SKRIVET: 2009-10-31, kl 15:49:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

R.I.P

Idag hedrar vi de döda. R.I.P Lars-Åke Åberg 29/10-09.. dog i en lägenhetsbrand i farsta, hoppas du har de bra låtsasfarfar.

Ska iväg till kyrkogården med pappa nu och sätta ljus på min farbrors grav :(
Ska inte bara skriva om sorgliga saker nu, de är tråkigt. Ska iväg till Rasmus sen tror jag.. vi hörs sen iaf.

SKRIVET: 2009-10-31, kl 12:34:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halloween fest.. nej

Skulle egentligen på halloween fest, men under dessa omständigheter orkar jag verkligen inte. Ska bara ligga hemma hela dagen och jag venne ladda ner en hel tv- serie.. Någon som vill göra mig sällskap? Haha tror inte de, alla ska väll ut och festa eller ngt. Men inte jag, jag stannar hemma. Så om det är ngn som vill komma, give me a text! Måste äta ngt nu, har inte ätit på riktigt sen i förrigår. Äckligt!

SKRIVET: 2009-10-31, kl 00:29:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

hög på tårar

Mår så jävla dåligt, vill bara ligga o sova borta dagarna långa. Vet inte vart jag ska ta vägen..

SKRIVET: 2009-10-30, kl 12:47:12 | PUBLICERAT I: Bilder

home sweet home

Sov hos Sandra igår det var skoj, börjar känna mig sjuk nu också :/ Och jag har skit ont i pannan för jag tävlade med Chris (stavas de så?) eller vi tryckte våra pannor emot varandras så nu gör de skit ont, men bara när man tar där. Imorn är de Halloween fest, hoppas jag orkar känner mig så seg.. Aja vi får hoppas på de bästa. Ska lägga mig i badet nu :)

SKRIVET: 2009-10-29, kl 15:17:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma nu!

Så jävla skönt att vara hemma igen. Tog en lång dusch och nu ligger jag i sängen. Så vad händer idag? Kanske ska träffa en kompis. Får se :) Alla är ju typ borta :S
Puss

SKRIVET: 2009-10-28, kl 12:08:26 | PUBLICERAT I: Bilder

-

Är hemma nu, duschade nyss. Åkte till Alex igår, men bussjäveln stannade aldrig där ja skulle av för ''där fick jag inte köra'' blabla, så jag fick gå av och gå! Idag kanske jag ska träffa en annan människa som också råkar hela Alex.. fast vi får se. Måste fixa en utstyrsel till LÖRDAG! Tagga till asså haha. Vi hörs!


Bild från igår, jag vet att jag ser rätt sur ut. Morr !

SKRIVET: 2009-10-27, kl 19:39:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

vad är felet?

Har legat inne hela jävla dagen, alla är sjuka eller borta. Börjar verkligen tröttna, ska man behöva ha så här tråkigt? Orkar knappt träffa någon egentligen heller.. åh suck!

SKRIVET: 2009-10-27, kl 17:37:49 | PUBLICERAT I: Bilder

de jag hatar mest med min kropp

De fulaste jag vet med min kropp är de ärr jag har, visst de är inte många men de e grova enligt mig.

1. Ramlade i en rulltrappa i Hötorget i sjuan tror jag. Satt på räcket och skulle sparka på en flaska, föll och gled ner på ena benet och rispade upp en bit av benet, större än ärret. I början garvade jag sen gjorde de piss ont! Klumpigt av mig.

2. Detta ärr får jag helt enkelt skylla mig själv över. Det jag gjorde borde fan ingen göra. OCH JAG GJORDE DE TVÅ GÅNGER...  Jag och Sandra var ju bara tvungna att testa salt & is de ''fräter'' sönder huden och man tappar känseln säger inte hur man gör! Gjorde de sen med Johanna, så så dumt gjort för jag får ärr så lätt. Och så jävla fult!

Sen är jag ganska nöjd med min kropp- ni som undrade vilken kroppsdel så är de min kända rumpa, haha driver. Men de är de roligt nog :)

SKRIVET: 2009-10-27, kl 16:06:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

blä usch

Tittade nyss på film, jag vet inte om ja ska skita i min kompis eftersom han aldrig svarar nu. Fattar inte vad han sysslar med. Men annars ska ja träffa en viss person som jag inte har träffat på två år tror jag. SÅ HÖR AV DIG SKITUNGE INNAN JAG SKITER I DIG.

