rum lite, käka och fixa mig lite sen drar jag till turkarna! Weho, höhö! Lägger in en gammal goding också, hans röst?!? GE mig
Monday 
Took her for a drink on Tuesday 
We were making love by Wednesday 
And on Thursday and Friday and Saturday 
We chilled on Sunday 
I met this girl on Monday 
Took her for a drink on Tuesday 
We were making love by Wednesday 
And on Thursday and Friday and Saturday 
We chilled on Sunday


SKRIVET: 2011-07-23, kl 21:32:28 | PUBLICERAT I: Bilder

Turkiet

Turkiet imorn nice nice!!! Jaaaa men iaf, igår så träffade jag Rickprick vid 7-tiden och möös med honom kollade på film och var allmänt mysiga bara :P Gick hem sen och fixade med låtar och skit så jag kan lyssna på musik på planet!? Richards mamma smsade och ville möta mig, hon vill ge mig pengar jätte snällt! även fast jag har sagt nej flera gånger, men det spelade tydligen ingen roll vad jag sa :O Skönt att vi ska åka imorgon iaf, kommer sakna min gris (Richard) höhö kommer iaf tillbaka nästa söndag och kommer inte skirva något :)

SKRIVET: 2011-07-21, kl 13:55:31 | PUBLICERAT I: Bilder

Godmorgon

Ja, godmorgon kan man väl börja med ;) Funderar på om jag ska åka till Farsta idag typ och köpa ett par shorts eller skor :O Någonting iaf, men det blir nog Globen fan. Åker ju om 3 dagar, fyfan vad skönt!
Haha världens fulaste bild, men sööööt

SKRIVET: 2011-07-20, kl 21:17:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Konstigt

Vissa saker är så konstiga- människor. Man kan inte lita på någon verkligen, jag kan inte ens lita på mig själv. Jag litar på få, högst en. Men vem säger jag inte för man ska inte säga att man litar på någon, då blir det fel. Vissa kommer andra går, men som man säger så består ju vissa. Dom man vill ha, som tycker att man duger och är bra. Mitt humör går upp och ner som en jävla crossbacke. Jag kan skratta och ha kul men innnerst inne så är det någonting som tär. Vissa saker glömmer man aldrig, det finns en som alltid gör mig glad.. jag blir glad när jag får ett sms till och med. Vad det än är så ser jag det positivt och försöker alltid bortse från det som är dåligt- det är jag bra på. Men det funkar inte i längden, jag kan inte blunda för sanningen.
Men just nu är jag glad, för nu är alltid bra. Tidigare var jag ledsen, väldigt ledsen. Men som allt annat, det kommer och går. Måste städa nu btw :)

SKRIVET: 2011-07-20, kl 20:51:32 | PUBLICERAT I: Bilder

HAHA

Richard dödade mig när jag berättade att jag hade beställt en Iphone, så jag ska skicka tillbaka den så ska han fixa en till mig hahahaha...... Hämtade min bikini idag :O Trosorna var minimala, måste ha medium :S Bigass, brukar ha small men de är ju tant trosor så dom sitter ju cp! Får skicka tillbaka iaf :P Men toppen var bra fast tunn, inget inlägg så man ser ju typ en del hahah usch men men de blir bra :)

SKRIVET: 2011-07-20, kl 15:21:25 | PUBLICERAT I: Bilder

Iphone

Jaaaaaa hallå där. Igår badade jag jacuzzi med min mobil bra vaaaa? :D Så den pajja, fett med knas.... men goda nyheter! Klickade hem en vit Iphone sååååå jag får vänta på den bara ;) Kommer dock ta fett lång tid att få nummret eftersom jag ska ha samma som nu, inga nya nummer och lära sig liksom :) + att jag kommer vara i Turkiet så då behöver jag ändå inte mobilen så då kan den lika gärna ligga o damma medans jag väntar på mitt nummer :P Ska städa mitt rum nu, sen ska jag nog träffa Johanna :)

SKRIVET: 2011-07-16, kl 14:49:39 | PUBLICERAT I: Bilder

Enköping

Igår var jag och Johanna hos Tobias och krökade. Det var nice som fan, men sen i slutet kom det nåra och förstörde allt... tyckte jag haha :P Just nu sitter jag hemma och ser på någon film väntar på att gå till bussen för jag ska till Enköping damer och herrar! Orkar inte stanna här i Stockholm så jag flyr :O Känns skönt som fan att jag åker till turkarna snart i Turkiet. Har bara ett problem, har ingen bikini och jag hinner vara i Turiket i två dagar innan jag får lön, beiget haha :) Men nu ska jag plocka ihop det sista och röra mig mot bussen :)

