SKRIVET: 2011-03-31, kl 19:26:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nicole

Är hemma hos Nicole och ska sova här :) Hon står och lagar mat nu, mumma! Är skit hungrig haha :)

SKRIVET: 2011-03-29, kl 17:58:04 | PUBLICERAT I: Bilder

Mysmys

Saknat mig? Haha igår stannade jag hemma hos Richard och var med honom och hans kompisar, glömde typ att gå sen var de ingen idé. Sov där igår också :) Men idag kom jag iväg till skolan faktiskt! Efter skolan sprang jag förbi honom en snabbi och pussades lite och sen gick jag hem! Nu ska jag ta och kolla på bb och sen ta en dusch sen plugga tänkte jag bra som jag är :D

SKRIVET: 2011-03-27, kl 20:21:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallåå

Sitter och kollar på Fenomen typ :) Ska träffa Richard lite senare, vill köpa lite godis haha hoppas att han hör av sig snart så jag hinner köpa ngt på vägen dit haha :) Tjockis...

SKRIVET: 2011-03-27, kl 14:54:13 | PUBLICERAT I: Bilder

SÖNDAG!

Jaaa, idag är det söndag :O Ska bara ligga o dega i sängen haha :) Kanske ska träffa Richard också, han sa det igår men jag vet inte riktigt :)

SKRIVET: 2011-03-26, kl 15:05:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pappa

Pappa kommer hit om 5 min o hämtar upp mig så vi till honom i Fagersjö :) Vet inte om jag ska stanna där ikväll har ändå inga planer men de återstår att se :) Puss!

SKRIVET: 2011-03-26, kl 13:20:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alis grave nil

Hej hallå! Sitter på toan just nu, alltså bara på den. För jag ska ta ett bad och se på Shameless har fastnat för den serien ;) Ska ställa min kära data här nu och mysa i badet :) Sen blir det att pappa kommer och hämtar mig så ska jag käka middag där :D

SKRIVET: 2011-03-25, kl 20:02:12 | PUBLICERAT I: Bilder

Medis

Nu ska jag till Medis med Maria och Sandra :) PUSS!

SKRIVET: 2011-03-25, kl 18:08:16 | PUBLICERAT I: Bilder

Ändrade planer

Alexander kom o hämtade mig så åkte vi till Farsta centrum så köpte jag blekning till håret och en fet flaska silvershampoo så jag slipper ha gult hår :) Idag ska jag träffa Sandra och Maria istället och hitta på något skoj :D Men just nu sitter jag och bleker håret, så segt måste typ ha två paket för att färga utväxten bara :O i-landsproblem! Mycket hår jobbigt.
Ledsen för att det svider lite sådär haha :)

SKRIVET: 2011-03-25, kl 15:47:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bullocks

Ska springa iväg till centrum nu och fixa lite saker sen vet jag inte vad jag ska göra!

SKRIVET: 2011-03-25, kl 12:16:43 | PUBLICERAT I: Bilder

Gissa vad? FREDAG!

Sjukt skönt att veckan äntligen är slut eller hur?! Lite om igår bara sådär... Åkte till Odenplan och träffade Alexander, mötte Agaton på bussen till Gullmars och fick en liten pratstund med honom :) Trevligt! Vi gjorde inte så mycket, käkade och låg och glodde på tv och undehöll oss med grisar haha sjukt knasigt :) Sen skulle jag hem tog 1 jävla timme! Tunnelbanan stannade på bron mellan Skanstull och Gullmars typ länge :O Träffade även Richard en liten snabbis för jag ville ha lite pussar eftersom vi inte kommer ses i helgen antagligen, but that's okey! Det är nyttigt att sakna :D
Idag ska jag träffa Karolis, vi ska på bio med hans kompisar i Heron City blir nog kul har inte träffat honom på skit länge och ska bli kul att prata lite med honom :D Men får mina pengar idag också så då ska jag skicka tillbaka Richards ring så han får en mindre oså ska jag köpa lite piercingar och underkläder!!!! Typ det bästa jag vet :blush:
Nu ska jag mysa mig ner i min härliga säng! :D

SKRIVET: 2011-03-24, kl 18:32:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej på er

Nu ska jag kila iväg till bussen, ska träffa en killkompis! Puss

SKRIVET: 2011-03-24, kl 17:11:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idag

