SKRIVET: 2011-09-30, kl 20:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sara japp

Är på väg hem till sara nu det fett mörkt nåra från klassen är där o ska chilla p tydligen spela FIFA eller ngt

SKRIVET: 2011-09-30, kl 18:41:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Luring

Kom nyss hem låg o väntade på richard hela dagen för jag ville låna pengar haha han skulle komma vid 1 typ men han jobbade över till 6 typ så fick ligga o lida, sen när han kommer hem så ser jag att de redan ligger 50 kr breve mig, de har legat där hela tiden suck liksom. Pussa på honom lite o gick, jag hade redan lite pengar men eftersom jag bara ska ta de lugnt i helgen så ville jag köpa CHIPS! Så de gjorde jag men jag använde hans pengar till de hg sa att jag skulle iaf :) men innan jag förtjänar dom måste jag städa mitt rum och jag är skit hungrig o tänker äta dom till min middag så jag kommer städa fort! :)

SKRIVET: 2011-09-30, kl 14:39:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blä

Sitter vid Lenas data nu, har inte orkat gå härifrån än. Mår så jävla illa. Såg att jag hade fått två frågor.. eller tre kan man säga.
Första var ngn som frågade vart jag har köpt mina kilklackar och det är Scorett, gick på 700 :) As snygga! Köp dom.
Och andra var om jag älskade Richard och om jag har gått vidare. Ganska solklart? Eller haha. Richard är den ända jag har varit med sedan jag gjorde slut med David, han har alltid funnits där och det är klart jag älskar honom. Annars skulle jag inte vara med honom så länge som jag har :O Skulle jag inte gått vidare skulle jag inte klara av att vara med Richard ju :P Så ja, jag har gått vidare. Annars skulle jag inte kunna känna som jag gör för Richard :)

SKRIVET: 2011-09-30, kl 12:32:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blä

Är jätte illamående just nu ligger o lider i sängen, var ute o busade med hunden men det var skit jobbbigt med denna huvudvärk o nu gnäller han igen :( :( :( Blä

SKRIVET: 2011-09-29, kl 22:37:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blä

Ligger o glor på tv, fett tråkigt ju ska typ sova istället :o men först ska jag ladda ner Dexter! Vart ändrade planer medan jag skrev detta så jag ska iväg nu :)

SKRIVET: 2011-09-29, kl 20:47:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dö lite

Sitter i soffan och skakar, haha körde lår som en idiot. Arg är jag också får inga pengar imorn för att CSN tänkte fel typ :s tränade med Sandra och Linnea iaf :p richard skulle spela tv-spel... Så går det när dom släpper nya spel, det var inte FIFA som alla andra geeks spelar iaf :o imorn är det fredag, har idrottsdag men om jag har sån här jävla mensvärk som jag har nu bojkottar jag fan det :o


Haha bilden... Var tvungen

SKRIVET: 2011-09-29, kl 16:33:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slussen

Sitter i Slussen nu o väntar på tuben, segt. Helt död från skoldagen typ :o måste powernapa innan gymmet helt klart :) men måste plugga också o de suger ju ganska rejält :o

SKRIVET: 2011-09-28, kl 20:06:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gym

Ska till gymmet nu skönt!

SKRIVET: 2011-09-28, kl 17:52:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Austin powers

Tänkte träna nu men fick värsta värken nu :( tittar på Austin powers haha :p ska chilla lite så ska jag träna senare med Richard istället :) detta är spex fotot haha.. Eller de e ju taget med mobil så de var inte sådär

SKRIVET: 2011-09-28, kl 16:21:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sug sl-isk

Hatar seriöst 172an vafan är problemet med att komma i tid? Buss helvetet skulle gå om 5 min men nej då kommer den när jag står på andra sidan vägen och inte kan gå av för att alla bilar åker där. Kul älskar livet just nu är allmänt irriterad idag bra.. Ska hem o dö lite sen träna!

