SKRIVET: 2009-12-31, kl 14:21:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010

Nu är det fan inte långt kvar pojkar och flickor, så är ni taggade för idag eller? Det här är den dagen då föräldrarna måste hålla i sina tonåringar som hårdast eftersom det är party-night tonight. Men jag ska faktiskt bara vara hemma hos David och fira.. egentligen vill man bara gå ut och ha kul. Lägger upp bilder sen :)

SKRIVET: 2009-12-29, kl 16:57:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dööö tråkigt

Vet inte va jag ska göööra är så seg! Både jag och David ligger och klagar på smärta det finns inget på tv och jag orkar inte koppla in min laptop.. life's great

SKRIVET: 2009-12-28, kl 19:25:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggtorka

Har mått ganska så dåligt, jordens jävla huvudvärk.. blä. Var på bio i lördags med David och Matte vi såg Luftslottet som sprängdes. Fortsättningen på Män som hatar kvinnor och den andra. Men jag fattar verkligen inte vad filmen hade med namnet att göra alltså luftslottet.. visst dom andra fattade man ju. Men vafan hur långsökt är det egentligen?
Anyway.. nu är jag hemma hos David som har åkt till akuten.

SKRIVET: 2009-12-25, kl 22:26:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu har jag kommit hem

Mötte David i slussen och han har fått en ny jacka som han så stolt visade upp, den var faktiskt skit snygg från g-star. Nu ska vi ladda ner någon film och gosa.

Haha japansk nakenhund som heter Chilla as tuff, ser inte ut som en gammal gubbe irl :)


Sne bild, men dom har värsta Elvis lägenheten med jukebox och allt


Jag och David just nu

SKRIVET: 2009-12-25, kl 15:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Upp upp och iväg

Nu ska jag dra :) Hörs sen!

SKRIVET: 2009-12-25, kl 13:03:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

todays topic!

Idag ska jag på middag hos Peters föräldrar. Sen ska jag träffa min älskling som jag inte har kunnat träffa sen i onsdags! Usch, brukar träffa honom varje dag så de känns konstigt nu :o Just nu håller jag på o fixa mig, lägger upp en bild senare på hur jag ser ut ;)

SKRIVET: 2009-12-24, kl 22:36:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

ROLigast!

SKRIVET: 2009-12-24, kl 22:18:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tack för kaffet

Ska titta på Tack för kaffet med mamma och Peter nu. Väldigt skoj haha :) SMSa!

SKRIVET: 2009-12-24, kl 21:44:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

God jul Grinchen

SKRIVET: 2009-12-24, kl 17:29:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tittar på tv nu



Jeans skit bra bild :)

Presentkort på SF

Knähöga skor

USB-minne 16 GB
Sen fick jag en pälsjacka också men den var för liten så jag ska få en ny :) Nu väntar resten av klapparna hos släkten. Jag är total nöjd med klapparna änsålänge haha, hoppas ni får en trevlig jul! God jul :D

SKRIVET: 2009-12-24, kl 11:52:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

God Jul

Nu ska jag och syster min bege oss hem till pappen där en julklapp ligger och väntar vi ska sitta och underhålla katten lite eftersom hon har mens och skriker som en get eftersom ingen vill göra henne sällskap. Hoppas det väntar ngt roligt hemma där :)


Annica och jag lika som ber äller? Mihaha sry for the pic. Nat

SKRIVET: 2009-12-23, kl 23:01:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

boooring

Bara jag som har såååå tråkigt?! Dööör funtar på att ladda ner någon serie och bara geeka :) Har tagit bort sminket och allt. Får ligga och mysa här för mig själv :)

SKRIVET: 2009-12-23, kl 16:04:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen klar med julklapparna

Frågade pappa vad han ville ha i julklapp, då svarade han att han kunde säga vad han behövde istället vilket var strumpor. Så jag tänkte rolig julklapp, strumpor får man ju om man inte har vart snäll ! Haha. Men jag löste de hela ;) GOD JUL!

SKRIVET: 2009-12-23, kl 12:33:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julshopping, dagen innan

Stress stress stress. Idag ska jag till Nacka Forum med David för att köpa de sista julklapparna, till mamma peter pappa och annica då. Vet bara vad jag ska köpa till mamma och pappa, så det blir lite knas. Men det löser sig! Tänk.. snart äre jul.

SKRIVET: 2009-12-22, kl 18:22:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Annica Larsson är bäst :)

Sophia är inte så insatt så jag och frida fick hjälpa henne med headern och rubrik grejset , god jul.

SKRIVET: 2009-12-22, kl 17:41:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Såå snart äre jul.. sjukt

Tiden har gått så himla fort. Första terminen på Jensen är avklarad, det känns som att tiden har ruschat förbi.
Anway... Igår sov jag hos Sanna fick julklappar sedan kollade vi på film hela kvällen, det vart några gamla godingar.
Nu väntar jag på att David ska komma så ska de julbakas. Mmmm  yummie! Efter julklappar så är nog maten/godiset det bästa med julen. Hahah fato varning.