Är hungrig som en gam! Eller ngt... haha idag hade vi yrkesdag i skolan skrev om mitt CV och var på en föreläsning om polis utbildning typ :) Inte för att jag vill bli polis men ändå :) Nu ska jag ta något att äta så ska jag dra vidare härifrån tänkte jag :)

SKRIVET: 2011-03-24, kl 10:21:57 | PUBLICERAT I: Bilder

Hmm

Godmorgon alla sköna! Vaknade nyss och ska fixa mig, kikade in i min syrras rum och vart helt häpen hon var inte där! :O Och hon är alltid hemma, helt sjukt. Men sitter även och funderar på två tatueringar, jag har ju aldrig varit såhär SHIT JAG VILL TATUERA MIG!!! För jag är vis.. och jag tycker att man måste fundera väldigt mycket, men nu har jag blivit mer och mer sugen på två texter faktiskt :O Men jag tänker inte avslöja dom haha men jag får fortsätta att fundera ;)
Haha, jag och en klasskompis Jessica en helt underbar tjej fan jag ser lite brun ut :O Typ förra vintern

SKRIVET: 2011-03-23, kl 23:36:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Statoil

Gick ner till macken med syster min för att köpa lite gott gott så nu ska vi levla kilon och se på film kan ju passa på lite nu eftersom jag börjar sent imorn :)

SKRIVET: 2011-03-23, kl 20:43:44 | PUBLICERAT I: Bilder

What up duuuudes?

Ligger i sängen och ser på tv underbart! Min cam på min data funkar inte :O Vet inte hur man gör :blush: behöver en nörd som kan hjälpa mig :O Haha kul, jag fattar inte såna som bara lägger till folk på facebook helt random. Jag skäms typ för dom när jag frågar varför dom la till mig, visst killar brukar säga för att dom tycker att jag är snygg men vafan när tjejer lägger till en och man frågar så vågar de inte svara, sött. Facebook är fan tråkigt :P Klaga klaga klaga!
Imorn blir det till att ta den älskade x-bussen till Gull, sen möta Ellen (+Bafrin?) och käka på SubWay nomnom! Slutar typ vid tre så det blir en skön kort skoldag hehe ;)
Skit söt bild på Ellen från ettan :)

SKRIVET: 2011-03-23, kl 19:32:08 | PUBLICERAT I: Bilder

Sleep thight

Åh yey, glad blir jag! Bra mening, topp. Imorn börjar jag halv ett hur jävla nice som helst! :D Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och se på film men denna kväll ensam :O Buhu, haha måste sluta vänja mig vid Richard för jag kan ju faktiskt inte ha honom när jag vill, attans järnspikar! Haha vilken tönt jag är :) Men nu ska jag duscha iaf så ;)
Hahahahha gillar att min syrra ligger på marken som ett lik... lite blek också shit vad snäll jag är ;)

SKRIVET: 2011-03-23, kl 13:30:50 | PUBLICERAT I: Bilder

Tjosan i trosan

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT! Igår gick jag hem till Richard och det var tur det för han låg och sov när jag kom så om inte jag hade kommit hade han säkert fortsatt sova och inte träffa mig, det hade ju varit elakt :O Så medan han sov så gick jag ut med Milo sen väckte jag R så gick vi till mig... mysigt som vanligt :D Nu ska jag stress-skriva en uppgift på engelska såååå hej på er!

SKRIVET: 2011-03-22, kl 18:18:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Everthing I do, I do it big

Lufttorka? Ja. Ligger i sängen nu efter ett bad så skönt! Vid sju så ska jag tvätta, tro det eller ej men jag har inga underkläder :O Gälet! Vet inte när filledutten kommer förbi men hoppas de e snart så han kan tvätta lite åt mig... :blush: Haha, nej vad elakt det skulle han aldrig få göra :) Men nu ska jag klä på mig! Måste hitta min mobil, har tappat bort den i min säng...............