SKRIVET: 2009-10-27, kl 13:34:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

forever21

Okej, jag har fortf inte fått beställa kläder från forever21.. suck de har gått ett tag sedan min födelsedag nu haha!
Men jag har hittat as snygga lårstövlar, måste övertyga pappa om att ja ska få beställa snart annars tar skorna slut ju! Blir galen de e så mycket jag skulle ha köpt som ej finns kvar längre. Och sen en underbar halsduk typ med luva, skit snygg fast de står att de är en cardigan, utan ärmar och kropp? hmm, SKA HA i alla fall :D Ska kolla vidare nu :)

Skorna på dessa flickor funderar jag på att köpa, tycker att dom är skit snygga!

SKRIVET: 2009-10-27, kl 12:16:15 | PUBLICERAT I: Bilder

Hej igen

Nu var det ett tag sen, senast fredag. En del har hänt, en hel del. Kan inte ta upp det här, de känns inte bra. Vaknade nyss av ett sms hoppade in i duschen, jag älskar att duscha verkligen men hatar att torka haha men seriöst de tar sån tid, kan inte föna håret liksom, aja. Idag kanske ja ska träffa en kompis, fast jag vet inte maybe baby.. Nu ska jag ladda ner lite låtar, har verkligen fastnat för Lady Gaga- Paparazzi, den e inte som alla hennes andra låtar, ogillar henne annars faktiskt dels pga av att alla kallar mig Gaga.. skitkul.. Ska försöka blogga mer idag puss!


Let's share a secret

SKRIVET: 2009-10-23, kl 12:03:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

brutit knät?

Haltar som att ja har trampat på en mina, vad har jag gjort? Jag vet inte, gick upp ur sängen imorse och hörde hur de knakade till. Ont som FAN! Hjälp mig snälla.

Pluggade lite igår, gick väl sådär fick damp och träffade Oscar, en kaxig liten sate. Nej men det var trevligt. Åkte hem sen och gjorde vadå? Satt vid datan ja, så jävla tråkigt. Och förlåt David för att ja glömde bort att ja skulle träffa dig. Usch vad jag är dålig.. anyways, har håltimme nu sitter hemma ska ha idrott kl 14. Hittar inte mina mjukisbyxor, läge o dö? Måste ha shorts, åååh värsta fobin över shorts när det inte är sommar. Ja lär ju dö, måste skriva testamente nu. Har bara en fråga; VARFÖR ÄR ALLA SÅ FUCKING DRYGA? Jag vet att du som borde ta åt dig, du kommer inte göra de.. för sån är du! Men nu ska jag lösa mitt problem och välja halsduk hahah Annica hittade min samling av halsdukar i källaren, me so happy!

SKRIVET: 2009-10-21, kl 20:57:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

ont ont

Har skit ont i huvudet och idioterna tvingar mig att prata med dom på Skype (David och Erik) och Erik skiker hela tiden -.- Är lite irriterad för alla kallar mig Lady Gaga, usch för dom :( Var med Sanna idag och ja fick vänta vid hennes skola och de kändes som att alla kollade på mig. Sen drog vi hem till Sanna :D

SKRIVET: 2009-10-20, kl 15:27:08 | PUBLICERAT I: Bilder

har klippt lugg

SKRIVET: 2009-10-20, kl 12:46:52 | PUBLICERAT I: Bilder

''Han tar den som den är, hård och kladdig''

Haha, är hemma nu. Vaknade tjugo i åtta idag tack vare att inte pappa väckte mig, började 8 och dock bara 15 min försent *stolt* vinglade fram till skolan, usch vad trött jag var. Efter skolan gick jag, Ellen, Jessica och juste Jesper till Latte House där vi gjorde allt för att äckla Jesper med tex : Du vet att du tar i 10 snoppar om dagen osv lite nasty facts liksom. Han var skit arg för att vi retade honom och sa '' Jesper tar den som den är, hård och kladdig''  ni kan ju koppla ihop de själva. Verkligen dagens citat!
Ska snart möta Jessica och åka till Hagsätra, måste bara byta om innan ;D


Get you freak on, freaky freakY

SKRIVET: 2009-10-19, kl 22:24:56 | PUBLICERAT I: Bilder

Bilderna från helgen


Tog hål i Davids öra med en reklam brosch


Glader, haha Erik vet inte vad han gör skrattar (?)


David

Bilderna på mig var för sjuka för att visas hahahah

SKRIVET: 2009-10-19, kl 22:06:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

segt är de rätta ordet

Sitter framför datan som ni kanske märker, de tråkigaste är att det är nästan de ända ja har gjort idag snacka om ''giki''. Har pratat med några som ja inte har pratat med på år och dagar, lite kul. Imorn blire skola, ska möta Ellen innan en underbar flicka btw inte som alla andra. Sen kanske ja ska möta Jessica aka Citybeat (a) och få mina efterlängtade Uggs, wonderful. Känns som att alla kompisar försvinner igen :( tex Jesper B, jag vet att jag var fittig men vill träffa dig snart igen :)

Puss på er alla!

