SKRIVET: 2009-11-30, kl 16:41:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

booooring!



Som ni ser så har jag haft JÄTTE roligt idag! Jag har inte rört mig från sängen sen ja kom hem C: Ey miss fattie fattie, rör på hullet! Eller

SKRIVET: 2009-11-30, kl 14:16:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

känns så bra

Sov hos David igår också, vi eller jag tittade på Pandorum. David somnade, han skulle ''vila'' eftersom han hade sett början. Men knasbollen somnade -.- Gick upp halv sex idag :[ Bläää! Men som tur var behövde jag inte ta bussen utan jag fick skjuts av hans underbara mamma :) Han har en sån snäll familj! Det var jätte mysigt igår och hela helgen, de känns som att vi lika gärna kunde ha ätit rent socker för vi åt så jävla mycket skit hela helgen. Usch!

Kom nyss hem från skolan typ, slutade 12.15 älska jensen! Haha, så skönt. Åt på Latte House med Bafrin, känner mig lite som en tjockis även fast jag åt sallad. Men de e tack vare helgen haha! Höll tal i skolan idag också om Nicoles och Bafrins giftemål.. ja dom ska gifta sig på riktigt :o det var ganska kul, men riktigt nervöst, hatar sånt men de gick väll bra.

Idag ska jag nog bara ta de lugnt, jag orkar inte göra något typ :S Men de e mysigt att bara ta de lugnt.
Men imorn däremot så ska jag möta upp David efter skolan så ska vi dra till Nacka Forum o köpa lite julklappar to all my dearest friends! Sen kanske Erik kommer dit, eller jag frågade David om han kunde be honom komma dit för dom skulle göra lite grejs.

SKRIVET: 2009-11-29, kl 19:27:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Underbar helg

Har varit med David hela helgen, i fredags var vi hemma hos mig med Matte och Bogge vi chillade bara hemma hos mig sen drog Matte och Bogge. Igår åkte vi till David och träffade Patrik ett tag :P Men det var lite segt så vi åkte hem till Elin som går i Davids klass. De kom dit några men dom drog typ direkt så vi köpte ''lite'' godis och kollade på Norbit :) Det var mys.

Idag har jag och David bara segat oss och ätit två Ben & Jerry's C: Tjocka som vi är.


Påväg till Elin på bussen


De kanske inte ser ut att vara så mycket men det var en hel del


Min sötnos

SKRIVET: 2009-11-27, kl 10:10:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Outfit


Skiten vill inte vända sig! Whatever.
På mig:
Sjal från H&M
Heidi Klum says ''fuck you'' tee
Svart bas linne
Ljusa jeans leggings från Vera Moda

SKRIVET: 2009-11-27, kl 09:57:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

fixat och klart

Hade en snickare här igår som fixade min garderob, men han glömde en har ju två -.- Stupido. Men han kommer hit om ett tag igen och ska fixa de sista hyllorna, äntligen lite ordning och reda! Innan låg ju allt på golvet :$ eller på andra sidan av sängen haha jätte fint.


Haha, jag har fixat skit fint. Måste verkligen hämta mina kläder hos pappa, de börjar bli lite ont o kläder. Gud vad jag längtar till julen. FAN vad jag ska köpa kläder!!

SKRIVET: 2009-11-27, kl 09:50:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

till dig

There's nothing left to say
Don't waste another day
Just you and me tonight
Everything will be okay
If it's alright with you then it's alright with me
Baby let's take this time let's make new memories

Do you remember do you remember do you remember
All of the times we had
Do you remember do you remember do you remember
All of the times we had
Let's bring it back (Bring it back!)
Let's bring it back (Bring it back!)
Let's bring it back (Bring it back!)
Let's bring it back (Bring it back!)
Let's bring it back


Jag saknar verkligen ''oss'' just nu känns det så skönt att ha dig vid min sida. Förlåt för att jag har behandlat dig som skit den senaste tiden. Du är verkligen bäst! All min kärlek till dig <3


SKRIVET: 2009-11-24, kl 19:55:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

blä

Orkar inte bry mig om något längre, jag säger tydligen fel saker till fel personer. Kan inte umgås med tjejer längre känner jag. Det finns verkligen bara vissa som funkar med mig. Sandra!