SKRIVET: 2011-03-22, kl 14:05:24 | PUBLICERAT I: Bilder

Haaaaaaj på eer

Sitter och tittar på big brother haha, pajaser :) Så jävla skönt att sluta tidigt, ska fixa med mig data som den tönten jag är ;) Idag ska jag chillla helt galet och sen träffa pojken och mysa!
Sommras :)

SKRIVET: 2011-03-21, kl 23:03:51 | PUBLICERAT I: Bilder

Kissnödig

Älskare fan min nya data haha de jobbigaste är att jag är fett kissnödig och Richard somnade på mig när jag pillade honom i håret. Vill inte väcka honom :O Men måste ändå väcka honom, fett oskönt o sova i jeans!? Men nu ska jag försöka komma undan lite diskret och gå på toa haha :D
JAG VILL OCKSÅ VARA I THAILAND I EN MÅNAD! Busar och lägger upp en bild han skickade när han var där :)

SKRIVET: 2011-03-21, kl 20:22:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

AAAAAAW HELL YEAH

Ska klä på mig nu, har städat mitt rum så vissa slipper klaga på att jag är stökig :) Ska möta upp mamma i centrum så ska vi hämta min data nu!!

SKRIVET: 2011-03-21, kl 18:47:39 | PUBLICERAT I: Bilder

Det jag ser i horisonten är det jag får

TJAAAAAAAAAAAAAAAABBA!! Är hemma hos mig nu sov ju hos Richard igår, skit mysigt men somnade sent och sov skit dåligt av en anledning! Richard kunde inte sova så han låg o gjorde annat och jag kan inte sova när inte han sover typ, sickness :O Sen tvingade han upp mig för han hade lovat att han skulle få upp mig, rena tortyren var SKIT lack gick upp efter typ 2 timmars sömn la mig i duschen o somnade :blush: sen när jag kom tillbaka mådde jag så sjukt dåligt så han tyckte synd om mig och slutade terrorisera mig så somnade vi tillsammans haha :) Gulligt, jag vet. Nu ska jag fixa lite smått och gott sen ringa min korv så han kan sova med mig inatt på riktigt :D


Btw, idag kanske jag får min data! Kommer geeka som fan då 8) Hihi! Hoppas den är brun (A)

SKRIVET: 2011-03-20, kl 15:24:43 | PUBLICERAT I: Bilder

Tänkte blogga lite faktiskt

Haha hej på er! Har haft en supermyig helg faktikt :) Började hemma hos Sara med middag- tacos! Och lite dricka sen skulle alla dom ut på krogen, slutade med att jag stod på donken där Johanna jobbar i 1 timme ungefär tills hon fick rast. Sen åkte jag hem faktiskt och myste i sängen! Hehe ;)

Igår var jag med Johanna-Panna lite sen kom Alexander och hämtade mig så tog vi det bara lugnt, köpte godis sen slaggade jag där för vi drack lite så jag pallade inte hem från Rågsved :P Men nu är jag hemma i alla fall, ska fixa lite saker idag och även plugga faktiskt... men vafan man vill ju gå ut medan det är varmt ju! :O Men det vet jag inte om jag kommer göra.


HAHAHAHAHA ser ut som en fisk :blush:

SKRIVET: 2011-03-19, kl 01:01:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Pallar inte

SKRIVET: 2011-03-17, kl 17:39:12 | PUBLICERAT I: Bilder

GREAT!

Är hemma från skolan nu, skönt! Ligger och tittar på How I Met Your Mother får se vad jag ska göra sen men måste fixa lite saker hur som haver, nu ska jag chilla helt jävla sjukt galet faktiskt ;)

SKRIVET: 2011-03-16, kl 20:05:23 | PUBLICERAT I: Bilder

Richard 22

Idag fyller Richard 22 år! :) Grattis på honom, han fick en ring av mig men den var för stor så jag ska byta den :) Väckte honom vid ett ungefär och var hos honom med Johanna, sen kom nåra av hans kompisar ett tag o dom spelade tv-spel.. skit kul. Men nu är jag hemma för dom skulle ut lite :) Träffade Alex en snabbis också ;)

SKRIVET: 2011-03-16, kl 00:23:00 | PUBLICERAT I: Bilder

SOVA!

Nu ska jag fan sova utan min Richard! Usch vad sämst

SKRIVET: 2011-03-15, kl 23:12:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Asus k52n



Min data knasade ju ur totalt, brann typ innuti :O Så mamma skickade in den så nu får jag en ny på försäkringen och det blir denna eftersom att min har utgått haha tur ville inte ha den! :O Skönt med en helt ny data sen hihi! :D

SKRIVET: 2011-03-15, kl 22:14:08 | PUBLICERAT I: Bilder

Be careful or you'll be history

Ligger och tittar på bb nu haha :) Var hos David innan och chillade bara, är fett seg just nu skulle typ kunna somna just nu :P

SKRIVET: 2011-03-15, kl 10:29:00 | PUBLICERAT I: Bilder

FÄRDIG

Nu ska jag iväg till skolan :)


Vart inga bra bilder för har lite bråttom :O Men nu ska jag iväg!

