SKRIVET: 2009-03-23, kl 19:20:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lönen

Helt plötsligt kom min lön in i fredags, jag vart överlycklig.  Gick på lite olika ställen och köpte det ena och det andra. Jag köpte- Skinnjacka (inte äkta), skor vita (påminner om converse), veet hårborttagning ( as bra, man slipper skära sig haha), deo, peeling och en svart väska men fan så slösade jag upp alla pengar så att jag inte kunde köpa dom där stövletterna i Högdalen som har gått ner från 1800 till 500. Det förstörde min dag faktiskt. Aja, nu är det bara klippning och färgning kvar som jag ska fixa i Enköping och sen även betala skolkläderna och ge pengar som jag är skyldig folk.
Puss

SKRIVET: 2009-03-19, kl 18:29:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slö as fuck

Dålig uppdatering, jag vet. Har vart hos mamma så har inte orkat satt mig vid datan, så jobbigt med stationär.. Mådde as dåligt i skolan idag, hade sprängande huvudvärk så alla tvinga mig att gå hem. Kändes nästan som när jag hade lindrig bihåleinflamation usch, man var typ tvungen att äta 7 alvedoner om dagen för att lindra smärtan. Men jag stannade kvar i skolan en stund och jobba med NO & SO och sen lite bild, ritade av Stewie från Family Guy, höhö.

Men efter det åkte jag hem, kollade lite i sko affären i högdalen och hittade ett par as snygga stövletter de kosta 1900, men det var 70 % så varför inte köpa? Eh jo för att jag måste typ köpa platta skor, slinga och klippa håret, köpa en jacka och underkläder och sen betala skolkläderna som jag har bestält. Så jag ska gråta lite nu över det :< haha nej, men man kanske kan få ngn annan att köpa dem? (a) Ska köpa en sak till David som jag tror att han vill ha, skor ! Han läser ju inte min blogg så jag kan väl lika gärna skriva det. Just nu är David på sin brotting och ska rösta bort Roger ( han som bestämmer, ingen gillar honom ) och det är även Birgittes ( tror att det stavas så ) fader, min syrras kompis asså. En lite läskig typ som inte gillar när jag små retar henne, men sån är jag. Alltid lika kul att skoja med folk, bara det inte blir för mycket.

Just nu lyssnar jag på Markus Krunegård-Sjärnfall, en låt som Davidooo gillar, finner inte precis något tycke för den. Den är inget om jag jämför med Markus Krunegård-Jag är en vampyr ! HAHA, finns längst ner i bloggen. 

Kärlek!

SKRIVET: 2009-03-14, kl 19:18:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kontakta mig

Vart tar alla vägen? Det känns som att det var evighetersen jag träffa några av mina kompisar. Jag kanske har vart dålig på att hålla kontakt, förlåt för det. Men om det är någon som vill ses så ring. Det börjar bli tråkigt utan er. Alla är saknade!

SKRIVET: 2009-03-14, kl 14:43:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHA, kul dagens låt, verkligen!

SKRIVET: 2009-03-14, kl 14:00:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Patrik 1,5

Kollade nyss på filmen Patrik 1,5.
Jag tycker att den var bra men lite
sorglig ibland. Ligger här i sängen nu
 och funderar på vad jag ska göra här näst,
 kanske en ny film? hah jag har väldigt tråkigt.
 Finns inte så mycket att göra när man inte har
några pengar och nu när David är och tävlar.
Men jag skulle inte påstå att jag
orkar göra någonting heller, slö som man e ;)

SKRIVET: 2009-03-13, kl 14:58:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skitunge

Kom hem idag efter skolan och upptäckte att annica min syster har bytt ut typ allt i mitt rum mot hennes skit. Vart as förbannad. Våran kusin kommer hit idag och då ville hon väl inte visa henne hur hennes rum såg ut egentligen, kan man nästan förstå men ändå ! Så jävla irriterande, precis som att jag vill ha alla hennes tomma  förpackingar med hårfärg och hennes jävla handbolls skor ?!

Juste min morsa hittade vin och whisky i mitt rum, hon drack säkert upp det själv.. haha ! Då ska hon fan få betala mig.

SKRIVET: 2009-03-12, kl 13:23:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolan

sitter i skolan och skriver om min ''bästa upplevelse'' i skolan på engelska, går inte så bra så jag valde att skriva om min första dag haha. MVG matrial asså, känns skit bra. Idag händer inte så mycket ska till David direkt efter skolan och följa med på hans träning. Puss !

SKRIVET: 2009-03-11, kl 19:49:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love shoes !


Älska skorna, dom är från forever21.com och kostar bara 235 kr !

SKRIVET: 2009-03-11, kl 19:47:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens outfit (dålig bild)


Brun kofta, Bik Bok
Linne, forever21.com
Satine byxor, H&M
Skor, Wedins
Väska, Hippie väska.. haha

SKRIVET: 2009-03-11, kl 16:45:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Booring



har väldigt tråkigt underhåller mig själv med min webcam.. haha

SKRIVET: 2009-03-10, kl 18:14:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbig morgon

Åh!! Vaknade sex idag slöa mig ett tag sen gick jag upp och åt lite och fixa mig. Som tur var fick jag skjuts av David mamma till Värmdö marknad men missade bussen -.- haha, jag väntade ett tag och sen kom nästa men det var en sån JÄVLA trafik så det tog typ 40 min istället för en kvart var fett jobbigt, sen äntligen n'r jag var framme i gullmars så var hela tvärbanan proppfull så jag sprang från vagn till vagn och hittade sen ett litet litet hål som jag klämde mig in i hahha. Sen var det skolan.. skit tråkig dag men jag fick en del gjort i alla fall :)

Spenderade resten av dagen med Hannah, gjorde inte så mycket som jag tänker berätta. Nu sitter jag äntligen här och min katt hoppar typ på mig ;D Hare bra !

SKRIVET: 2009-03-08, kl 18:29:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag-Slö

Spenderade dagen med favoriten David, vi små bråkade lite och funderade på att gå på bio men eftersom han skulle bli hämtad tidigt så sket det sig. Vi segade hemma hos min pappa i hundra år och sen  gick vi hem till mor min och laddade ner musik, sen var det dags för ponken att åka. Kul dag jag känner att jag har fått mycket gjort. lite ironi..


Vaknade och kände oss pigga och fräscha haha


Kände för att stoppa in piercingen igen även om min navel är jävligt konstig :)

SKRIVET: 2009-03-08, kl 17:59:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskling, Bogge och Danne

I fredags sov David, Bogdan och Daniel över här vi gjorde inte så mycket spelade mest guitar hero och tittade på film. Här kommer några bilder. Bilder är dock från en annan kväll när jag färgade och slingade deras hår. Hur det gick vet vi ingen..


Bogdan


Jag, Danne och David

SKRIVET: 2009-03-08, kl 12:53:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ligger och slöar

Ligger i sängen nu väntar på att David ska komma och ge mig min mobil så jag kan lägga upp lite bilder :)

SKRIVET: 2009-03-07, kl 13:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ångest

Ska jag ha blont hår eller brunt hår? ''/

SKRIVET: 2009-03-07, kl 13:36:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älska Mando Diao

SKRIVET: 2009-03-07, kl 13:02:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Love konstig musiksmak!