SKRIVET: 2011-08-31, kl 22:48:22 | PUBLICERAT I: Bilder

Lyssnar på allt chill

Helt skön dag idag, efter skolan träffade jag Sanna. Tog det lugnt, käka lite wok och sen glaaaaaaaaass! Höhö :) Kom hem för ett tag sen och sitter bara och snackar med massa vänner, riktig tönt :) Min kusin klagade på att jag inte bloggar, så jag tänkte bara slänga iväg ett skit inlägg för hennes skull, mitt ända fan! :D HAHA nä men imorn blire till att gå upp tidigare för jag ska tvätta INNAN SKOLAN?! Är jag galen eller? Ja det är jag. Börjar ändå hmmm.. som alla andra dagar, kommer inte ihåg vad jag har sagt typ 1? :S Kanske. Ngt. Sånt. Mår sjukt bra nu iallafall trots lite knasigheter tur att jag har mina vänner iallafall! :D
Har tänkt på en sak. Fan vad jag suger ibland! Jag prioriterar helt fel saker. Anpassar mig efter folk som inte gör detsamma. Så har det alltid varit, som förut när jag var tillsammans med mitt ex. Jag träffade han typ hela tiden! Visst vi var tillsammans, jag prioriterar alltid den jag träffar / är tillsammans med. Det är bra, ibland. Men det känns inte kul när man inte får något tillbaka sen. Eller lika mycket iaf. Träffade alltid D efter hans träningar, eller så var jag PÅ hans träningar, på hans matcher och allting. Vi var alltid med varandra eller... vi var aldrig utan varandra. Samma sak egentligen. Men jag tycker om att vara sån, när jag får något tillbaka iaf. Får massa tillbaka nu, men inte såsom jag vill. Känns så med alla. Man vill ju ha vänner som hör av sig. Det bara är så :P Vet iaf vilka som ställer upp och alltid försöker göra sitt bästa för min skull. Och det känns så jävla bra!

SKRIVET: 2011-08-30, kl 21:47:08 | PUBLICERAT I: Bilder

Helt seg

Är trött som fan, kommer somna snart säkert. Skönt o sova ju!! Idag var vi på en synagoga, där judar samlas eller vad man ska säga. Som en kyrka alltså :) Ligger och kollar på Cable Guy, med Jim Carrey. Älskar honom! Hehe :D Imorn börjar jag halv ett fett nice ju :D

SKRIVET: 2011-08-25, kl 21:27:15 | PUBLICERAT I: Bilder

Beck

Ligger i sängen och ska glo på Beck, har alla filmerna på min box så skannar igenom alla för att dom är så jäkla lätta att bara somna till, tillräckligt bra för att kolla på och tillräckligt tråkiga för att ''råka'' somna mitt i allt :) Sitter och undrar när Konsum öppnar :O Har ett paket där med kläder som jag vill ha imorn :) Hmmmmmmmmm. Imorn börjar jag 8 bläää men jag slutar ändå tolv så de e skönt :)
Haha var tvungen och vara lite töntig men Heeeeeeeeerrbert!!! Saknar min gamla lägenhet på skebo :( Vill inte bo i mitt lilla rum här på Sjösa :( Blähä

SKRIVET: 2011-08-24, kl 14:53:45 | PUBLICERAT I: Bilder

Tjo guyes

Kom nyss hem ska ta en dusch och sånt :) Ikväll ska jag på bio med Richard, mys :) Men jag behöver fan en powernap är helt slut typ, sov väl dåligt antar jag :O
Haha världens fulaste bild, chillade i badkaret lite grann

SKRIVET: 2011-08-22, kl 13:08:15 | PUBLICERAT I: Kläder

Shopping på Nelly

Cafia Tunic SEK 259, Vero Moda - NELLY.COMNew Anna Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COMFunky Highwaist Leggings SEK 299, Pieces - NELLY.COM
Beställde detta igår behöver lite nya toppar och ett par leggings med hög midja as snygga på :) Gick strax under 1000-lappen, måste egentligen spara pengar men var tvungen! :)

SKRIVET: 2011-08-22, kl 13:02:04 | PUBLICERAT I: Bilder

Beck

Kom nyss hem och käkade en sallad. Richard gick med mig, sov ju hos honom igår. Försov mig till skolan men sen märkte jag ändå att jag har världens hosta! :( Kollar på Beck nu iaf, mysigt ju!
SÖT!

