SKRIVET: 2009-07-18, kl 11:49:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sippsö idag

Åker iväg till Sippsö idag med David, kommer hem på torsdag. Camilla ska fylla min mobil så smsa på ! Annars kanske det blir tråkigt för mig eftersom jag inte kommer ha tillgång till internet. Vi hörs!

SKRIVET: 2009-07-17, kl 12:42:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

This is happening

Ska iväg till David 14.00 sen på lördag drar vi till Sippsö och kommer inte tillbaka förens på torsdag, See yaah!

Kläder idag: Baby grön tröja från Gina Tricot, Avklippta ljusblå jeans från Only, Blommiga skor från Indiska. Brillor av Prestige


Hittade ett ganska snyggt läppstift ;)

Mamma köpte en data till mig i födelsedags present men den gick sönder så hon köpte en ny liten och smidig men den ville hon ha så jag bytte med henne så nu har jag en sten tuff data, visst? Haha

SKRIVET: 2009-07-10, kl 10:53:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bebis kossa

Igår kom jag till Dalarna efter att ha vart i Enköping. Det första jag fick göra var att mata alla 50 marsvin och kaniner. Men som tur är börjar Camilla att trappa ner på små djur nu när hon är så sjuk. Efter det gick jag iväg till kossorna och hjälpa till. Ni vet hur jag är hjälpar gärna till om jag får pengar ;-) Sen var det en kossa som kalva, den fick en bebis alltså. Den var jätte söt och slemmig haha. Men nu ska jag upp och kolla på film. Ska försöka att ta lite bilder och så.

SKRIVET: 2009-07-04, kl 19:08:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pillar varandra i röven

Erik och Sandra ligger i sängen och pillar varandra i röven. Jätte skoj, fast det gjorde jag och David också det gör väldigt ont men det är kul att retas. Vi har nyss ätit chicken-wraps, gott. Senare mot kvällen ska vi åka till Liljeholmen och möta Micke troligtvis.

SKRIVET: 2009-07-03, kl 16:27:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Enskedehallen

Ska gå till tunnelbanan nu och ta tåget till Gullmars sen ska jag möta David i Enskedehallen, hoppas jag hittar in. Hittade min USB-kabel till mobilen så nu kommer jag uppdatera min blogg med bilder oftare, har en hel del nu som väntar på att få läggas in. Men imorn blir det fullt upp med matcherna som David ska på så jag kanske skriver lite senare om inget händer som vi får hoppas att det gör, för på Söndag åker jag till Enköping med David och sen vidare till Dalarna. Puss !



Den här tub toppen har jag gjort själv. Jätte stolt (a)

SKRIVET: 2009-07-03, kl 13:34:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vinterviken

Har legat i sängen och kollat på Vinterviken, en gammal film. Den var rätt bra faktiskt brukar inte gilla svenska filmer och jag har alltid så svårt för att höra vad dom säger, är så van vid att kolla på filmer med text. Lite senare ikväll ska jag till Enskede hallen och möta David, han ska på invägning, inte invigning utan invägning för på lördag ska han tävla så dom måste kolla vikten och sånt larv. Hörs!