SKRIVET: 2010-10-31, kl 23:55:15 | PUBLICERAT I: Humor

Sådär

Nu är jag klar med min uppsats skrev 8 sidor bara. Hehe :) Men jag orkade faktiskt inte mer! Vemfan orkar plugga när man har lov liksom? Okej såna som inte har ngt liv fattar jag väl men inte jag! Nu ska jag stänga ner min dator och lägga mig och titta på tv1000 mjau.. hahah! Eller inte ska kolla på canal + faktiskt :)

Hahahahahhahahhaha skit söt! Ser ut som Herbert typ :D

SKRIVET: 2010-10-31, kl 20:10:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saw VI

Idag går Saw 6 på tv. Ska titta på den för mig själv hihi, busigt måste lägga mig tidigt för jag ska upp vid sex! Jag ska stressa igenom uppsatsen nu och ta fram skit kläder till imorn, ladda min ipod och fixa mitt hår!

SKRIVET: 2010-10-31, kl 19:47:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hittade

En bild på mig från när jag bodde i Kallhäll. Jag håller i en chinchilla som min dåvarande halvsyster hade. Fan vad jag älskar djur haha skulle vilja ha en chinchilla dom är så jävla fräcka, lena och underbara! Sjukt mysiga faktiskt :)

 

Kolla liksom, hur söta är dom inte? Tjocka, fluffiga och skit söta! Sitter här och är helt kär :)

SKRIVET: 2010-10-31, kl 18:42:09 | PUBLICERAT I: Bilder

Orkar inteeeeeee

Pluggar fortfarande, orkar verkligen. Ska skriva källkritik nu, känns så surt att bara ligga här i sängen och plugga. Nu har jag legat här hela dagen, har druckit juice och ätit lite vit choklad. Det är vad jag har fått i mig :) Ska rulla iväg till pappa sen och hämta mina jobbarbyxor får se om jag sover där, var så längesen jag träffade kissekatterna, dom är säkert skit stora nu haha :)

Ungefär sådär känner jag mig nu.. som ett frågetecken vet inte vad som händer överallt. Det finns så mycket att göra och så lite tid känns det som..

SKRIVET: 2010-10-31, kl 17:29:33 | PUBLICERAT I: Musik

Tjenare sexbomb står du här och tickar

Sitter fortf med min uppsats, är så skoltrött nu så de skaver i min hjärna av allt tänkande... Skit jobbigt, min dag har fan varit jobbig.

Vaknade kl 8 satte på tvn somnade om igen.
Vaknade kl 10 la mig i duschen, vaknade igen kl 11
Gick och lade mig i sängen igen vaknade kl 13
Gick upp och började plugga lite smått
Nu sitter jag här 4 timmar senare och har skrivit en halv sida :) Duktig cheeeeeeeey! Imorn väntar en jätte rolig dag. För imorn ska jag jobba från 7-16 får in lite feta pengar sen i alla fall :) Eller feta och feta, för mig är dom feta hahah! Nu ska jag fortsätta plugga och lyssna på min underbara musik, jag har fan grym musiksmak. Helt sjukt vad jag är bra.. Hahah hej självförtroende! Hej hej Sophia! Och nu lite Damian Marley- Road To Zion

Underbar röst. Fan vad jag lägger upp musik :O Haha men de e mysigt, visst?

SKRIVET: 2010-10-31, kl 15:58:43 | PUBLICERAT I: Musik

Matisyahu- One Day



Sometimes in my tears I drown but I never let it get me down <3

SKRIVET: 2010-10-31, kl 14:45:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallå däär

Igår pluggade jag historian, orkar verkligen inte skriva mer vet inte vad jag ska skriva ens. DaMp. Iaf igår kom Sandra hit efter ett tag beslutade vi oss för att åka till Medis med Sebby och Jotto.. Drog på fest, det var trevligt och träffa lite nytt folk :) Mitt i ingenstans dök Roila upp där, lite random sådär haha men hon kände tydligen killen som bodde där och han kände typ inga som var där. Skulle aldrig dra massa randoms till min lägenhet :S Aja, idag måste jag plugga iaf måste skriva diskussion, vet inte vad jag ska skriva bara :( Ska tömma min data på skit också, de behövs!

SKRIVET: 2010-10-30, kl 18:18:34 | PUBLICERAT I: Musik

Hej hå

Kvällen vart skit lyckad igår. Jag och massa tjejer i klassen överraskade vår käre vän Nicole med massa mat som vi hade handlat till henne efter alla gånger som hon har gett oss saker och ställt upp! Hon vart jätte glad och började till och med gråta, skit söt! :) Rose lagade wok och sedan började vi dricka det var skit trevligt!
När jag skulle hem så fick jag åka till Rådis och byta tunnelbana, eller jag var inte tvungen men jag orkade inte gå av tunnelbanan och vänta på min andra tub på perrongen :) Efter de drog jag hem till Richard och var där med Tom och Tobbe :)

Kom nyss hem och ska plugga lite nu :( Sandra ska komma hit idag för typ första gången! Haha jätte kul ska det bli :D Ikväll kanske jag ska till Nicole igen och dricka lite. IDAG DRAR MAN BAK KLOCKAN EN TIMME! Wiho då kan jag vara uppe en timma extra :D

Qwote- Falling For You

Ännu en låt som Bafrin har fått mig att lyssna på, älskar den haha!