SKRIVET: 2011-08-21, kl 14:57:07 | PUBLICERAT I: Bilder

Sandra

Ligger i sängen med Sandra just nu, sov hos henne inatt :) Igår mötte jag och Sandra upp Sara, så förkrökade vi iHuddinge. Sen skulle vi till Amba, men vi var för unga tydligen, Sara lyckades smita in mellan killarna. Så vi drog till Ento, men där var det 19-års gräns haha fail :) Sen drog vi till Snaps så vare 22-års gräns där skoj! :) Så sist drog vi till 360 (Göta Källare) där var de 23-års gräns men vi fick komma in som tur var. Fick en jävla stalker efter mig som inte ens kunde svenska (Y) Bra kväll. Haha men det var kul faktiskt :)
Haha enligt Sandra är jag en bitch dåå

SKRIVET: 2011-08-18, kl 23:50:25 | PUBLICERAT I: Humor

Juste

Glömde blogga lite också :) IDAG HAR JAAAAAAAAAAAAAAAAG?!?! Känns skit tråkigt för jag skriver ju bara vad jag gör eller ska göra... HAHA men egentligen skaffade jag den här bloggen för att jag själv skulle komma ihåg vad jag har gjort. Och detta utnyttjar jag faktiskt, kan gå tillbaka och kolla vad jag gjorde, när jag träffade någon första gången eller vilken hårfärg jag använde när jag blekte håret förra året liksom ;) Allt finns och det känns bra liksom, även om andra kan läsa. Är ganska öppen av mig, men självklart kommer inte allt ut här för det som är relevant det minns man och det jag minns behöver jag inte skriva såsåäre :)
Okej, över till mitt basic.
  1. Onödig dag i skolan CHECK
  2. Träffa sockerpullan Sandra ett tag, tappade bort mina cigg som jag köpte innan jag var hos Sandra... Smart
  3. Mötte upp grisen, Richard en snabbis SAKNAR HONOM!!!!
Ah, det är väl det jag har gjort. Fulländad dag så in i skitan :) Måste sova nu, börjar ju 1 haha nä ska se film, ensam. KUL. Nä. Men först, dra ut syrran på en cigg.
Kan inte låta bli att skratta...

SKRIVET: 2011-08-17, kl 20:49:29 | PUBLICERAT I: Bilder

Väntar på Nicole

Kom nyss upp och la mig i sängen, mötte upp Richard en snabbis efter att jag hade varit med Sandra. Hjälpte henne att städa hennes & hennes lillebrors rum. Asså LEKSAKER?! Skulle dö om jag dela rum med min syrra och hon har inte ens leksaker överallt.. vad jag vet :) Nicole kommer hit snart för hon ska sova här, börjar vid tvåtiden imorn fett skönt ju! Ska se på Family Guy nu så att ni vet :P

SKRIVET: 2011-08-17, kl 14:17:59 | PUBLICERAT I: Bilder

Första skoldagen

Blä för skolan, var en helt okej dag ändå slutade ganska tidigt och käkade på Subway med tjejerna :) Ska bara ta det lugnt nu sen kommer Collan hit när hon har jobbat klart :)
Dagens klädsel faaaaaaaktiskt :)

SKRIVET: 2011-08-16, kl 20:57:49 | PUBLICERAT I: Bilder

Haha fail på mig

Sitter och glor på tv,. ser bara att någon gråter o wainar om ngt och sorglig musik och jag börjar typ waina själv?!?!? Hahaha, vet inte ens vad dom pratar om XD Crybaby :O Imorn äre skola, nice... eller men skönt att komma igång igen efter lovet, men det har gått så jävla fort! :S Måste komma igång bra denna gång o sköta skiten!

SKRIVET: 2011-08-16, kl 18:30:56 | PUBLICERAT I: Bilder

Smokin' hot

Hallå alla där!!! Fick sluta vid 15 idag, det var skönt. Första dagen på jobbet är nu avklarad dåååå :) Det var helt okej faktiskt, men efter jobbet mötte jag Nicole en snabbis och pratade lite. Åkte hem sen och tog ett bad, är så jävla trött och hungrig, är hungrig hela tiden men mår dåligt när jag äter :S VILL ÄTA! Buhu...... Tänkte bara ligga o chilla här idag och sen kanske träffa någon :) Imorgon börjar ju skolan, skönt? Nej + att jag måste ta bort mina naglar för jag inte får ha dom på BK. 800 spänn i sjön, WEHO! Nej.

SKRIVET: 2011-08-16, kl 08:35:15 | PUBLICERAT I: Bilder

Iväg

Nu ska jag faktiskt iväg och jobba, eller inte precis just nu men om 30 min ungefär :) Tror jag jobbar till 16 men jag kommer inte riktigt ihåg :O Fixa det sista och pilla på naglarna så dom blir fräscha :)

SKRIVET: 2011-08-14, kl 17:14:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon?