SKRIVET: 2011-07-15, kl 10:51:04 | PUBLICERAT I: Bilder

Pass och Sandra

Väntar på att Annika ska hämta mig så ska vi åka till Flemingsberg och hämta mitt pass. Sen ska jag väl försöka träffa Sandra eftersom hon åker till Bulgarien imorgon :O Kanske ska åka till Enköping idag också, men jag vet inte än. Men känns lite beiget att stanna här när alla ska kröka och jag har inte en krona liksom så flyr väl dit istället :) Skulle lukta på Richards parfym bara för att den luktar så gott (A) fråga inte hur men sprutade fel så kom de på tröjan så jag luktar DUUUUUUUUUUUDE! Najs...
Haha, har bara opassande bilder på Richards data as fula och konstiga haha

SKRIVET: 2011-07-14, kl 15:54:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Muffen

Ska snart ner till centrum och möta min babe Bafrin! :) Vi ska snacka lite skit och grejer ;)

SKRIVET: 2011-07-10, kl 13:30:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Maria 18

Idag ska jag till Maria vid 3 för hon fyller år! :) Så vi ska väl fira henne och lite sådär mys :D Vet inte vad som händer sen men men det blir nog ngt nice ;)
Juste igår var jag och Johanna hos Tobias och krökade, Kajlinger tvingade dit oss :S Näää han tjata lite bara ;) Det var nice, men Johanna ville aldrig gå för hon hade fått napp eller något asså så vi drog vid 5 (?) Johanna sa att bussen gick 53... det var ingen buss alls som skulle gå vi ser bussen åka när vi kommer precis. Åsnan hade tittat fel och skyllde på att det var SL som ''skrev'' fel... Men de stod aldrig 53 någon gång....... men om hon säger de så ;) HAHA vart as arg på henne för de för vi gick hem då, från Hagsätra på morgonen onice :P
Ser helt förjävlig ut men ;)

SKRIVET: 2011-07-09, kl 12:11:41 | PUBLICERAT I: Bilder

Bada & Sola

Ska iväg och sola och bada med Johanna idag :) Weho

SKRIVET: 2011-07-04, kl 14:05:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halåå

Vaknade nyss hos Richard, pratade lite med Jojjo haha :) Tog en dusch och ska snart dra faktiskt! Seeya

SKRIVET: 2011-07-03, kl 11:46:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ågesta

Idag ska jag till Ågesta med pappa & co. Det är ju inte så varmt nu men det blir nog bättre :)

SKRIVET: 2011-07-02, kl 22:25:42 | PUBLICERAT I: Bilder

Igår dååååå

Igår hade jag jätte kul faktiskt, hade ju inga pengar när jag gick ut..... HAHA men Richard bjöd mig, världens bästa! Vi var ju på NYPE och kom dit när det var typ... 6 pers där? Men sen vart det smockat :P Men det var kul iaf, Richard drog för han skulle möta någon så det slutade med att jag gick o mötte honom i Medis vid 1-2 ? Venne kom hem vid 4 iaf ont i fötterna- JA.
Juste igår fick jag Rosé vin, en tv, armband, halsband, ett linne osååå ungefär. + att pappa betalar mitt körkort o allt sånt och Sandra och Maria hjälper till att betala min tatuering tydligen :) Skit gulliga
Bästa

SKRIVET: 2011-07-01, kl 13:12:16 | PUBLICERAT I: Bilder

IM BACK!!

Sååå idag är det min födelsedag! Wehoo, jobbade först och sedan grillade vi med alla som hade sommarjobbat och så fick vi biobiljetter och jag fick blommor för att jag fyller år ;) Värsta värsta :) Ska ta mig en powernap nu typ haha har ont i kroppen och huvudet :/ USCH! Ikväll ska jag ha middag, det är NICOLE, FRIDA, BAFRIN, SARA, MARIA, SANDRA, JOHANNA OCH SANNA som kommer :D Alla kan tyvärr inte följa med ut men det blir nog kul utan mina sockertoppar! Men inte lika kul förstås!