SKRIVET: 2010-10-30, kl 02:19:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma gullepluttar

Nu är jag hemma HA-HA. Gick med Yo ochm Frida i min klass, vi upptäckte att inte 173:an och 172:n gick även fast de de stod det (?) så de skulle iaf få skjuts och jag tog tuben helt ensam haha, fick nåhra ragg konsigt nogXD Men bara blattar, så ja sket i dom typ L) Lyssnar på låtarna Bafrin skickade till mig igår, vart helt kär igår, tror att ngn kom hem nu också, mamma säkert! Ska kolla TYST vänta!

SKRIVET: 2010-10-29, kl 11:02:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mmm gott

Sitter här med Johanna hon orkade inte gå till skolan idag :O illa illa, går körde vi sms roulette haha knas.. Nu bakar vi sockerkaka lite mysigt såhär på morgonkvisten! Haha fick värsta cravings för de (A) Nu ska vi kolla klart på vår skräckfilm och sen ska ja till skolan! :D Puss

SKRIVET: 2010-10-29, kl 01:45:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hah tråkigt

Ligger i sängen med Johanna, vi hade skit tråkigt så vi körde Sms roulette vart lite missförstånd från alla håll tror jag haha, men de e kul och fjolligt! :) Nu ska vi titta på film och sova, det är skit varmt i mitt rum vill öpnna fönstret men har alla mina hudprodukter och smink där så det är ganska schmockat.. :( Imorn börjar jag 1 skit skönt, men nu ska vi ta en cigg! Puss!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 19:11:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Johanna

Efter skolan så åkte jag och Johanna in till stan för att kolla lite på Buttericks men de var typ 20 meter lång kö UTANFÖR buttericks för att ens komma in, så vi sket i det. Kollade på H&M och Johanna hittade en klänning som hon ska ha på Halloween, hon ska vara djävul och jag ska vara ängel :D Ska på fest med henne och sen ska jag på en annan med Jessica och Sandra var det tänkt och sen är det klassfest också :) Ska köpa vingar imorn var det tänkt och sen lite annats bajs :) Nu ska vi laga lite mat är skit hungrig!

SKRIVET: 2010-10-27, kl 23:40:00 | PUBLICERAT I: Musik

Fin låt

 

Världens sämsta refräng killen låter helt off. Men verserna är fina :)

SKRIVET: 2010-10-27, kl 18:12:57 | PUBLICERAT I: Musik

Mjau



Nu ska jag dra till Richard, ska bara byta om först :) Har tryckt in massa låtar i Bafrin ipod nu och på min Spotify lista hehe :) As grymt ;)


Äh rnb reggae hip kanske blandat.. Äh rnb reggae hip kanske blandat..

SKRIVET: 2010-10-27, kl 15:53:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma

Är hemma nu, gick hem tidigare för hade mensvärk! Jag och Bafrin låg utanför klassrummet och klagade för vi båda hade det, så jävla jobbigt. Åkte med Bafrin till Hökis och tog bussen därifrån. Usch säger jag bara ska fixa Bafrin ipod nu för hon vill ha min musik haha :) Sen ska jag nog träffa Richard, men de återstår att se antar jag.

SKRIVET: 2010-10-26, kl 18:24:13 | PUBLICERAT I: Humor

Tråkigt tillfälle

1. Har du ett par rosa string? - Om jag har
2. Vem var den senaste du pussade? -   Mamma ? Haha nae Richard!
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Om jag ändå kunde räkna, okej jag ska! 129 men jag har nåra dubbla tror jag
4. Gillar du nån nu? -
Nog gör jag det alltid..
5. Kan du prata med din mamma om allt? -
Aa,  men jag väljer att inte göra det antar jag haha
6. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja, det hade ju vart lite svårt att låta blir tror jag
7. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Hahahahahhaha ne, shit jag är ju inte 30, måste kirra pojkvän först också höhö
8. Push-up eller T-shirtbh? - Wtf, t shirt bh? Vafan är de :$
9. String eller hotpants? - Hotspant mmmm
10. klackskor eller gymnastikskor? - Klackskor förfan!


TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du nånsin varit kär? -
Tyvärr ja.
2. Tror du på kärlek? - Till en viss gräns
3. Har du gjort något verkligen ångrar? - Alla gör misstag
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Cry a river, build a brigde and get over it.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? -
Ingen har nog vågat erkänna de på riktigt
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Visst, jag är lebba nu också mjau! Akta er flickor!
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Haha nej? Älskar man någon så berättar man ju det för den personen annars är man en woooooz haha
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej, vem tror du att jag är va? :)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Hm, hemlig? De ligger väl något i det ordet? :S Vem vet liksom
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nog kan man bli kär i någons utseende men de lär ju inte hålla

HAR DU NÅGONSIN
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? -
Haha jaa kommer ihåg när jag stack hemifrån och mamma skrek från fönstret: VART SKA DU?!?! KOM TILLBAKA.. hiih awkward längesen dock igår faktiskt.. nej hahah jag är så konstig.
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Usch för er alla som tänker så, livet är till för att leva emo jävlar. Blä säger jag bara skulle skämmas om jag kände så någon gång
3. Har du nånsin varit med i en olycka? - ramlat i en rulltrappa och fått två groteska ärr, som jag verkligen älskar
4. Har nu nånsin varit otrogen? - Jag skulle aldrig vara det.

KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? -
Ja lite faktiskt :)
3. Är du fundersam? - Jag lever mitt liv som ett frågetecken
4. Är du uttråkad? - Just nu? Ja, annars skulle jag väl inte slösa tid på ngt som ingen kommer läsa? HEJ på dig som har läst såhär långt !
5. Är du tysk? - vad har de me känslor att göra? :S

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? -
Läggdags
2. Namn? - Sophia Madeleine Johanna Larsson
3. Vart bor du? - 124 jaao högdalen
4. Favoritglass? - Ben och Jerry strawberry cheesecake föfan!

KAN
1. Kan du röra på öronen? -
Nej, oj oj oj vad jag skulle showa med det då ;)
2. Kan du slicka dig på näsan? - Testar ungefär tre gånger om dagen och de funkar inte :(
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - DET ÄR JAG GRYM PÅ!
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Jag brukar ju säga som det är? :O Annars låter jag bara bli att säga något hihi
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ibland när jag sover går det väll, men andra säger att jag pratar i sömnen sååå jag vet inte :O
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Vill man så kan man, fast vill man verkligen?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Om inte sakerna talar till mig, som de alltid gör

HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? -
Ja..
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ah, men sen sa dom HAHHAHAHHA TRODDE DU JA SKITUNGE!
3. Har du syskon? - En syster från Mongoliet. Älskar henne precis som hon är, min lilla ärthjärna
4. Har du ljugit på någon fråga? - Isf omedvetet..
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Hahaha! Min pappa är så dålig på att ljuga så han pratar bara bort allt istället.
6. Har du varit full den här månaden? - Javisst har jag det
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Yes

SKRIVET: 2010-10-26, kl 11:59:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Är uppe med tuppen.. hehe börjar halv ett idag SKÖNT! Men mindre skönt med ett läskigt prov som väntar, men jag har förberett mig faktiskt! :) Skit stolt, hehe :) Ska leta upp något att ta på mig nu. Lägger väl upp en bild senare! :) Så länge bjuder jag på en gammal bild

SKRIVET: 2010-10-25, kl 22:46:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppriktighet

Måste säga att man kommer längst med att vara uppriktig och jag känner mig jävligt uppriktig idag. Alla människor som är skit värda får veta det idag. Är så trött på att få reda på hur folk egentligen lever. Patetiskt.

Ligger iaf och pratar i telefon nu, skit mysigt. Kanske får lite sällskap senare. Det återstår att se :) Nu ska jag mysa ner mig i sängen och fortsätta prata! See u later!

SKRIVET: 2010-10-25, kl 20:26:25 | PUBLICERAT I: Musik

Ännu en grym låt



Ja.. allt jag har att säga är Oh Lord. Har fastnat lite för reggae nu.. Hmm ovanligt men skönt! Nu ska jag plugga lite till!

SKRIVET: 2010-10-25, kl 20:01:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Besviken

Jag är riktigt jävla besviken på en person och jag vet att han läser för han kan inte låta bli. Fattar inte hur en sådan stark människa kunde bli så svag? Faller för grupptryck? Ja helt klart, något som någon annan gör måste han också göra. En sak som är beroende framkallade, en sak som han ljuger om INFÖR mig. Fattar inte hur man kan vara en sån person, från så bra till SÅ jävla dålig.
Jag skulle helt ärligt skämmas om jag var du. Du fattar inte vad folk i din omgivning gör emot dig. Du fattar verkligen ingenting. Du kan inte göra någonting själv, du kan aldrig stå på dina egna ben och vara dig själv. Du verkar skämmas för mycket, du skyller på alla i din omgivning, din familj, din träning och din skola. Du säger / sa att det var därför du valde den vägen. Men det är upp till var och en vilken väg man ska gå ingen tvingar en till NÅGOT. Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig. Med alla dessa ord hoppas jag att du vet vem du är. Annars har du gått för långt i ''din'' egna väg. Nu skäms jag verkligen över dig, allt vi har gjort och så länge du har funnits där.

SKRIVET: 2010-10-25, kl 18:45:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggar

Sitter och pluggar till psykologiprovet som är imorn :( Skit segt, när jag har pluggat lite så ska jag (inte helt säkert) träffa Richard och prata om lite viktiga saker. Imorn ska nog Johanna sova hos mig, kan inte sova ensam :$ Har blivit för van vid att ha någon med mig hela tiden.. hehe. O juste, jag beställde en dräkt igår till Halloween i strl 32-36 sen när jag kollade på mina beställningar och då stod de att ja hade beställt medium/large.. det kommer ju aldrig gå -.-

SKRIVET: 2010-10-25, kl 08:18:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Usch

Från 1 till 4 inatt låg jag bara o strirrade upp i taket.. Kunde verkligen inte sova och ville verkligen sova! Så jobbigt, så jag klarade mig inte på två timmars sömn så jag sov ist för att gå till idrotten men nu är jag hur pigg som helst fan och idrotten börjar om 15 min, höhö. Jag som skulle till skolan varje dag -.- Men jag sov eftersom jag skulle orka med resten av dagen faktiskt! Nu ska jag ladda ner lite låtar som ja kan ha idag och sen göra min spanska läxa :)

SKRIVET: 2010-10-24, kl 23:57:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Roses are
dead, violets are to. I'm, still in love, but not with you. You thought
you hurt me and made me cry. But i was in love with another boy. Simply
because you have no class, so all you can do is to kiss my ass. I said I
love you but that wasn't true. Guess what motherfucker!? I played you too!