Anywaaaay... har prov imorn, men eftersom jag är så jävla grym så kan jag redan allt. Ligger i sängen hemma hos pappa nu, ska till mamma men orkar inte släpa på allt :( Blä!

Fokusera på annat

SKRIVET: 2009-11-23, kl 21:37:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klar med svenskan

Gjorde nyss klart svenskan, skönt! Gick på 10 min som tur var. Nu ska jag ta o lägga mig i sängen tror jag och planera lite julklappsköp osv :) God Jul i förväg! :s haha :D (a)

SKRIVET: 2009-11-23, kl 09:35:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

We are the people

Sitter i sängen o lyssnar på Empire of the sun- We are the people. Börjar kl 13 skit skönt efter en sån här sen helg. Ska ladda ner lite musik tänkte jag, måste uppdatera min skruttiga Ipod ;)

SKRIVET: 2009-11-22, kl 23:30:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

jippie!

Har renskrivit min läxa nu, as nöjd. Har tvättat bort sminket o borstat tänderna, ska lägga mig o kolla klart på Panoromal Activity, såg ju början med retard förut. Tänkte se klart den. Ligga o gosa lite med katten i Alex sköna tröja haha. Dör as mysig.

 

SKRIVET: 2009-11-22, kl 21:07:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

En sak att tänka på :o

Igår fixade jag en killes nr, han ska pierca mig! Skit skönt, så har jag de avklarat. Men till ämnet! Jag funderar på vafan ja ska göra med mitt hår, ska jag ha blont underhår, brunt hår, blont hår, eller blont med slingor? Ska visa några bilder på några av de alternativen. ÄR TRÖTT PÅ MITT HÅR, btw har värsta utväxten euw. Måste fixa fixa på onsdag, därför måste ja bestämma mig nu -.-

Har inga riktigt bra bilder där jag har blont underhår, men här är en, de ser dock gult ut. Whatever!


Chokladbrunt hår, kallades tigerkakan då. Hade lite blont i håret. De var faktiskt skit snyggt!


Haha Johanna får vara med på lite bilder, såhär har ja nu + utväxt.. (a)

Har inga bilder med blont hår o slingor, kanske ska skaffa? Något att tänk på som sagt

SKRIVET: 2009-11-22, kl 20:32:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

the party is in you...


Johanna & Buffen & Jag langar fetaste poserna.. eller?


Sexyback: Johanna, Buffen, Jag och Frida


Buffen o Fia posar gärnet


Nicole, Johanna o Buffen


Nora, Johanna, Buffen och jag


Hahah, böghög o jag har världens fulaste flin på käften hahah!


Dacke och jag haha, ja ser ut som ett spöke


Nora, Frida, Buffen o jätten? Ser as lång ut ju o böjer mig också! Har ni märkt att Bafrin är med på jaa typ alla bilder? Kamerakåta jävel haha sötisen!

SKRIVET: 2009-11-21, kl 16:51:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma

Är så irriterad! Blä... vafan händer idag då?hmm.. kanske ska träffa Jocce ikväll får se.

SKRIVET: 2009-11-20, kl 17:17:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

De orsakar bara smärta och köttfärs!

Hade kickboxning i skolan idag, de var kul men de var väldigt jobbigt! För jag fick vara med Jocke och han är typ jäääätte lång o stor. Han bara skrattade åt mig :o Skakar om händerna nu för att de var så jobbigt!

Men iaf när jag Ellen och Bafrin var påväg hem så hamnade vi på samma tunnelbana som en tokig tågchafför eller vad man säger. Han var konstig han sa '' STÅ INTE TIO CM FRÅN KANTEN, DE ORSKAR BARA SMÄRTA OCH KÖTTFÄRS'' och ''Nu kommer jag med dåliga nyheter, nu ska min trogne kollega ta över, men ja kommer tillbaka på måndag... blabla'' Fan va ja skratta när Ellen sa de för ja lyssnade ju inte först :)

Nu sitter jag i handuk o äter lite av pappas godis, ska börja göra mig i ordning o fixa lite saker sen ska ja träffa min sötunge! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 21:54:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gick in i toa dörren. Aj

Det var skit mörkt till mitt försvar. Jag gick rakt in i dörren, hur fan kunde jag låta bli o se den? :s Aja, klumpig som jag är. Ligger i sängen nu o katten glor läskigt på mig, o biter mig i tårna :s djävulskatt. Ska stänga av datan nu o hålla mig till mobilen o kanske läsa om ja orkar.. Natti natti

