SKRIVET: 2009-05-31, kl 19:34:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varma dagar


Retard bild på mig :)

David valde att sola i mina gamla kalsonger

Jag dyker

David posar

SKRIVET: 2009-05-31, kl 12:17:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos David

I helgen har jag vart med David, vi har bara chillat och solat gärnet. Jag har fått en fin rand efter mina string x) Vi badade också i havet igår jag och Tina (Davids mamma) och Tyson fast inte David han var lite rädd för vattnet tror jag. Vi ska snart ut och sola igen, lägger upp lite bilder då ;)

SKRIVET: 2009-05-27, kl 23:21:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredags bio !



På fredag är det bio som gäller. Massa vänner ska med och pojkvännen. Jag har inte sagt något till honom för jag kan inte få tag i min lilla älskling men jag köper en biljett till honom ändå. Det blir typ 10 pers som ska med. Eftersom jag har blivit ''imun'' mot vanliga skräckisar som jag bara skrattar åt eller somnar av så tycker jag att det ska bli extra kul att kolla i 3D, hoppas att det höjer ''skräckfakorn'' lite mer, jag som älskar skräckisar kan ju inte tröttna på dom :( Jag ser verkligen fram emot fredag, hoppas ni gör det också. För att slippa alla fjortisar och folk som skriker varannan sekund har vi valt att INTE kolla inne i stan förra gången var min sista gång. Jag ser verkligen ner på männsikor som skriker för minsta lilla och sen skrattar i 10 min för att det var sååå roligt att dom skrek för en råtta som sprang förbi. Men det fanns inte mycket att välja på så det vart Heron City, hoppas verkligen att vi slipper alla fjortisar och fegisar. Puss !

SKRIVET: 2009-05-27, kl 23:12:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Sanna och läxor

Åkte hem till Sanna efter en seg dag i skolan. Skadade ryggen så låg i soffan i skolan ett tag men kom igång ganska fort. Hände inte så mycket skoj, åkte hem till Sanna i Skogås efter skolan. Hände inte mycket mer där, vi var ute lite och kollade på lite tv och de älskade programmet ''The Big Band Theory'' underbart. Gjorde nyss klart svenskan, en valfri dikt som jag skrev. Lägger upp den på bloggen så får ni se hur ''djup'' jag är ! Haha, nej men jag försökte i alla fall :D Lyssnar på en väldigt dålig version av Aicha haha.


Änkan


Ensam stod kvinnan kvar

Det fanns ingen som visste var hon var

En tår fall ner från kinden

Den blåstes iväg av vinden

100 meter över marken hon stod

Hon stod där och samlade mod

Hon tog upp en ring och höll den hårt

Hon visste inte att det skulle bli så svårt

Till hennes älskling hon ville fara

Men så ledsen ville hon inte vara

Hon saknade honom så

Men hon ville gärna avstå

Nu fick hon nog

Ner klev hon, landade och dog

Nu är hon i himlen med sin man

Men från jorden hon sorgligt försvann

Hon förstod aldrig att det fanns fler som höll henne kärt

Men dom var tydligen ingenting värt

Idag släpper hennes nära en tår

Hennes man har skapat flera öppna sår

Nu kanske fler till himlen vill fara

Det döda är en dödsfara


Puss på er sockertoppar ! Längtar tills David kommer hem imorn, då blir det skoj.

SKRIVET: 2009-05-26, kl 18:01:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens

Köpte en ny tröja idag, den som jag har på bilden, man ser inte mycket men men. Jag klippte även av benen på mina gamla jeans, dom är helt oanvända men så fula, för att dom var vida nertill. Mycket bättre som shorts ! Köpte också två par örhängen på någon affär där alltid kostade 10 kr, väldigt svårt att hitta något fint med prisvärt. Det jobbigaste var att det stod kartonger överallt i affären som man skulle gå runt och rota i och allt var trasigt och halvt, men det lönade sig. Brun tycker jag också att jag har blivit dom här dagarna med härlig sol ! Hoppas det fortsätter så man kan sola lite mera.
Puss !



Gjorde lite konstigt ansiktsutryck. Det löser man med en ful svart fläck :P

SKRIVET: 2009-05-26, kl 16:57:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hellas gården med skolan

Idag hade vi orientering med skolan i Hellas gården. Det gick inge bra, jagvar med Elin och Sanna. Vi hittade 2 av 10 kontroller och kom vilse flera gånger. Men sen tillslut gav vi upp och gick tillbaka och badade det var ganska kallt !

Sen åkte jag och Sanna till stan och köpte en tröja till Elin på Gina Tricot. Hon fyller ju år imorn så ;) Ganska trött ska sova nu. Saknar min älskling :(

Pöss

SKRIVET: 2009-05-24, kl 17:20:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen

Nu har jag kommit på mitt lösenord ! Suck, jag har inte skrivit på 1 månad. Men nu sätter jag igång igen. Den här månaden har det hänt massa och massa mer kommer att hända. Imorgon åker min älskling iväg till Norrland, det kommer kännas trist utan honom men jag kanske får lite mer skolarbete gjort då.

I veckan så ska jag; Köpa present till Elin som fyller år på onsdag
                                     Jag ska plugga, stenhårt!
                                     Umgås med kompisar
                                     Och gå på bio med massa kompisar på fredag, vi ska se My Bloody Valentine (3D skräck)