SKRIVET: 2009-10-19, kl 18:14:24 | PUBLICERAT I: Bilder

*duschade nyss

Känns skönt, fast jag glömde att jag är allergisk mot veet hårborttagning ni vet krämen som man har på benen o skrapar bort.. inte bra inte bra. Men ja löste de, känns som att ja inte tål en hel del, känner mig handikappad!

SKRIVET: 2009-10-19, kl 14:38:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

MUSE

Sitter och kollar på små människor på tv:en. Laddar ner Muse också, så jävla bra och lite Snow Patrol :)

SKRIVET: 2009-10-18, kl 17:25:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

helgen

I helgen var jag och David med Erik och Sara hemma hos Erik. Det var väl okej där, störde mig en hel del på en viss person bara. Vi kollade på film och åt massa bullar, iaf jag och Erik som inte var snälla och dela med oss haha nog var det gott alltid! Men nu ska jag och David gå och laga mat kanske lägger upp bilder om Erik skickar :) Puss

SKRIVET: 2009-10-16, kl 19:23:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ska jag och David..

...fixa oss, sen ska vi te Kista o träffa lilla Ejik. Maha, vi hörs fuckers!

SKRIVET: 2009-10-16, kl 11:36:13 | PUBLICERAT I: Bilder

äntligen klar

Färdig med allt.. borde skriva ett till citat. Men jag orkar inte. Nu har jag klätt på mig och sminkat mig. Vet inte när jag ska möta Ellen, kanske ska kolla upp det :O

Har inte bestämt vilken jacka, halsduk och skor jag ska ha. Får väl slumpa.
Jag har i alla fall, en svart tröja från Gina Tricot (som man ser lite igenom, märkte jag nu) och Miss Sixty jeans

SKRIVET: 2009-10-16, kl 09:36:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

ingen idrott för mig

Skippade idrotten idag, har så jävla ont i svanken fortf.. så jag börjar kl 2. Det blir väl till o möta Ellen innan o äta. David kanske ska äta med oss idag också :) Lägger nog upp dagens outfit senare när jag har klätt på mig.

SKRIVET: 2009-10-14, kl 16:46:40 | PUBLICERAT I: Bilder

Läxor

Är hemma nu ska skriva mina läxor.. ska skriva om Ergonomi och om den sämsta boken i hela universum!


Har satt i min piercing igen, hade ut den ett tag. Vet inte om jag ska ha den eller om ja inte ska ;O hmmm

SKRIVET: 2009-10-14, kl 10:19:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

retard?

Var tvungen att gå upp vid 7 idag eftersom jag sov hos Davids mamma. Börjar 13.50 -.- haha ska snart iväg o möta Ellen så ska vi äta på Subway.. är inte så hungrig men men man måste ju ställa upp för lilla Ellen.

SKRIVET: 2009-10-12, kl 17:49:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

suck suck suck

Måste läsa ut en dum bok i svenskan, orkar man? Nej, funderar på att göra den andra skit läxan istäälet... hmm hjälp mig?!?!

SKRIVET: 2009-10-12, kl 10:47:13 | PUBLICERAT I: Bilder

som vissa av er kanske har märkt

Så kan inte lilla Sophia skicka sms till allihopa. Jobbigt va? Så nu har de blivit så att jag ska möta upp Ellen idag innan skolan, börjar 12.50 idag så de e najjjs! Fast känner mig ganska rastlös nu, är klar sen ett tag tillbaka
Svarta leggings från H&M
Rosa klänning från Gina Tricot
Random kofta

SKRIVET: 2009-10-10, kl 20:50:27 | PUBLICERAT I: Bilder

you my heart, your my soul

Hörde låten på tv Modern Talking- Your my heart, your my soul. Tänkte på när man var liten direkt, då jag lyssnade på den :) Så kul när man hör gamla låtar och börjar tänka. Har lyssnat på den om o om igen nu, känner mig så glad även om det är största geek låten haha :D Ska möta Erik snart, vi hörs!

