SKRIVET: 2010-06-29, kl 16:26:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åh... suck

Michel ringde mitt i natten och hade ingenstans att sova så han kom hit. Fick vara uppe till typ jätte tidigt på morgonen tyckte jag bara för att vänta sen sov jag.. böhö idag har jag MÅLAT målat MÅLAT målat och MÅLAT! Otroligt givande. Har färg överallt = måste duscha. Ska tiep trefa aleks sän.. men nu ja duschar ok ok?



Sjuka hundvalpar asåååååååå... haha njaajsss

SKRIVET: 2010-06-29, kl 07:31:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åhå trött

Mitt i natten igår ringer Michel och säger att han inte har någonstans att sova, snäll som jag är säger jag att han får komma hit. Men jag måste ringa honom var 20:e minut till kl halv tre. Så jag somnade hahah... men jag måste jobba kommer inte palla idag asså. Så går det om man är snälll haha puss

SKRIVET: 2010-06-28, kl 23:55:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kapten Morgan Möhöö

Tjena mitt bena bloggen! MehhöhöahaHAhasf
Kom hem för ett tag sen. Åkte runt med Alex :) Hämtade upp Tobbe så drog vi till Stuvsta IP sen skulle alla hem för att se på matchen så då åkte vi iväg lite. Åkte till Sandra och hämtade min data sen till papi o hämta plånbok och sen till Ågesta bad och satt där ett tag. Kollade lite på mobilen så tappade jag den såååå gled den ner i vattnet :( :(:(:( Tog ett tag för mig att fatta vad som hände sen slängde jag mig ner i vattnet och tog upp den... fan! Annica ja ger dig cash om du behöver ;) Haha.. men iaf. Kände verkligen att Alex var min privata lilla chafför haha :) Men de var nice.. Nu måste jag torka mobilen -.- Mi lyfe sukk! Haha.. jävla banditbrutta. Nu ska jag dunka mysik ni vet!

Mitt simkort funkade visst inte på mobilen :( Den kunde ju inte siiiiiiiimmmmaaa. haha lame

SKRIVET: 2010-06-28, kl 18:59:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

tjena mors

Har inte bloggat så mkt meeeeeen, har typ vart med några kompisar i hagsätra hela helgen till och från. Alex lämnade mig typ sen kom han och hämtade mig osv.. Igår sov jag hos Sandra, det var mysps. Fyllde hennes och hennes pojkväns ipods med musik för dom är tattare. Idag sa jag typ träffa Alex :) Nu ska ag tjchillaaa

 

Kapten morgan pose, haha jag och alex

SKRIVET: 2010-06-25, kl 14:36:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

solar !

Sitter hemma hos pappa och solar :) Annica och Sofi är hrär och solar också, ikv ska ja till hagsätra typ :)



Haha skit lyckade bilder :)

SKRIVET: 2010-06-25, kl 00:29:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

tjo pan pizza

kom nys hem efter tt ha varit med micke, pelle, alex och tobbe vi var i hagsätra och tog de lugnt, sen kom alex o hämtade oss i hag och vi åkte runt lite bara fanns inte så mkt att göra. Nu ska jag äta pizza har inte ätit ngt sen kl 11, godnatt!

SKRIVET: 2010-06-24, kl 17:34:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjena mors, detta var gårdagen!

Mötte Nicklas efter jobbet sen kom Pelle o Micke, så drog vi till långsjön och badade skit varmt! Sen tog vi oss tillbaka till Högdalen och mötte Alex och Tobbe sen körde vi tillbaka till långsjön och chillade lite, sen åkte vi runt och hämtade lite saker och sedan tillbaka till långsjön, haha :) Det var i alla fall jätte skoj, men kom hem kl 02.00 ungefär och somnade med kissen på magen. Sen fösov jag mig, vaknade av att Sandra ringde men ja kom i tid till jobbet iaf. Idag vet jag inte vad jag ska göra, finns lite att välja på men som sagt, får se.. Nu ska ja käka vattenmelon!