SKRIVET: 2010-10-24, kl 22:20:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halloween

Halloween mina vänner halloween! Yey, förra året gjorde jag ingenting var bjuden på halloween fest av Sanna men jag tror jag var med David eller ngt istället. Kommer inte ihåg, tråkigt! Iaf detta år ska jag hitta på ngt kul. Pengarna kommer bara rusa iväg, tyvärr. Måste köpa dräkt och dryck! :D Men hoppas det blir kul iaf :)

 

''Vad skulle mamma säga om hon såg dig nu?'' Haha. Men hur ofta går man annars helt flippat klätt? Tänk er dom som alltid går med värsta utstyrlsen :O Såg ngt om nåra som klädde ut sig till féer varje dag typ :S As knas!


Haha måste bara säga en till sak. Mamma kom in nyss och sa: Har du ngt godis? Jag: Nej. Mamma drar ut underläppen och säger : Men...

SKRIVET: 2010-10-24, kl 20:10:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Orkar inte

Har har en jävla fråga kvar och jag orkar verkligen inte göra den.. Är så trött, hungrig och återigen trött! Ska upp och äta ngt sen fortsätta.. tror jag :)

SKRIVET: 2010-10-24, kl 19:16:30 | PUBLICERAT I: Humor

Hahah

 

Haha åååh, jag som älskar 14-åringar MUMS! :D

SKRIVET: 2010-10-24, kl 19:07:38 | PUBLICERAT I: Musik

Tjabba tjena hallå

Fredags: Var med Sandra, Maria och Jessica. Det var jätte trevligt och kul att träffa Jessica igen :) Efter det drog jag hem till Richard vid 03.30 ungefär. Var där och chillade med han och Tobbe sen däckade vi alla.

Lördags: Var hos Richard med Tobbe och tog de bara lugnt, vet inte vart hela dagen försvann låg mest i sängen och tog det lugnt bara. Sen lagade Tobbe tacos, skit gott! :) Sen drog Tobbe och jag däckade var skit trött. Vaknade vid 03 och undrade vart hela dagen hade tagit vägen (?) Juste, Tobbe hjälpte mig lite med min uppsats också! :D

Idag: Var hemma med Richard vaknade till och från mellan 08-14 och Richard sov som en stock så jag hade skit tråkigt... Men nu ska jag skriva min uppsats har typ bara två frågor kvar sen ska jag chilla gärnet! :)

 

Måste passa på och lägga upp denna grymma låt också, har fastnat för den nu :)

SKRIVET: 2010-10-23, kl 02:32:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

hemma igen

Var med Jessica, Sandra och Maria hos nåra i medis. Drog därifrån och jag trodde att någon hade snott mina pengar och mina cigg så jag vart as lack och ville bara hem, Jessica skulle sova hos mig men sen skulle hon sova hos sin farfar med Hannes så nu är jag ensam, väntar på att Richard ska ringa och se om han ska komma hit. Orkar inte sova ensam buhu :( Hehe.. Iaf jag vet inte vad jag ska göra nu fett segt asså.. hmmm.  

SKRIVET: 2010-10-22, kl 14:09:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

hei hei bloggen öööh

usch o fy o blä! allt jag har att säga. eller ne lite mer. badade nyss, skit skönt! väntar på att pappa ska ringa mig, kanske ska träffa jessica sen ikväll fast jag vet inte hon ville gå på bio men jag måste få pengar först då hmmm.. orkar inte göra så mycket är ju sjuk och de e piss kallt ute juu!

SKRIVET: 2010-10-22, kl 12:50:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

gick nyss

Stannade hemma idag för jag är fortfarande sjuk orkar inte vara i skolan när jag är sjuk liksom. Skönt att ligga kvar i sängen :) Ville stanna hemma och bli frisk till i helgen, orkar ju inte vara sjuk hur länge som helst :O Ska äta lite nu och se på tv, varken min tv och data i rummet funkar inte :s As konstigt så jag får sitta i vardagsrummet :( Blä, mysigare i rummet ju. Vet inte vad som händer idag, ska försöka att bli frisk och plugga lite :)

SKRIVET: 2010-10-21, kl 14:51:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Duschade nyss

Det ända jag hörde på tunnelbanan var några 10-åringar som sa ''Walla wallla walla, blatte blatte blatte, jag skulle ta dig upp och ner walla'' Asså fatta att dom pratar så de e ju helt sjukt! Såg att Richard satt på samma tunnelbana så jag gick fram till honom o nöp honom i stjärten! Haha, han vart rädd.. lovar jag är så läskig :) Nu måste jag fixa mig iaf :)
- Som sagt! Ska fixa mig lite sen ska jag träffa Richard :)

 

Bafrin visade detta idag, helt sjukt de är 7 åringar. Så jävla opassande de har typ underkläder på sig. Men de dansar jävligt bra men så illa egentligen. Skulle aldrig tillåta min dotter som är sju år dansa sådär.

SKRIVET: 2010-10-20, kl 22:34:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sandra

Är hemma hos Sandra nu, kollar vad för festligheter som händer i helgen, vill verkligen göra ngt kul! Orkar inte med skolan heller ush! Vill ta ett sabbats år. Fett skööööönt! Imorn börjar jag 8 och slutar 13.40 suck, pallar inte. Då ska ja hem och ta ett bad har jag bestämt mig för sen ska jag träffa Richard om det blir av :D

SKRIVET: 2010-10-20, kl 19:29:04 | PUBLICERAT I: Humor

With great power comes great pussy



Älskar denna lökiga lilla Pablo! Seriöst, bästa filmen : Pablo Fransisco OUCH. Haha :) Så jävla skön kille! Har sett filmen hundra gånger typ!