SKRIVET: 2009-11-19, kl 20:08:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pannkisar

Kom hem för ett tag sen har nyss ätit pannkakor. Sitter i köket o lyssar på dålig musik haha. Måste fan ladda ner lite nyare låtar.. fast de får man inte!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 13:11:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska nog dra ändå

Hade migrän imorse, men ja tog en alvedon och sov bort de onda. Så jag ska nog bege mig till Tyresö nu, trots att jag var hemma. Men vafan migrän försvinner ju liksom :P Ska till skolan imorn ändå :) Men vi hörs senare :)


Hatar mina ögon, ser så sleepy ut hela tin' haha

SKRIVET: 2009-11-19, kl 13:02:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sandra o Sophia since 2006



Igår skulle jag o Sandra få igång skrivaren, för att skriva ut lite bilder. Papperna gick bara in o ut och hade med sig en del föremål.
Först hittade jag en linjal i skriven.. '' Ahaaaa.. de kanske var därför de inte funka''
Sen kom de ut en penna.
Sedan kom de ut en liten mascara, då vart jag fundersam. Då sa Sandra: ''Jag brukar stoppa in saker där när jag inte vet vart ja ska lägga de'' Mmmm.. smart tänkte jag. Tillslut fick vi igång den o vi skrev ut lite bilder sedan tog färgen slut -.- Haha, men jag satte alla bilder i en ram.

Älskar dig syster! <3

SKRIVET: 2009-11-18, kl 23:05:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

mys i sängen

Jag ska lägga mig nu o läsa Vinterviken, haha älska Sluggo. Är väldigt irriterad över folk som inte kan ta sitt ansvar.. snorungar. Ska gosa ner mig i sängen o läsa och lyssna på Kent's nya album, längesen med Kent måste ta igen tiden liksom. Börjar 8 imorn :( Lägg en tår för mig. Får ligga o smsa lite med bebisen. Sov gott sötisar!

SKRIVET: 2009-11-18, kl 19:45:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

hogwarts

Mahaha, Call me e witch Im going to Hogwarts anyway!

Sandra före och efter, har mitt trollspö liksom

SKRIVET: 2009-11-18, kl 18:51:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kent och Sandra


Sandra och jag lyssnar just nu på Kent- Socker, så bra! Underlig text bara men man måste älska dem! ''Jesus han har kickat heroin'' ''Han berätta framför karlar om hur han bytte kön'' Sånt där liksom. Ni måste kolla min sötnos blogg. http://danjas.blogg.se

SKRIVET: 2009-11-18, kl 13:26:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

@ Sandra's House

Sov kvar hos Sanna igår,  vi såg en film som hette Farmhouse, skräck! Den var ganska konstig, dom skar ut ögonen på en döv kille :O Och hyvlade en tjejs knän ända in till benet! Med en såndär grej som man gör så att ost blir strimlor, venne vad de heter haha! Men den var creepy, nog om de..

Ska snart till mig o hämta en sak, sen till bibblan 8) Ska låna en bok till svenskan -.- orkar inte, fast nu finns de iaf några bra böcker att välja mellan, ska nog låna Vinterviken för jag har ju sett filmen så bra som jag är :) Haha, fattar inte varför alla tycker att de e tråkigt att kolla på film med mig.. jag har ju inte sett ALLA filmer... bara nästan (a)

SKRIVET: 2009-11-17, kl 14:40:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

jävla matteprov!

Har matte prov imorn :( Eller förhör, whatever.. man orkar ändå inte. Ska möta Sanna i Rådis kl 5, ska plugga lite tills dess :)

SKRIVET: 2009-11-17, kl 07:02:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sannis idag

Fan har spanska idag! Slutar halv tolv då ska ja hem ett tag tror jag o sen när Sanna har slutat, vid fem typ ska jag hem till henne o mysa! Snart kommer de några gubbar som ska byta våra fönster, creepy.


Bild tagen på Gotlandia!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 16:08:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Visste ni att?

Klart att Jason Derulo har snott lite granna till sin nya låt - Whatcha Say. Känner ni igen detta? Imogen Heap är underbar, lyssnade på henne förut faktiskt!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 13:17:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har inte bloggat på ett tag nu

Som sagt, har haft mycket att göra i helgen. Står inför några jobbiga val.