SKRIVET: 2009-12-20, kl 12:06:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

header bajs

Headern knasar jag vet, men jag orkar inte bry mig för jag är otroligt kissnödig. Hejdå

SKRIVET: 2009-12-20, kl 11:46:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

gone baby gone

Alla bara försvinner, det känns som att ingen försöker hindra någonting heller. Egentligen är det bara en person som jag verkligen måste ha i mitt liv som jag inte har just nu, det kanske inte bara är hon som jag behöver men hon är en stor del av mitt liv. Vem ska jag annars kunna prata med? Alla är så självupptagna och inte kan lyssna en sekund på någon annan än sig själv. Jag brukar lyssna och prata lika mycket. Är det någon som vill ha ngt sagtså lyssnar jag även på dom jag skulle vilja be hålla käften och ta ut öronplopparna och lyssna själva! Men nu måste saker och ting ändras. Det är bara så.

SKRIVET: 2009-12-19, kl 10:27:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ikea today

Ska till Ikea idag med Tina och David efter det ska vi till Hagsätra och hämta upp Davids mormor. Det blir tydligen en liten myskväll här i Eknäs idag. Ja, det är min lördag det. Ni kanske har märkt att jag inte är som alla andra 16-åringar som är ute och dräller.. mm det är ju också roligt... eller? Så ovärt när man ändå får så mycket skit för det, eller ni som inte får det ni lär ju fatta hur erat liv kommer bli.


My crazy little boyfriend. Bara jag som vågar lägga ut bilder på min kille? Och inte säger att han är för snygg för att visas? Han är för snygg för att vara gömdö. Så blä på er som skäms!

SKRIVET: 2009-12-18, kl 11:05:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julavslutning idag

Sitter hemma hos David med Dennis, igår kom David och Dennis hem till mig så vart vi hämtade i Högdalen av deras mamma. Bussarna till Värmdö gick ju inte så det var lite segt. Vi slog in lite julklappar sen gick vi ut ett tag.

Min buss går 11.27 om 25 min alltså. Måste gå till bussen snart ska möta Jessica i Skanstull sen ska vi till Åsö Gymn. Typ.. Hörs sen!

SKRIVET: 2009-12-17, kl 14:51:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

mmmmmm want it

SKRIVET: 2009-12-17, kl 08:58:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

ont blä prov

Igår hade jag och David snsöbollskrig typ, vilket ledde till att jag fick en gigantisk snöboll på vaden vilket ledde till ett mindre blåmärke. Som gör bajs ont.

Nyss hade jag prov typ.. eller ngt. Om en bok som jag har läst, hej bafrin! Bafrin sitter och kikar påå vad jag skriver eftersom hon inte kommer på vad hon ska skriva på sitt ''prov'' jobbigt!
Så jag tycker att vi ber för henne att det ska gå bra och att hon skriver klart sitt förbannade prov. Låt oss be nu! Godnatt

SKRIVET: 2009-12-15, kl 17:02:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

happy even though

Lite knas dag idag. Skoldagen funkade bra, hade ett ''prov'' i spanskan. Vi skulle skriva ett brev, det gick lagom bra.
Sen åkte jag till Brunn eftersom David hade mina hem nycklar. Sen skulle jag till mamma för att byta jacka. Tror ni inte att dom har tagit ena min nyckel och låst med den? Så jag kom inte in och jag vart skit arg.. skickade lite sura sms till mamma och beskrev hur arg jag var för att jag inte får komma in i mitt eget hem.

Nu sitter jag här och seger försöker göra min läxa.. blä ligger lite efter. Fuck!
Men jag vill hellre kolla på kläder som jag ska köpa sen om min pappa drar ut sin plånbok ur röven. Har inte fått köpa mina kläder än från forever21, stor besvikelse.

Börjar även märka att jag suger på att blogga, har typ aldrig några bilder längre och det tkr jag är skit tråkigt. Hatar att läsa blogagar utan bilder. Haha låter som att jag bara kollar på bilderna som i barnböcker... vem vet?

SKRIVET: 2009-12-13, kl 19:15:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

no numbers

Min mobil är ju helt cp så jag fick låna en mobil av Erik. Den e inte heller helt felfri men lite bättre den ringer inte folk 9 gånger om dagen iaf. Men nu har jag typ inga nummer, eller inga nyinlagda nummer så smsa mig så jag får era nummer :)


Älskar den här mobilen, bara för att jag hade en liknande när jag var yngre. Fast en lila med jobbigare knappar. Men knapparna funkar inte alls på denna så man får bara använda touchen. Haha knas, men det funkar!

SKRIVET: 2009-12-13, kl 12:15:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag överlevde natten

Vart lite irriterad inatt, låg och kollade på Butterfly Effect 2.. älskar alla tre ! Men som sagt vart väldigt irriterad på en person så jag gick ut och la mig i soffan och sov, jag ville verkligen inte ens vara inne i rummet. Sen kom David några timmar senare och sa att jag skulle lägga mig i sängen men då var jag fortf arg på den personen så jag sa emot och låg kvar så han vart sur. Fast jag gick och la mig i sängen vid 8.