SKRIVET: 2010-10-20, kl 18:55:15 | PUBLICERAT I: Bilder

Blooond



Vill verkligen vara blond igen, så jävla mycket snyggare!

SKRIVET: 2010-10-20, kl 18:28:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Historia bajs

Orkar verkligen inte skriva uppsatsen vi har i historia. MAN MÅSTE HA FOTNOTER. Ta mitt liv bara direkt. Ska skriva om en terrorist organisation :( Skit segt och den ska vara lång också o massa konstiga saker, Sandra frågade om jag kunde sova hos henne idag istället. Får se om jag kommer igång med historian, för då ska jag göra de. Annars är jag rädd att de blir lite sent :O

SKRIVET: 2010-10-20, kl 18:11:38 | PUBLICERAT I: Humor

Haha

 

Hmm, sant eller falskt?

SKRIVET: 2010-10-20, kl 16:31:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

AAAAAAAH

Okej, jag var jätte rädd nyss... höll på o kissa på mig min cd grejsimojs i datan åkte ut så tryckte jag in den igen, och ställer mig upp och fortsätter med de jag gjorde så hör jag ''AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH'' asså ett skrik ah från datan. Tror ni inte att jag hade en jävla skräckfilm där i då? Fan vad rädd jag vart :$ Jävla Mandy Lane film, den är rätt bra föresten :P Hihi hejs

SKRIVET: 2010-10-20, kl 16:01:11 | PUBLICERAT I: Musik

Gyptian- Hold you



Nu har jag gjort mina ärenden för idag, skönt att få de gjort. Sitter och lyssnar på lite skön musik och letar efter min fjärr. Fan hittar den inte någonstans! Bajs på de faktiskt. Måste lägga in lite låtar på min mobil, har ju ingen ipod -.- Jaja :) Nu ska jag återgå till mitt letande ;) Puss :*

SKRIVET: 2010-10-20, kl 13:15:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mmm, medina



Gillar texten :) Gammal men ändå meningsfull faktiskt.


'' The music is making me growing

The only thing that keeps me awake is me knowing

There's noone here to break me or bring me down

And noone here to hurt me or fool around ''

SKRIVET: 2010-10-20, kl 13:14:06 | PUBLICERAT I: Bilder

Its time for me to walk away

Hemma nu wiiiho, skit skön dag. Vet inte vad jag ska göra nu, får se sen! ;)

Såg iaf ut såhär idag: Bolero från H&M, Leggings från Vera Moda, och bas linne från Gina.




Haha, jag har spotify på tvn XD Skit geekigt, men mamma satte in min box igår vid 6 typ och det står fortf Telia Digital-tv startar detta kan ta NÅGRA minuter, det har gått 20 timmar nu typ och den har inte kommit igång :S

SKRIVET: 2010-10-20, kl 08:26:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon eller?

Hmmm, vaknade idag och hade hysteriskt ont i halsen :( Buhu, hoppade (Snoozade i två timmar) upp sängen och satte på chai te, så nu har jag gjort min egna lille chai latte, otroligt gott faktiskt! Ska ta en dusch nu och sen ska jag ringa och väcka Richard och sen ska jag kila iväg!

Såhär fin var dock inte min skapelse.. :( Haha! Men nästan..

SKRIVET: 2010-10-20, kl 00:08:03 | PUBLICERAT I: Bilder

Till Andréa

Hejsan igen! Kom nyss hem, hade verkligen lovat att jag skulle sova hemma hos min baby Sandra idag. Men mamma har klagat på att jag inte har varit hemma :/ Känns jätte elakt att dissa henne igen... Får verkligen gottgöra henne! Tror jag ska göra en speciell sak bara för henne hihihi :) Just nu bloggar jag bara för att min käre kusin kommer ge mig smisk annars :( Jätte läskigt ju :O

Min lilla kusin! Visst är hon söt? :)

Sandra, kärlek till den tjejen genom allt! Även fast jag kanske inte är den bästavännen hela tiden...

 

Men i alla fall, imorn börjar jag 9.45 sköööööööööööönt :D Slutar halv ett hihi :) Så nu ska jag sätta på en film och mysa i min ensamhet. Fan att inte Sandra kan vara här, dumma mamma så envis. (Hej mamma)

SKRIVET: 2010-10-19, kl 15:34:48 | PUBLICERAT I: Musik

Hej mina små kycklingar

Idag ska jag iaf försöka att blogga lite mer, kan berätta om gårdagen jätte intressant säkert... Men i alla fall jag var bara med Richard hela dagen typ, sov vaknade gick till skolan och kom hem för ett tag sen. Snart kommer Johanna hit och vi ska umgås lite, sen ska jag träffa Sandra :) Det var ett tag sen! Nu ska ja fixa lite låtar :)

'

SKRIVET: 2010-10-17, kl 19:12:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jaaaop

Igår var jag och drack lite hemma hos Alexander :) Det var delvis kul. Tur att jag har så bra kompisar som Alex och Johanna! Älskar er. Just nu är jag hemma hos Richard, för efter vi hade varit hos Alex så mötte jag och Johanna upp Tobbe, jag och Tobbe drog till mig ett tag och tittade på Pablo Fransisco :) Sen mötte jag upp Richard och vi drog på efter fest, vi gick hem vid typ 7, trött som fan. La mig direkt medans han och Pontus spelade tv spel och massa konstiga grejer. Människan har fortfarande inte sovit någt :S Snart ska jag duscha och sen vet jag inte vad jag ska göra! Måste komma upp till skolan imorn iaf ! Måste ju sköta mig ;)

SKRIVET: 2010-10-16, kl 13:30:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

gooomorron

Är hemma hos Nicole och chillar lite, dricker godmorgon juice mmmmm jävligt gott när man är bakis haha :) Idag får vi se vad som händer skulle träffa Jessica men nu svarar hon inte! Den du ;) Men nu ska vi käka en mini pizza och kolla på film :D Skit mysigt Puss!