SKRIVET: 2011-09-28, kl 09:38:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Milo

Kul att jag alltid får sällskap i sängen vad jag än gör :)

SKRIVET: 2011-09-28, kl 09:31:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lingonvecka

Ligger o har mensvärk så att ni vet, ska fixa mig nu hunden var så jobbig så han fick ett ben hoppas jag hinner fixa mig innan de är uppkäkat :o ska ta på mig talk to me nerdy linnet och ett par glajjor kommer vara så snygg ju! Så skönt att kunna blogga från mobilen nu så grattis kusin du kommer kunna se mer :)

SKRIVET: 2011-09-27, kl 22:01:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grym e ja

Duschade nyss fräscht ju.. Iaf efter skolan tränade jag med Sara och Sandra körde feta set på låren typ :) gick hem till Sandra direkt o käkade gick till gymmet igen o joggade 4,5 km med Richard :) fast han sprang ju mindre eftersom han gjorde annat innan men iaf skit duktig ju :o juste hade skolfoto idag får se hur de blir är ju inte speciellt fotogenisk x) och imorn är de spex foto jag ska vara en tönt tänkte jag så jag slipper klä ut mig :o men nu ska jag upp o mysa!

SKRIVET: 2011-09-26, kl 19:04:23 | PUBLICERAT I: Bilder

Hmmmm

Tänkte bara att jag skulle blogga lite eftersom att nåra klagar, de vill tydligen läsa allt här ist för att fråga mig. Trevligt! I fredags gick jag ut, det var Nype. Vart på dåligt humör och gick hem, vaknade halv tio dagen efter då hade R nyss kommit hem så vi träffades och fortsatte sova tillsammans. Ha... låg i sängen från 03.00 till 17.00 ungefär gick iväg och köpte pizza, tror ni inte han vaknar direkt när jag kommer in i rummet med pizza? Otippat. Då passar det att vakna tydligen :O Men chillade bara hos honom faktiskt hela lördagen dagen efter snodde jag hans mammas data och stress pluggade, jävla liten uppsats som skulle in samma dag och hade inte börjat (Y) Alltid bra :) Vi stack och gymma och sen tillbaka till honom :P

Så det var min degiga helg, idag var det skola. Heldag, sug? Missade första lektionen sängen lockade mer. Ska träna klockan 8 med Sandra så ska möta henne och Richard om en timme ungefär :) Hurigt, 5 ggr i veckan och bara röka på helger, helst bara fredagar duktig! :) Har börja äta frukost varje dag också tummen upp till mig :O

Imorn börjar jag iaf vid 2??? Typ... skönt med sovmorgon, vet en douche som gillar det bara för att jag ger byrackan sällskap längre då haha måste käka något nu annars kommer jag må illa när jag tränar. Blä

SKRIVET: 2011-09-21, kl 15:21:40 | PUBLICERAT I: Bilder

Oups

Hejlo! Kom nyss hem, panik leta efter en sak jag inte kunde hitta. Bra (y) Har inte sovit hemma nu sen i söndags så min säng är kaosad :O Tränade rumpa och lår igår, tack Richard. Det KÄNNS! Har värk i hela stjärten! Haha men det är bra att han pushar mig :)
Till min förvåning så hade jag fått lön den 15:e men märkte det igår, fett smidigt. Hade inte ens skickat in bank nr eller dittan & dattan. Ville ju inte jobba där mer men fick iaf pengar, nice ju. Ska iaf plugga nu och sen ska jag träffa Sandra är det tänkt :) Måste träna också ska se med Richard ;)
Hittade den snyggast bilden, kallar den ''Snabba brillor'' men btw slingade håret igår också, schleeeeeeetet vart det kan jag säga men lite nytt sådär :)

SKRIVET: 2011-09-16, kl 11:18:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

AJ!