Sandra gick nyss och jag såg nyss klart en film, Quarantine 2. Psykos film bara :) Ska hoppa in i duschen o fräscha upp mig nu tänkte jag. Sen är det tänkt att jag ska träffa Grisen :)

SKRIVET: 2011-08-13, kl 14:33:59 | PUBLICERAT I: Bilder

Sandra är en köttbulle

ÄR AS HUNGRIG! Sandra ligger i sängen och sover haha, kollar på Tough Love just nu :) Igår var jag med Maria Johanna och Sandra och det var trevligt! Fick med mig Sandra hem weho! Var as längesen hon sov här eftersom hon har flyttat hem nu så får jag lite mer tid med henne ;) Måste verkligen äta ngt är så hungrig!

SKRIVET: 2011-08-11, kl 17:08:55 | PUBLICERAT I: Bilder

Mmmmmmmmmmm fetto

Sådär ja, nu har jag  ett jobb. Toppen! Var tvungen att åka in till tc med Nicole och Emelie för att endast få reda på när jag ska börja jobba, inget annat. Nödvändigt, fick inte skriva på papper eller ngt :S Aja, det var ändå bra för jag passadee på att åka in till Skanstull för att en nagel på fuck you-fingret (haha) gick av igår när vi drack lite på Koh Phangan :O Så jag passade på att ta bort det rosa så nu har jag vita med en liten lila rand som skiljer av, as fräscht!

Över till annat, sitter just nu hos Nicole  som har fastnat på toan typ. Ska ta en dusch snart och fixa mig lite så ska jag bege mig till Högdalen sen :)



Richards konst. Vem fan vill dö ung? Haha blä

SKRIVET: 2011-08-10, kl 19:16:45 | PUBLICERAT I: Bilder

Fixar mig

Sitter med ögonbrynspennan i munnen och är irriterad, fattar inte varför saker alltid ska försvinna från mitt rum hmmmmmmmmmm!!?!?!? Aja skitsamma ska fixa mig mer och sen dra !

SKRIVET: 2011-08-10, kl 18:11:04 | PUBLICERAT I: Bilder

WEHO

Okej allaaaaaaaaaaa, idag ska jag träffa Emelie och Nicole, vi ska antingen ut eller dricka hemma hos Collan, vi får se vart kvällen leder oss :) Men först ska jag äta, duscha och fixa o trixa ;)
Måste bli frääääääsch!

SKRIVET: 2011-08-10, kl 16:34:48 | PUBLICERAT I: Humor

Hahaha

Denna lär ju alla ha sett nu, men hon är ju för skön i hennes andra videos med! Ligger och glor på youtube, väntar på kvällen liksom ;)

SKRIVET: 2011-08-10, kl 14:04:06 | PUBLICERAT I: Bilder

Mysmode

Glömde helt att berätta för er :O Fyfan vilket stil.. men iaf nu ska jag se på film har köpt skit mycket wasabi nötter NOM! Och jag har köpt mina bästa vänner Ben och Jerry, ska hämta dom snart och sist men inte minst plopp lakrits :O Ojojojoj, men va ska man göra i sånt här väder liksom? ;)
Detta är jag när jag har jätte roligt........

SKRIVET: 2011-08-10, kl 13:50:29 | PUBLICERAT I: Kläder

Shopping

Oj haha färgen ser helt olika ut på min data och på tvn :O Har tvn inkopplad i datan för er spån som inte fattar men den är typ rosa eller korallröd orange typ haha :)
Haha måste försvara denna bild, dom ser ju as fula ut men dom är to die for på fötterna!
Köpte lila & vita converse, känns lite onödigt att visa båda liksom ;)
Aja, det var lite av shoppingen, köpte nåra bh:ar med matchande trosor också, as snygga! Men dom får ni inte se, sen lite andra kläder som jag har använt :P Men de dyker säkert upp någon dag ;)
Sen gjorde jag naglar också :) Dom är inte röda, utan mörkarosa :) Ser lite knas ut på bilden haha

SKRIVET: 2011-08-09, kl 22:19:11 | PUBLICERAT I: Bilder

Vet ni?

Jag tänkte faktiskt blogga lite haha, det har ju gått en vecka nu. Det har varit lite upp och ner tyvärr, men nu är det fan imellan. Var på topp humör tidigare idag, shoppade och fixade naglarna med Nicole och Johanna. Skit mysigt faktiskt :) Tänkte visa vad jag har köpt faktiskt snart, återkommer ;)

SKRIVET: 2011-08-01, kl 03:27:30 | PUBLICERAT I: Bilder

HEMMA!

Nu är jag hemma från turklandet allihopa! As nice att vara hemma igen, bränt ärslet men det är nice :) Ska sova nu tror jag !