Idag ska jag hem, men jag orkar verkligen inte -.- Får se hur det går. Puss!

SKRIVET: 2009-12-13, kl 00:28:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ja men visst

Sitter i Davids soffa o kollar när Erik spelar Need for speed typ.. kul. Är ganska trött, fick lugna ner Dennis efter att Erik, Patrik och David hade jävlats med honom så han vart skit förbannad och gud vet vad. Vet inte om jag kommer överleva detta lan. Det lär ni märka iaf.

SKRIVET: 2009-12-12, kl 18:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

lan idag

Dock ska inte jag medverka. Ska bara sitta vid sidan av och göra vadå? Hmm, titta på film kanske. Får ha ett lite eget lan med alla mina geek spel! Mohaha. Vad gör man inte annars en lördagkväll? Klart man lanar vafan, alla dagar. Ska ta på mig brillorna och hämta energidrickan.. Hejdå

SKRIVET: 2009-12-09, kl 18:37:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

så skönt

.. att vara hemma. Har ju inte vart hemma sen i fredags. Ligger och kollar på Vänner nu väntar på att David ska komma hit. Vettefan hur det blir imorn, har redovisning imorn och jag vet inte hur det blir med den vet inte vad jag ska säga eller något. Missade någon lektion och nu vet jag inte vad som pågår.. Det blir lite svårare när inte Bafrin svarar heller, men ja får väll lösa det imorn..

SKRIVET: 2009-12-09, kl 09:05:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sandra och David

I måndags sov jag hos Sandra, somnade kl 19 typ X) Hahah var skit trött.. :$ Låg där i hennes stora säng för mig själv och Johanna och Sandra sov i soffan, skit lyxigt!

Igår träffade jag David i Nacka han skulle köpa julklappar men sen ville han inte det så vi åkte hem till honom, somnade typ kl 20 där men vaknade senare och kollade på film med min lilla älskling. Vi kollade på The Children.. jag hatar verkligen barn nu. Det är en skräckfilm där barnen typ blir helt insane o börjar mörda alla. GALET. Lite freaky sådär men den var rätt okej, bara det att jag går aldrig nära ett barn med en penna igen...

Men! Idag ska jag träffa Sandra en snabbis hon ska få låna min data för att jag e så snel. Sen ska jag träffa David efter hans träning, idag blir det till att sova hemma hos mig :) Skönt, har inte varit hemma sen i fredags.

SKRIVET: 2009-12-06, kl 21:13:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

detta är inte roligt!


Så vad väljer du? HÖHÖ börjar kl 8 så räcker två min ? NEJ blir galen...

SKRIVET: 2009-12-06, kl 20:48:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

usch o fy o blä

Var skit taggad på att börja kl 13 imorn MEN självklart så ska vi vara i fucking brommaplan kl 8 imorn!! :@ Jag som är ända bort på Ingarö, jag lär få gå upp kl 4 om ja ska hinna -.- FUCK THIS SHIT!!

SKRIVET: 2009-12-04, kl 11:55:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

bra gjort

Vaknade 10 idag, vilken idé är de då att gå till skolan om jag slutar 11? Fast ska gå på idrotten som börjar kl 2 C: Haha segt... ska nog sova nu godnatt!

SKRIVET: 2009-12-03, kl 19:24:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

städat galet

När jag slutade åkte jag till Brunn och mötte David. Han skulle ha Idrott och No när jag kom dit. Det är verkligen kalabalik i den skolan, alla springer runt o skriker och slåss och grejer. Värre än vad det var i min klass förut. Precis när vi ska gå skriker David ''Kolla idioterna som ska fäktas'' Då tittar jag ut genom fönstret och där står Pöö och Patrik och fäktas med tangetbord och de flyger knappar över hela marken så jävla konstiga men så roliga! Har städat hela dagen sedan jag kom hem. Så nu är det fint och bra. Ska till högdalen nu och möta David som har tränat :) Puss!

SKRIVET: 2009-12-02, kl 22:34:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

leeeave me alone

Haha, var med Sanna idag efter en väldigt konstig skoldag med många snea ögon. Trodde att jag började 9 idag men ja började visst halv ett -.-
Men efter den tråkiga skoldagen åkte jag till Skogås, kunde inte komma på vart jag skulle eller vad Skogås hette förns jag var framme.. smartass på den! Men drog hem till Sanna sen gick vi o solade.
Så självklart kommer det massa mulatter och ska ragga, dom sa att dom skulle sola o bli lika bruna som mig och massa grejer. Jo tack, lycka till :)

Nu ska jag plugga lite spanska, måste komma ihåg Cabron. Någon jävla svärdom på spanska, haha knas. Puss !

SKRIVET: 2009-12-01, kl 17:33:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nacka

Har varit i Nacka forum med David,fikade och köpte lite julklappar till Sanna och Sandra :) Och så köpte jag ett par mys tofflor till mig själv (a)

Mina gosiga tofflor :)

Café latte

Min brooooooownie