SKRIVET: 2010-10-15, kl 20:07:28 | PUBLICERAT I: Humor

Klart!

Nu ska jag äta ngt sen ska jag dra.

 

Ja, jag skelar ju som sagt eller skenar skevar? hahahahhahah vet inte! Så där ser jag ut idag + ögonen du vet man ser så mycket mer med ögonen i kors!

SKRIVET: 2010-10-15, kl 18:37:57 | PUBLICERAT I: Bilder

TAGGA TILL

Jag ska ut och mamma ska stanna hemma! Haha.. Ska duscha snart och fixa mig sen vid nio ska jag till Niiiicoleeee :) Vet inte om jag ska sova hemma eller borta, det återstår att se!

Första festen hos Nicole i början av ettan.. haha fyfan

SKRIVET: 2010-10-15, kl 10:57:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag tog en kula av dig och fick en smula tillbaks



Måste ju vara som alla andra? Haha nej men jag börjar gilla denna. Påminner lite om musik som jag lyssnade på förut :) Ska fixa mig lite sen ska jag möta Bafrin och äta på Taco House! :) Ska se vad jag ska göra idag också :) Hmm...

SKRIVET: 2010-10-14, kl 20:33:12 | PUBLICERAT I: Musik

VS

 

Haha vilken är bäst? Orginalet med Buggles eller Will.I.Am och Nicki Minajs verison? Hmm

 

 

Dom har ju iofs bara tagit ohohohohoowhaowha från orginalet men endåååå haha

SKRIVET: 2010-10-14, kl 20:00:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klart

Nu har jag gjort allt de viktiga för idag, ska maila min lärare bara och sen käka! Sen vet jag inte vad som händer, hoppas iaf på något som jag vill ^^

SKRIVET: 2010-10-14, kl 18:02:00 | PUBLICERAT I: Bilder

@ Home

 

Kom hem nyss typ, är skit hungrig! Idag måste jag fixa lite saker sen ska jag prata lite med R. Men först måste jag äta ngt. Juste när jag var i stan så köpte jag en ny tungpiercing, en kula till läppen (båda rosa) var så stressad så jag brydde mig inte haha. Sen köpte jag nya örhängen 6 stycken, skit bra eftersom jag har sex hål i öronen, ena lät jag växa igen :P

Hade en jätte mysig outfit på mig ida, massa stickat och en jeans jacka! Måste leta efter mina vantar nu, trodde jag lade ner dom i väskan men icke sa nicke!

SKRIVET: 2010-10-14, kl 12:08:20 | PUBLICERAT I: Musik

Dagens

 

'Cause I Hate Goodbyes
I Hate These Tears In My Eyes
I Hate Myself For The Way I Feel
About You Everytime
I've Had Enough
I'm Sick Of Wishing He Was
Around Me Everyday, Everynight
Its Way Too Much
I Hate Love, Yeahhh
I Hate Love, Yeah

SKRIVET: 2010-10-13, kl 20:16:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bath

Tog ett bad för ett tag sen tillslut knackade mamma som en galning för att kolla om jag levde. Och de gjorde jag låg där inne och tittade på film, hihi jätte mysigt! Hon tyckte att jag var konstig och gick. Juste nu ligger jag i sängen och gör ingenting, tittade på The Last Song och shit vad snygg han är ! Mjau.. haha :D Ska städa mitt rum lite, de är så litet så när jag har bytt om så är mitt rum stökigt inte kul :( Puss hej leverpastej!

SKRIVET: 2010-10-13, kl 16:11:02 | PUBLICERAT I: Musik

Bafrin mm looove

Hahaha. Bafrin din sjuke jävel, fan jag fattar inte hur man kan skratta så mycket med dig! Du är helt off, vet du det? Men jag älskar dig ändå min operasjungade geek :) Puss på dig!

Kom nyss hem och är fett seg sov borta igår, vet inte vad jag ska göra nu faktiskt får se vad jag hittar på helt enkelt! :) Ska ladda ner lite mer musik :)

Inte för att man ens hör vad Pitbull säger, men han suger ju ändå...

SKRIVET: 2010-10-12, kl 16:38:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjena snippor

Åh, galet imorse försov jag mig igen bara för att jag låg vaken och väntade på ett jävla svar som jag fick för en timme sen. SUCK! Iaf jag kom i tid som tur var men jag fick stressa lite ;) Idag ska jag till stan och köpa en kula till min piercing och sen ska jag vidare till Farsta med Bafrin :) Efter de ska jag till Sandra och sova där, hoppas hon börjar lite senare än vanligtvis annars måste jag gå upp tidigt :( Buuhu, men de e ändå skit nära hem :D Slutar om 20 min så då ska vi stressa iväg till stan! Jag och Bafrin alltså...