SKRIVET: 2011-03-14, kl 18:11:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAJ!

Är helt seg idag, vet inte ens vad jag ska skriva faktiskt. Ligger och tittar på vänner just nu. Gick hem från skolan idag för jag mådde så jäkla dåligt :O Känner mig allmänt irriterad just nu så ja pallar inte blogg :P

SKRIVET: 2011-03-14, kl 09:59:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

NICOLE!!!

Sitter hemma hos Nicole nu med Frida, åkte hit igår och kollade på Pretty Woman. Ska röra mig hemåt snart för jag har inga prylar här! :)

SKRIVET: 2011-03-11, kl 15:24:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Megan Fox



ASSÅ OJ! Jag har fan inte sett hur hon såg ut innan hon fixade sig :O Känns lite fejk att hon är världens sexigaste (väl?) kvinna om hon är fejk? Ajsing bajsing

SKRIVET: 2011-03-11, kl 14:49:41 | PUBLICERAT I: Bilder

Bananskal

Halkar in som på ett bananskal känns det som. Ska ta en dusch nu en lååååååååååååååång dusch och lyssna på hårdrock. Ah de ska jag fan göra! Sen ska jag försöka plugga lite om jag hinner innan jag ska träffa Richard :D Men nu har jag två ord att säga, hej då

SKRIVET: 2011-03-10, kl 10:51:55 | PUBLICERAT I: Musik

Hemma

Är hemma idag från skolan och ska plugga sönder. Håller på och skriver ett tal nu och fobier till svenskan haha sjuka fobier de finns :O Ska kanske träffa Bafrin sen och plugga med henne också :) Men nu måste jag fortsätta!



Fattar ingenting men tycker om den ändå :) Haha ska fan lära mig Tyska, vilket jävla språk skulle garva varje gång jag pratade! :O Men fett skön låt faktiskt :)

SKRIVET: 2011-03-09, kl 13:58:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej igen

Nu är jag hemma och ska fixa lite saker men får se om ja pallar :( Är helt slut typ!

SKRIVET: 2011-03-09, kl 07:34:56 | PUBLICERAT I: Bilder

Godmorgon!

Haft världens sämsta natt! Men över till annat, ska snart till skolan yey? :D Nja, det vet jag inte men jajaaaa vet inte vad jag ska göra idag, borde plugga..



Bra bild- men detta är jag idag svart upptill och lila nertill

SKRIVET: 2011-03-08, kl 23:36:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

sööt

http://killsometime.com/videos/6865/Awesome-5-Year-Old-Wrestler

Asså kolla vilken söt kille! Ser skit kaxig ut, han är 5 år och fett duktig på att brottas ju :O Vet inte hur man lägger upp videos från killsometime :P Men nu ska jag sova pussar

SKRIVET: 2011-03-08, kl 12:49:45 | PUBLICERAT I: Bilder

Fan vad det luktar funky!

Hej hallå :) Kom nyss hem, sitter och tittar på de kallar oss artister :) Ska ta de lugnt nu, fick fett ont i magen! USCH

SKRIVET: 2011-03-07, kl 21:44:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

hihi

Nu har jag klickat hem en sak :) Men vad får ni inte veta, för det är en hemlighet :D Nu ska jag duscha!

SKRIVET: 2011-03-07, kl 20:13:34 | PUBLICERAT I: Bilder

Träna kanske?

Har massa överskottsengergi nu! Blir galen bajs. Är skit stressad för allt i skolan också, pallar inte! Någon som vill bli min plugghäst? Nä, tänkte väl. Måste verkligen skaffa gymkort, mamma pappa? Pls. Haha wääääääääääääää

SKRIVET: 2011-03-07, kl 17:07:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hellomoto

Är hemma och ska plugga och söka jobb var det tänkt :) Så jäkla seg, hade skit svårt att sova så jag låg bara o myste med Richard medan han snarka i mitt öra :) Alltid lika mysigt, sket i skolan idag för först försov jag mig fast jag gick o la mig relativt tidigt men jag somnade som en gris igen och mådde inte så bra var mest allmänt trött! Men nu är jag pigg och ska försöka komma ikapp allt i skolan :) Ska även fixa en liten hemlig sak också :D

SKRIVET: 2011-03-06, kl 19:18:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på frågorna

Vem är din bästa killkompis? Berätta tre saker om dig själv som vi inte vet.