SKRIVET: 2010-06-22, kl 21:04:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pelle & Nicke

Kom nyss hem från staaaan. Har vart och promenerat med Nicklas och Pelle vi gick runt lite i stan, sen till Odenplan och kollade när alla skeeejtade och sedan drog vi till Vasaparken det var trevligt. Ha-ha, Pelle med sitt jävla vissel ljud varje gång han sa något på S tjjchill. Typ. Haha! Men nu ska jag keeeka typ :)

SKRIVET: 2010-06-21, kl 16:50:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjenaaaaa

Kom nyss hem från jobbet, ska diska nu för att mamma tvingar mig hahha :) Sen ska jag träffa en kompis och imorn ska vi bölrja måla på jobbet haha får se hur det gåre hatar att måla, även fast jag aldrig har gjort det nästan typ bara när jag målade staket på Gotland med Sanna! Haha det var iofs kul men jobbigt! :) Orkar inte blogga så mkt nu när jag jobbar, därför blire lite beiget såhär... Men puss!

 

SKRIVET: 2010-06-20, kl 19:21:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Senila gumma

Som vanligt ska min mamma hitta på ngt som jag har gjort.. nu har jag tagit hennes vin även fast hennes dörr har vart låst och jag visste inte ens att hon hade... seriöst. Orkar inte ta hand om allt skit hemma du får fan göra det själv ego! Har egen sprit.. men som vanligt skulle faktiskt kunna erkänna om det var jag är inte så liten längre.. skriver mest detta eftersom du inte har ngt att göra än att kolla min blogg. Tack och hej!

SKRIVET: 2010-06-17, kl 17:26:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

I Tried To Be Perfect But Nothing Was Worth It, I Don't Know How It Got So Wrong

Kom hem nyss, fick reda på att mamma och peter skulle på någon konsert grej igen så nu sitter jag här ensam hemma igen :) Känner mig rätt seg idag faktiskt.. måste hoppa in i duschen om jag tar mig ur sängen.. We'll see about that. Men iaf, hej då!

SKRIVET: 2010-06-17, kl 07:56:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

KLAR!

Nu är jag klar och ska iväg och jobba snart :) Sandra svarar inte -.- vi skulle ta samma tunnelbana eftersom vi har gjort det varje dag nu men nu sover hon väll eller något. Bus!
Nu blire första dagen som singel.. efter 18 sammanlagda månader med David.. PUSS!

It's not over until it's over.

SKRIVET: 2010-06-17, kl 06:34:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon

vaknade bara sådär helt plötsligt, tänkte vilken tur för nu ska jag upp! Ska duscha nu

SKRIVET: 2010-06-16, kl 21:24:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fishumor

Rumporna - Reklam from Emil Mkrttchian on Vimeo.

Fis

SKRIVET: 2010-06-16, kl 20:14:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

*Poppis blogg haha

Fattar inte vad ni läser? Det finns ju ingenting att läsa. Var och jobbade idag sen träffade jag Sandra och Micke :) Efter det kom David till Högdalen och vi pratade lite.. Nu tittar jag på någon ching chong film på tv 1000. Puss!

SKRIVET: 2010-06-12, kl 15:41:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vill flytta nu!

103170_Glasteglet___C_3d_web_4

Såhär ser lägenheten ut som jag, annica, mamma och peter ska flytta till i september. jag vill däremot flytta nu och komma ifrån vårat jävla tegelhus med 100 grannar. fast jag kommer från det minsta sovrummet... det i mitten har jag för mig. vilket kommer gå skit bra med min säng som är 180 cm. får väl ha 5 cm gåyta.. jävla mamma som ska ha walk-in garderob också :( jealous!! någon annan som ska flytta till tegelstapeln? :)

SKRIVET: 2010-06-12, kl 10:55:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första dagen..

på sommarlovet. Gilla vädret hahah ska bege mig till pappa och fixa lite saker sen kommer min faster och hennes familj förbi. Nu ska jag fixa mig, satt på mig en klänning men vädret duger inte riktigt. Sen kommer iaf David hit och jag slipper vara ensam... det var läskigt!

SKRIVET: 2010-06-11, kl 22:10:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Usach

Denna dag suger ju verkligen, har ingenting att göra och alla är upptagna. Det är läskigt att vara hemma ensam och jag orkar inte gå till pappa :/  Fan vad det e synd om mig.. haha! Nej men vafan så jävla segt, alla ska festa idag och jag mår dåligt liksom. Kul! Sitter och beundrar mina nya skor och leter efter ett måttband, varför? Jo.. därför! På måndag ska jag börja jobba.. det blir ju kul. Fock fock fock. Ska se om de går någon film eller så får ja kolla på tv 1000 efter 12 :) det gillas ju! Haha... lame. :D Anyways..