SKRIVET: 2010-10-11, kl 19:52:53 | PUBLICERAT I: Humor

Boooring

Sitter hemma och gör typ ingenting, försöker få tag på mina pengar !! Men de går fan inte bra, ska städa mitt rum lite så de ser normalt ut ;)


Haha så jävla skön kille, att han vågar jag skulle garva ihjäl mig om jag var i hans sits !

SKRIVET: 2010-10-11, kl 18:43:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Som inte alla förstod

Så drev jag bara, skulle bara visa att de inte ser ut som att jag ritar mina läppar i paint som Linnea gör :) Kul var det hahaha

SKRIVET: 2010-10-11, kl 18:17:13 | PUBLICERAT I: Bilder

Läppförstoring fosure

Efter -Före

Så, nu har jag förstorat läpparna. Visst vart de snyggt? Har sugmärke på läppen därför ser de lite konstigt ut

SKRIVET: 2010-10-11, kl 16:48:52 | PUBLICERAT I: Bilder

Tjena sockertoppar!

Har haft den segaste dagen idag på länge. Somnade kl 3 inatt och gick upp kl 6 fixade mig på 10 min :S (haha) och la mig igen, satte på alarmet men jag tror jag stängde av de i sömnen eller så var det någon annan liten jävel! :( Så jag har sovit i 3 timmar ungefär, funderar på om jag ska ta ngt att äta och sen ligga och glo på film (?) Hmm. Låter ganska lockande faktiskt! :) Ska ladda ner lite nya godingar ;) Men först ngt att äta, har haft sjukt ont i magen hela dagen, tror att de beror på att jag inte käkade ngt igår kanske.. vet inte! Puss på stjärten

 

Bajshuve, jag vill verkligen vara blond igen! Haha brillorna som jag inte får ha på mig.. bus

SKRIVET: 2010-10-10, kl 20:32:16 | PUBLICERAT I: Musik

Only Girl In The World



''Want you to make me feel like Im the only girl in the world, like Im the only one that you'll ever love''

Sitter ofixad med min orgasmatron och myser haha, låter som värsta dildon men de e det inte! För er som inte vet är det saker jag har i håret haha ;)


SKRIVET: 2010-10-10, kl 19:44:24 | PUBLICERAT I: Musik

Nelly föfan



Så fiiiin :D

SKRIVET: 2010-10-10, kl 19:23:22 | PUBLICERAT I: Bilder

Bilder från igår

Aks, Johanna och Micke

Johanna Micke och jag :)

Aks ''Jätten'' Johanna och jag


Mina strumbyxor gick sönder under kvällen, det vart ganska kallt utan dom även fast de var väldigt tunna haha :)

Det var någon jävla skit på linsen så därför ser de så konstigt ut :)

SKRIVET: 2010-10-10, kl 19:13:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film

Tittade nyss på How To Make Love To A Woman helt okej film. Börjar må bättre nu också, skönt. Är inte taggad för skolan imorn men ja har 27 % frånvaro så ja måste verkligen gå på alla lektioner nu ! Ska kolla vad jag ska göra ikväll, måste få lite svar först ;) Vi hörs och syns!

SKRIVET: 2010-10-10, kl 16:51:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Där sa de stopp

Snackade med Jessica på msn så sa hon att hon skulle äta chokladpudding och då sprack de, gick in på toan och spydde. Usch, antingen är de för att jag är bakis eller så har jag migrän tror att jag har migrän för jag brukar inte bli bakis. Eller inte såhär iaf. Knas inte kul, tur att jag aldrig åkte till Gubbängen alltså shit. Måste hitta värktabletter. peace out

SKRIVET: 2010-10-10, kl 15:32:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Eller stryk de föresten.. Shit vad jag är seeeeeeeeeg, var hemma hos Micke igår med Johanna och Aks. Drack lite öl '' När ölen är blå är älgen kall'' mahahaha. Ska plugga lite bara sen ska jag träffa Richard tror ja får se!

SKRIVET: 2010-10-09, kl 22:36:41 | PUBLICERAT I: Bilder

Egon

Tror jag ska byta mitt namn till Egon, klingar lite bättre i öronen än Sophia va? ;)



Fast jag vill verkligen vara blond igen, fasiken!

SKRIVET: 2010-10-09, kl 22:23:40 | PUBLICERAT I: Bilder

Sitter här och äter sängen hela dagen låhång

Chillar bara hemma, allt vart knas idag vart så jävla trött. Så det blir väl bara till att vara hemma om inte Richard hör av sig eller ngt. Vet inte fan vad irriterad jag är. Orkar inte göra ngt typ känns de som är så otaggad som man kan bli. Yey. Rolig lördag mmm..

SKRIVET: 2010-10-09, kl 17:52:04 | PUBLICERAT I: Musik

Mjau



Sitter hemma med min syrra hon ska fixa mitt hår, fixade nyss hennes hon ska ha tjejmiddag med ''trash''-tema haha... Idag ska jag definitivt festa, orkar inte sitta hemma. Så jag måste komma iväg! '' There's three amazing things about sweden; Swedish House Mafia, Ikea and knackebrod''

SKRIVET: 2010-10-08, kl 21:23:12 | PUBLICERAT I: Bilder

Ohyeah

Ska lägga in lite låtar på min mobil nu sen ska jag kila, blir nog igen fest idag dock men de e en ny dag imorn!