Svar: Min bääääästa killkompis, som jag pratar mest med är nog Alexander ;) Han är en riktig pärla och bra på att lyssna.
Hmmm tre saker ni inte vet, jag som är så öppen? :O
1. Jag har typ lärt mig dricka cola, den ni! Tycker fortf att det är äckligt, men jag kan om jag måste...
2. Men dom flesta vet att min störtsa ''fobi'' är glasspinnar. How come? Jo äh, ni vet när folk typ slickar på glasspinnar? Får typ gåshud och känner mig helt torr om tex händerna och måste smörja in mig, min tunga domnar ibland när jag ser det också XD Helt konstigt, men de e mest när jag tänker på de eller när mina kompisar står o drar tungan långsamt på en.. pinne. Usch, över till annat. slutligen
3. Har nu över 100 par trosor i spets...

Hur lång är du och hur mycket väger du?

Svar:För detta är jag inte öppen med eller? Haha jag är ungefär 170 cm lång och väger mellan 56-59 kg, just nu tror jag att jag ligger på 58 C: Fluffy

Har du förstorat läpparna? tränar du eller vad gör du för att få så snygg kropp? du borde vara brunett igen!!

Svar: Smöris... haha nej jag har inte förstorat läpparna och jag gör inte ett skvatt, har aldrig funnit ngn aktivitet som jag har varit intresserad av. Ska väl börja gymma snart känns som att lyckan vänder vilken sekund som helst XD Men jag är nöjd så som jag ser ut nu i vilket fall som helst :)

Vem är egentligen richard? vilken låt tänker du på när du tänker på honom? hur gammal är han? är du kompis med ditt ex?

Svar: Ja du, vem är Richard? Richard var min granne hos min morsa, träffade honom första gången för typ 5 månader sen. Har träffat honom och ingen annan sen dess, helt underbar kille tycker jag :) Ha-ha.. jag och Richard har bara en låt.. Han fyller snart 22 år :P Och jag och David är inte ovänner, men vi umgås heller inte. Tycker om honom jätte mycket som vän men det funkar riktigt inte för oss att vara vänner just nu efter allt men så kan det vara :)


 Afroman- She Wont Let Me Fuck


Tack för att nåra ställde frågor iaf det var kul :) Men nu ska jag byta om och smörja in mig. Men inte i den ordningen :) Sen ska jag träffa Richard ;)

SKRIVET: 2011-03-06, kl 13:20:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Ligger i sängen och ser på någon film, saknar min Richard! Wähä... Men nu ska jag mysa ner mig i sängen! Puss

SKRIVET: 2011-03-06, kl 00:59:55 | PUBLICERAT I: Kläder

Sova nu kanske

Hej hå alla där, vill bara säga att Nicole har jätte rolig humor ;) Är hel nöjd med att hon kommenterar min blogg och är så förbaskat rolig :) Btw den här klänningen fick jag av underbara Richard :) Lite kallt o hoppa runt i den nu och frågan är om man vågar gå i den utan bh, de är snyggast eftersom ryggen är öppen :)

SKRIVET: 2011-03-05, kl 22:58:40 | PUBLICERAT I: Bilder

Mupparna



Har migrän och ligger och kollar på Mupparna i rymden haha jätte kul, har ju typ sett alla bra filmer som finns och välja bland på min tv och de som går på tvn duger ju inte, så de fick bli en titt i biblioteket :) Men nu ska jag se på barnfilmen och förhoppningsvis typ sova? Glöm inte att ställa frågor just nu är det bara tre personer som har frågat ! Men med flera frågor som tur är ;) Btw, sex frågor tar jag inte haha eftersom fler som inte behöver veta sånt läser min blogg :)


Haha känner mig inte alls larvig XD Vill vara liten igen så man kan tycka att såna här filmer är bra :O

SKRIVET: 2011-03-05, kl 21:57:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Frågestund

Har skit tråkigt så jag tänkte att mina få läsare skulle få ställa lite frågor :) Avslutar frågestunden imorn så kanske man hinner få nåra iaf hahaha! :)



SKRIVET: 2011-03-05, kl 20:28:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

wäääääh

är helt seg, ligger i sängen och ser på tv bara :) får se om jag hittar på ngt eller bara stannar hemma, är fett seg :o jaja, igår drack jag lite i västertorp sen ville mamma att jag skulle hem så hon betalade alexander för att han skulle hämta mig haha :P var ändå skönt att komma hem :)