Kom nyss hem drog till douchen efter gymmet. Började köra lår med Johanna typ så kom Richard när Johanna drog, så jag tränade med honom. Han tvingade mig att köra mage fast jag har träningsvärk! Låg bara o wainade typ haha. Men nu har jag så fet träningsvärk asså typ dubbel träningsvärk liksom! Blä! :D Men ändå fett skönt så känns det att man har gjort något, hade inga kläder med imorse så fick gå hem i träningskläderna så ska byta om nu och grejs :) Känns ju fräscht ;) Men nu ska jag fan ta en liten paus, tror inte jag ska träna idag men vi får se. Det är ju fett skönt att träna och om man inte har något att göra kan man ju lika gärna göra det ;)

SKRIVET: 2011-09-15, kl 18:48:44 | PUBLICERAT I: Musik

gymma

Ska iväg till gymmet strax och möta Johanna :) Haha bra bild
Stor rumpa haha??

SKRIVET: 2011-09-14, kl 21:55:54 | PUBLICERAT I: Musik

Do u wanna kick it in the backseat?

Tjenare! Sitter och laddar ner massa musik när jag kanske egentligen borde göra något annat :O Måste ha mer musik, men framförallt bättre. Tröttnar på allt fortare än en toa-rulle tar slut på en offentlig toalett :P Har kommit in mot sån här musik nu, haha vad hände med Sophia som lyssnade på hårdrock? :S Aja det är nice ibland men inte nu!

SKRIVET: 2011-09-14, kl 19:37:34 | PUBLICERAT I: Bilder

Duktigt!

Sådär ja! Kom nyss hem från gymmet, tre dagar i rad nu. Creds till mig :) Sitter hemma och käkar nötter nu haha! GOTT! Richard pressade mig så jag har träningsvärk idag. Så idag sprang jag bara 3 km typ, orkade inte göra något annat men kände att jag behövde göra något iaf :)
Plus att jag inte röker längre heller, grymt! Eller okej jag röker på fredagar men bara om jag festar. Inte annars! Har faktiskt cigg som bara ligger här hemma fett bra ju :)
Säg hej till mig nästa sommar, då ska jag fan vara fit for fight haha

SKRIVET: 2011-09-13, kl 18:17:57 | PUBLICERAT I: Bilder

Varför blogga när man kan låta bli?

Haha är lite slö sådär. Kom hem för en timme sen typ! Ska ladda ner lite fet musik att ha när jag tränar tänkte jag :P Alltid bra att ha, orkar inte lyssna på otagg liksom :) Igår skaffade jag gymkort med Johanna iaf, vi körde ben & rumpa bara. Det jag behöver mest!!! Ska köra på idag med som en idiot. Men åter till annat. Eller, ah har inte så mycket mer att skriva faktiskt :) Så avslutar med att lägga upp en bild bara sådär

SKRIVET: 2011-09-08, kl 17:52:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

General Knas

Ska käka med Alex nu :) Mår mycket bättre idag så jag ska till skolan imorn så därför tänker jag liksom att jag kan gå ut så det blir Thaimat as gott!

SKRIVET: 2011-09-07, kl 20:47:24 | PUBLICERAT I: Bilder

FRISK TACK?!

Orkar inte ligga här längre haha. Jag klarar knappt av att vara ensam efter skolan liksom, blir sällskapssjuk och nu har jag legat inne sen i lördags. Men det har gått förvånarsvärt bra faktiskt :O Ska dricka lite medicin o ta nåra tabletter så måste jag vara på topp imorn så att jag kan träna. Är as taggad på att träna faktiskt :) Säg hej till min nya kropp sen :)
Jag och Kajlinger på Alexanders land. En aning brunare är Kajj va? Haha

SKRIVET: 2011-09-06, kl 21:33:39 | PUBLICERAT I: Bilder

Bli frisk?!

Orkar inte vara sjuk längre :O Ska ju köpa gymkort på torsdag med Johanna och då vill jag vara frisk så vi kan komma igång direkt liksom :O Fett skönt att börja träna iaf. Har ju typ aldrig varit den som tränar, men nu känner jag att jag vill komma igång även om jag är nöjd med min kropp så är det jävligt skönt ju plus att jag inte har någon kondis :O Det måste ändras, har iaf inte rökt sen i fredags nu. Creds till mig C:

SKRIVET: 2011-09-06, kl 13:34:18 | PUBLICERAT I: Bilder

Chai

Vaknade nyss, har så jävla ont i halsen så det vart att göra lite chai tea. Fett gott med sirap och allting. Är helt proffs på att göra det :D Hemma idag igen alltså, jävla hosta hela natten!
Fett skönt att tuben snart är klar :O Hatar dom där bussarna, så jävla sega :O

SKRIVET: 2011-09-05, kl 21:09:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fail

Måste börja ringa ist för att skicka sms, den här sms potten kommer inte heller räcka! Förra månaden hade jag 1000 i pott, det gick ju verkligen inte haha. Helt fail, därav räkningen.