'' Put your hands in the air scream fuck the world..'' Lalala.. Me like strange music, likey likey.

SKRIVET: 2010-06-11, kl 14:47:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Var med några kompisar igår, jätte trevligt! Mådde så jävla dåligt imorse så jag gick inte på avslutningen.. nu ska jag kolla efter buss!

SKRIVET: 2010-06-10, kl 18:54:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sakerna !

 

Hahaha, snygg min! Men iaf första skorna! Liiite stora kanske



Favoriterna! Så läckra,jag blir typ 1, 90 i dom haaha


Armband, ganska dåligt material för allt trillar av haha

Halsband



Haha, svampbob tröja ''Talk Nerdy To Me'' skit söt ju!

T-shirt med spets!

Väska, ser lite konstig ut men de var svårt att ta bild

Örhängen

Lösögonfransar!

SKRIVET: 2010-06-10, kl 15:56:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu har mina kläder kommit!!

Pratar med Bafrin o väntar på David och Matte.. dom är lagom sen <3

SKRIVET: 2010-06-10, kl 15:10:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hello mates!

Godmorgon! Nu har jag fixat mig och är klar, David och Matte är på väg hit de ska festa idag men inte jag för jag pallar inte. Sen ska jag till pappa och hämta mitt paket hihi :) Sen ska jag träffa Sandra :)

Sådäääär ! Så ser jag ut idag orkade inte fixa mig spec mycket :)

 

SKRIVET: 2010-06-09, kl 23:00:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjo storbloggarna hääääräää!


Haha.. har vart en hektisk dag idag. Mycket saker på samma gång usch. Älskar dig David Anywaaaays.. smsade pappa och frågade om mina kläder från forever21 hade kommit, så ringde han upp någon timme efter och sa att han skulle hämta dom imorn! Jippie kaaaaaaaaaaayäääääääääjj.. Haha! Vart så jävla glad, då kan jag ha mina skor på fredag ! Wooohooo.. Fast det var 500 kr till så med ungefär 400 kr (frakt) + 500 (tullavgift+ postavgift) så kanske det inte vart såå biliigt, men det var värt det ! ÅÅÅH vad jag vill ha mina saker.

Imorn ska jag till Davids skolavslutning sen ska Sandra och han sova över, är ensam hemma o tar han som gnagarna som behöver 24 h care... Hahah, men nu ska ja kolla om de går ngt på tv 1000 eller canal +, ni vet jag bor i ghettot! Där alla har paraboler kan kolla på kanaler från marocko om jag vill! okej kanske inte... har faktiskt bara en box ^^ Men de skulle kunna vart en parabol eftersom ja bor i Högdalen ;) Whatever! Tack för pratstunden Nicole! U rock! :D <3


( säkert en bild från Annica då hon gjorde ett jävla arbete.. btw hon är ännu bättre på att blogga)

SKRIVET: 2010-06-09, kl 07:00:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förvåndadsvärt..

att folk fortf läser min blogg även fast jag inte har uppdaterat ngt haha.. men har inte haft tid :) Nu är jag uppe med tuppen, jag går in på online och får reda på att jag börjar 10.30 om typ 3,5 h. KUL! Så nu ska jag hitta ngt tidsfördriv och byta om en gång till :)

SKRIVET: 2010-06-04, kl 20:54:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjobräää

Nu är jag äntligen i enköping,. det var någon jävel som hade hoppat framför tåget, dramaqueen... Missade mitt tåg så fick ta tunnelbanan till sumpan, sen pendeln sen bussen till enk. Segt! Nu Sitter jag hemma hos Andréa och vi vet inte vad vi ska göra... skoj!

SKRIVET: 2010-06-01, kl 20:15:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjenamors! Sandra

Kom hem nyss :D Har vart med Sandra idag det var skoj o prata skit och sånt :) Kom hem till o David försökte övertala mig att följa med till Micke och grejer fast jag ska plugga! Nu ska jag plugga...tror jag. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!