SKRIVET: 2011-03-04, kl 19:59:51 | PUBLICERAT I: Bilder

Iväg

Nu ska jag åka till slussen och möta Sandra och Maria sen ska vi till västertorp och festa lite :) Puusshaj

SKRIVET: 2011-03-04, kl 14:44:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

yummie

Godmorgon! Igår såg jag på 127 timmar med Sara, Jessica, Bafrin och Nicole. Den var bra ;) Skulle sova hos Nicole men tänkte att det skulle vara skönare att sova hemma, men så vart de inte för jag mötte upp Pelle och Nicklas när jag var i Högdalen och följde med dom till deras kompis, låg och tittade på dom när spelade tv-spel sen däckade jag och gick hem vid 8 tiden haha, helt seg. Somnade om när jag var hemma och nu ska jag äta sockerkaka! Underbart :D

SKRIVET: 2011-03-03, kl 16:05:38 | PUBLICERAT I: Bilder

Word

Ska åka till Hökarängen nu, så ät skit.

SKRIVET: 2011-03-03, kl 14:34:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens planer

Idag ska jag gå på bio med Bafrin, Jessica, Nicole och kanske Sara :) Vi ska se på 127 timmar på Sergel fast innan det ska vi käka middag var det tänkt. Ligger i sängen nu med mammas data och ska börja fixa mig lite snart även om det är långt kvar haha ska hitta på något innan faktiskt! Kanske lägger upp en bild på hur jag ser ut sen eftersom jag har snott mammas lilla data så :D

SKRIVET: 2011-03-02, kl 16:56:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nomnom

Har fixat lite i lägenheten idag för jag har inte pallat ta mig iväg för att göra ngt :O Ska sätta på mig lite andra kläder nu för nu har jag en stor t shirt och ett par mini shorts haha lite kallt för att gå ut :) Sen ska jag laga wok så kommer Richard hit och käkar sen ska vi till honom var det tänkt :) Sitter vid min mammas data nu så det blir lite ont om bilder o såånt där tyvärr! Men snart kanske jag får tillbaka min data :)

SKRIVET: 2011-03-01, kl 21:39:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt jag vet

Ja som ni ser så blir det ungefär ett inlägg om dagen nu :O Har lämnat in min bebis på lagning nu ju :O Hoppas jag får en ny, out with the old one in with the new liksom :) Brukar köra på den... Iaf igår sov jag hos Richard, fast han sov när jag kom. Men de löste jag haha, elak tjej :)

Träffade Karolis i stan och retade honom lite för att han är handikappad nu :) Ännu snällare tjej :blush: Höll på att dö på tuben för att jag var sååååå kissnödig helt schjukt som en fillidutt säger :D Nu ska jag typ städa mitt rum som den muppen jag är och lite sånt vardagstråkigt

SKRIVET: 2011-03-01, kl 21:39:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt jag vet


Ja som ni ser så blir det ungefär ett inlägg om dagen nu :O Har lämnat in min bebis på lagning nu ju :O Hoppas jag får en ny, out with the old one in with the new liksom :) Brukar köra på den... Iaf igår sov jag hos Richard, fast han sov när jag kom. Men de löste jag haha, elak tjej :)

Träffade Karolis i stan och retade honom lite för att han är handikappad nu :) Ännu snällare tjej :blush: Höll på att dö på tuben för att jag var sååååå kissnödig helt schjukt som en fillidutt säger :D Nu ska jag typ städa mitt rum som den muppen jag är och lite sånt vardagstråkigt

SKRIVET: 2011-03-01, kl 21:39:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dåligt jag vet

Ja som ni ser så blir det ungefär ett inlägg om dagen nu :O Har lämnat in min bebis på lagning nu ju :O Hoppas jag får en ny, out with the old one in with the new liksom :) Brukar köra på den... Iaf igår sov jag hos Richard, fast han sov när jag kom. Men de löste jag haha, elak tjej :)

Träffade Karolis i stan och retade honom lite för att han är handikappad nu :) Ännu snällare tjej :blush: Höll på att dö på tuben för att jag var sååååå kissnödig helt schjukt som en fillidutt säger :D Nu ska jag typ städa mitt rum som den muppen jag är och lite sånt vardagstråkigt