SKRIVET: 2010-10-08, kl 20:01:48 | PUBLICERAT I: Bilder

Seeeegt

Vet inte vad jag ska göra idag, antigen festa med Nicole eller festa med Richard typ (?) Nicole svarar ju inte för hon bowlar så jag vet inte fasiken! Hmmmm...

Sååhär ser jag ut idag, ska bara byta bh syndes visst.. olika gröna färger helt enkelt.. Alex kommer och hämtar mig nu ska chilla med han ett tag tills jag vet vad jag ska göra ! Puss

SKRIVET: 2010-10-08, kl 16:57:26 | PUBLICERAT I: Musik

Kobe



Kan inte sluta lyssna på den här nu, haha. Älskar Kobe's röst! Fett skön, sitter hemma har pluggat lite och ätit fattiga riddare haha :D Ska typ festa ikväll får se vad som händer ;) Puss

SKRIVET: 2010-10-08, kl 09:38:21 | PUBLICERAT I: Musik

Mustasch- Double Nature

I wanna keep it, though I eat it
shove it in my mouth
I can't control my evil eye
I wanna keep it, though I eat it
have a bigger bite
I love you baby, though I hate you
cause' I'm a Double Nature ♥

SKRIVET: 2010-10-07, kl 15:37:02 | PUBLICERAT I: Humor

hahahhahaha how to pick up chicks

Hahahhaha, Johnny Bravo är min framtida man!


-your pretty, im pretty, wuddya say we go home n stare at eachother

SKRIVET: 2010-10-07, kl 14:32:44 | PUBLICERAT I: Bilder

If youre happy and you know clap you hands

Sådeeeeeera... kom hem nyss. Hade fucking prov i svenskan idag, fattade ingenting skrev två sidor sen sket jag i resten. Idag ska jag typ träffa Richard ska använda hans data till att plugga är det sagt. Kan inte skriva på denna data eftersom mamma ska ha den. Men vi får se hur det blir :)Nu ska jag chilla lite, duscha och äta ngt :)

SKRIVET: 2010-10-06, kl 14:56:01 | PUBLICERAT I: Bilder

Hooooolaaaa

Hade två lektioner idag, skönt! Men nu måste jag verkligen plugga, mötte Sandra efter skolan så gick vi hem till mig och hon fick tillbaka sin platt tång. Det jobbigaste är att jag har prov imorn i svenska och så måste jag lämna in en hemtenta i matte och jag fattar ingenting, alltså NADA. Så nu måste jag sätta på mina supersexiga brillor och plugga gärnet!?!?! Det roligaste är att jag har på mig den där mössan redan av någon konstig anledning :D haha retard... :) Märker ni hur taggad jag är!? Shiet.. shurda hahahha hej dåååå


typ mjau :)

SKRIVET: 2010-10-05, kl 19:34:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ååååhhnoooo

Har hämtat typ alla mina kläder hos pappa nu eller lämna en jävla massa som jag inte använder.. men! Jag har ett problem min garderob hos mamma är för liten och här ska jag bo på hel tid?!?!? :o När jag har tvättat kommer jag ha kläder överallt this sucks. Är hungrig som ett djur så nu ska jag käka lite kyckling wok :D Sen ska jag träffa en kompis, yes yes.. Imorn har jag två lektioner mysigt va? Vi hörs sen tjockisar

SKRIVET: 2010-10-05, kl 14:47:34 | PUBLICERAT I: Bilder

Mästerbloggarn

Kom nyss hem vetttniiiiii, skulle ha träffat en kompis efter skolan men så vart det inte kanske ska göra det senare. Vet inte vad jag ska göra nu.. finns fan ingenting att göra och det suger, har ingen egen data ingen tv eller ngt för fitt telia inte har skickat vårat internet och boxar och skit. + att jag har 10000000 läxor att göra, via datan fuck yeah.. det går ju bra.


Juste skulle ha träffat David idag och lämna saker och sånt men de gick inte för han kände att han inte orkade. Vill verkligen be om ursäkt för att det blev såhär David, ville verkligen inte såra dig. Men jag är tacksam för alla våra dagar, dessa månader och år. Kommer aldrig glömma dig, min första kärlek. Du är den ända jag riktigt har brytt mig om, men tyvärr höll det inte jag känner mig helt tom. Jag önskar att jag hade mina känslor kvar för dig för du är verkligen så bra för mig.. men livet går inte alltid som man vill, ibland vänder det till direkt.



</3

SKRIVET: 2010-10-04, kl 17:36:46 | PUBLICERAT I: Bilder

hejhåååå

jag har fett tråkigt, finns ingenting att göra här hemma. mammas data är den ända som har internet.. buhuu


douuuuble natuuuure

SKRIVET: 2010-10-04, kl 15:30:31 | PUBLICERAT I: Musik

gaylord


hahaha garvar så mycket när jag tänker på första gången jag hörde denna på ett tag, så jävla passade situation..

SKRIVET: 2010-10-04, kl 11:25:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

läkaren

Var på aktuten idag lite snabbt, skulle bara kolla en grej men det var ingen fara nu är jag hemma och ska hjälpa mamma packa upp, imorn MÅSTE jag verkligen till skolan detta är inte bra! Men iaf igår sov jag hemma för första gången haha..  Imorn ska jag möta David och lämna saker :)

SKRIVET: 2010-10-02, kl 18:21:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Orkar inte blogga så mycket längre, helgen har än så länge vart as nice. Idag vet jag inte vad som händer, antagligen någe kul.. haha nu ska jag vänta på maten som Tobias lagar herrrrååå