SKRIVET: 2009-10-10, kl 19:17:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

fan vad gött

Nu har mamma och Peter dragit, väntar på Erik nu. Sen kanske Niklas kommer och David kommer i alla fall. Tänkte fixa naglarna nu och kolla på Ensam mamma söker, hahaha så jävla tråkigt men öööh :)

SKRIVET: 2009-10-09, kl 19:57:37 | PUBLICERAT I: Bilder

äta sen ut

 
Slapp klädsel, orkar inte bry mig. Svart v-ringad tröja från H&M och Davids adidas byxor.
Snart så ska jag ut, väntar på maten bara. Sen kanske jag ska till Sandra, fast de beror på tiden. Måste vara hemma idag :/ Jag funderar fortfarande på om jag ska behålla mitt hår såhär eller om jag ska ha chokladbrunt som alla tycker. Eller som förut ''tigerkakan'' lite blonda slingor.. fan vad gott med tigerkaka. Usch inte för mycket godsaker, detta går överstyr! Allt verkar så konstigt, alla verkar så sura hela tiden. Gör jag ngt fel?

SKRIVET: 2009-10-09, kl 16:35:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

gymmade

Idag gymmade vi med skolan, de kändes fett skönt. De behövdes fan, helt slut i benen körde nästan bara de. Men nu ska jag ta en dusch och kanske träffa en kompis lite senare.

SKRIVET: 2009-10-08, kl 16:28:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

sitter hemma hos sandra

- vi gör ingenting typ, skulle träffa Johanna idag men hon svarar ju inte på mina sms. Skulle få mina kläder.. men. Mobilen fuckade riktigt ordentligt idag kunde inte smsa eller ta emot sms. Nu har jag ställt om hela mobilen, så nu har jag inga nummer kvar, så smsa mig!

SKRIVET: 2009-10-07, kl 17:46:27 | PUBLICERAT I: Bilder

återförening?


Blir det någon återförening mellan mig och David? Svårt att veta, vi har bestämt oss för att ta det lugnt ett tag.

SKRIVET: 2009-10-07, kl 14:40:39 | PUBLICERAT I: Bilder

Navel piercing

Ska pierca mig snart, för andra gången. Väntar bara på mina pengar som banken har slarvat bort! Jag hatar verkligen Swedbank. Det har gått två veckor nu!


Min naveln vart ju förstörd av den förra piercingen, därav min stora navel haha. Så de måste lösas! Direkt..

SKRIVET: 2009-10-07, kl 13:14:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hårfärg

Jag har alltid haft det här problemet med hårfärg. Funderar på att skaffa lite mörkare slingor, så tråkigt med bara blont hår. Så ska jag har blont med slingor, blont eller brunt?

SKRIVET: 2009-10-07, kl 12:42:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Outfit och matte prov

Hade matte prov idag, det gick sådär. Trodde att det skulle vara svårare. Men nu är jag hemma iaf och käkar glass. Jag har ju ryckte som tjockis så jag måste ju leva upp till dt.


Halvkass bild. I alla fall så har jag ljusblå jeans från Puss&Kram, svart linne från Vera Moda och en cardigan från H&M

SKRIVET: 2009-10-06, kl 19:59:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

flickan som lekte med elden

Idag så såg jag Flickan som lekte med elden med David. Den var skit bra, se den!

SKRIVET: 2009-10-06, kl 19:33:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studerar (?)

Försöker plugga lite matte nu, har prov imorn. Är med Sandra också.. fan asså vad jag blir irriterad på folk som ska ''skryta'' hela tiden och vara så jävla självgoda. Get a life. Aja, ska försöka plugga nu.

SKRIVET: 2009-10-05, kl 17:29:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Weirdos

Har pluggat lite nu, träffade Lillen och Pontus fast Lillen vågade inte säga att han var med Pontus. Kan de bero på vårat lilla tjaffs? Haha, orka bry sig. Väntar på att David ska komma nu, det blir mys


"When you see my face hope it gives you hell.."

SKRIVET: 2009-10-05, kl 13:59:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

because i looove you

Är hos Sandra, ska hem snart och plugga. Har fett ont i magen :( blää. Har två jävla prov i veckan. Så jag ska bli lite pluggis idag ;)

SKRIVET: 2009-10-04, kl 18:34:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

'David

Är hos David, vi har pratat en hel del nu. Saknar verkligen vissa tider, allt känns så konstigt. Men det blir ju såhär ibland. Hoppas att vi förblir vänner i alla fall. Glad att det vart ett år nästan <3

Lagom flummig bild va?

SKRIVET: 2009-10-03, kl 16:21:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

såå seeg

Kom hem till Sandra vid 04.00-tiden. Vi skulle egentligen sova borta men sen stack vi endå. Riktigt kul kväll, men är trött. Ska man sova lite till kanske?