SKRIVET: 2011-09-05, kl 20:23:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Hästar kan inte flyga, kan du?

Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Har ont i huvudet, är trött, hostar kan inte prata osv osv. Snälla, ge mig en härlig medicin kur? Okej, slut på wainet. Ligger och glor på tv, ovanligt. Gick till Richard igår och kaosade och var allmänt jobbig :P Somnade... INTE jävla hosta. Så skippade skolan och sov till 1 ungefär och då vandrar han in, jag som trodde att jag skulle få längre sovmorgon. Men icke :( Han skulle fixa och dona så jag drog hem och lana lite Wordfeud, haha har haft en sån tråkig dag idag! :(
Bildbrist...

SKRIVET: 2011-09-04, kl 00:10:26 | PUBLICERAT I: Bilder

Mys

Igår vart det inte Nype, utan det var Entourage faktiskt :) Det var roligt, men alla drog så jag fick byta vänner hela tiden haha :) Mötte upp Sanna sen och åkte till henne vid halv tre ungefär :) Skönt men långt, kom nyss hem ifrån henne. Skulle stanna där men är så hes och äcklig så jag ville bara hem så Alexander hämtade mig :D Kan typ inte prata, asså seriöst låter som att jag är i målbrottet min röst försvinner ibland när jag pratar :O Helt sjukt, gick in och sen när jag gick ut igen lät jag som en idiot :S
Ska kolla på tv nu iaf, försöka att inte prata något så jag blir frisk! :)
Haha jävla min? Skitsamma :)

SKRIVET: 2011-09-02, kl 19:52:19 | PUBLICERAT I: Bilder

Stress!

Är bajs stressad just nu, väntar på att Sandra ska komma. Hon ska sminka sig och jag måste föna håret och klä på mig. Har precis sminkat mig, vi ska möta Sara i HGD typ 5-10 över och vi ska möta Tobias halv i Gullmars. VART ÄR MÄNNISKAN?!! Sen ska vi till Lion(s?) Bar haha sen NYPE!

SKRIVET: 2011-09-02, kl 10:03:48 | PUBLICERAT I: Bilder

Godmorgon

Vaknade upp med världens jävla röst. Helt freakig! Ringde Richard och han frågade varför jag lät så :P Stabilt. Gick upp en timme förtidigt också och nu kan jag ju inte somna om! :( Börjar iaf, 1. Skulle upp halv elva, för att jag skulle möta Jessica halv tolv men nu är klockan snart halv elva ändå :P BLABLABLA! Ikväll är det utgång, Jill fyller år :)

SKRIVET: 2011-09-02, kl 00:03:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOVA!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen för jag ska se på film och sen däcka! :) Blir att möta Jessica imorn och käka tacobar, helt okeeeeeeeej men inte så jävla gott haha :)

SKRIVET: 2011-09-01, kl 20:59:12 | PUBLICERAT I: Bilder

Family Guy

Haha kollar på tv nu, dom är helt höga :S Efter skolan åkte jag till Richard var med han och Tobbe. Men somnade typ haha är hemma nu och tar det lugnt. Måste städa :( Har kläder i hela rummet ifrån imorse blä, imorn börjar jag 1! Fett skönt har typ 2,5 timmar bild och sen projekt as skönt :P
Haha saknar mitt hår lite

SKRIVET: 2011-09-01, kl 11:30:34 | PUBLICERAT I: Bilder

Skola

Gick upp vid 8 för att tvätta innan skolan, hurtigt! Ska röra mig mot bussen snart och möta Emelie i Gullmars :)