Fredag- Var jag med Michel åkte till Ekerö precis innan ramlade jag i Högdalen och slog i knät, fick några spruckna blodkärl o världens värk men jag överlevde. Hade humörsväningar hela dagen så de vart inte så lyckat!

Lördag- Åkte till Gnesta och träffade Rasmus, sov över där. Tittade på film o sånt.

Söndag- Träffade en person, de var trevligt! Lite hemligheter här :o Haha ska träffa samma person idag igen lite senare.

Måndag (Idag)- Ska titta på Dead Mans Shoe nu, rätt bra! Sen ska ja kila iväg o träffa en människa! Puss på stjärten!

SKRIVET: 2009-11-12, kl 09:40:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Gick upp vid nio ungefär, när Sandra drog. Sov hos henne igår.. nu är jag klar o jag vet inte vad jag ska göra jag börjar kl 11.15 :o Men idag kanske jag ska träffa Emil.. fast han kanske är för sjuk. Isf vet jag inte vad jag ska göra kanske plugga (?) pfft.. I mammas drömmar, är så jävla irriterad för att jag har väntat på mina pengar i två månader, jävla morsa. Nu ska ja hitta på någe! Lägger ut bild på min klädsel efter skolan, sandra har ju ingen usb sladd till mig :(

SKRIVET: 2009-11-10, kl 23:21:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

MATTE LÄXA.. JIPPIIE

Kom hem för ett tag sen, var med Joel. Men nu är jag hemma och ska göra min matte läxa, skit skoj. Imorgon ska jag träffa Johanna, det var ett tag sen :)


Ung 08. 2008

SKRIVET: 2009-11-10, kl 17:41:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

hata rubrikeeer

Kom nyss hem. Det var en rätt skön skoldag, vi började 11.15 med Spanska o slutade kl 17. Men nu har jag nyss duschat och ja kanske ska iväg och träffa en kompis vid 7. Men de får vi se om de blir så ;)

SKRIVET: 2009-11-09, kl 18:44:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckans

Tisdag- Vet inte ses?
Onsdag- Träffa Rasmus :)
Torsdag- Träffa min make Emil
Fredag- Träffa Michel vette fan vad vi ska göra

SKRIVET: 2009-11-08, kl 18:26:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

hahahhaha favorit reklamen!

SKRIVET: 2009-11-08, kl 13:39:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

usch o fy o blä

Igår träffade jag Alexander i gubbängen, var på dåligt humör så jag vart skitsur på honom, han skulle iväg på någon fest så jag åkte till hökis och träffades Jesper ett tag. Jag vet inte men igår var ja så sur på allt o alla.. Ja skulle åka till * men när jag väntade på tunnelbanan sa han att de inte gick, så då fick jag typ fråga alla om jag kunde sova över hos någon, så ja fick sova hos en kompis som tur var OCH då smsar han o säger att jag kan komma alltså *. Men men, idag ska jag bara vara hemma o bli gladare! :)


Gårdagens outfit.
Rosa linne från Gina'
Kjol från Gina
Skärp från H&M
Leggings från BikBok

SKRIVET: 2009-11-07, kl 14:08:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

stan? eller :o

Kanske ska till stan lite senare o träffa min make. Fast ja vet inte riktigt om ja orkar :( Känner mig rätt sjuk.. inte bra! Vi får se hur det blir, tappade även kulan till min piercing idag *sadface* jag som precis hade köpt den -.-

SKRIVET: 2009-11-06, kl 12:34:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

What now?

Kom hem för ett tag sen ;) Ska till idrotten kl 2 vi ska gymma på SATS skit nice, men e sjuk o trött. Sov bara i 2-3 timmar inatt för att en viss person höll mig vaken.. Dagens planer; Ja SKALL träffa Rasmus när han är ferdiiig så ska vi hem till mig, de pissigaste är att ja inte har några pengar kvar alls! Skit jobbigt, att allt nödvädigt ska vara så dyrt? usch

SKRIVET: 2009-11-05, kl 23:36:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ligger i sängen

Just nu ligger jag i sängen o smsar, väntar ett samtal.
Var med Sanna o Elin idag det var mys, vi kollade på Cast Away, sjukt bra! Känner mig så jävla pigg ändå somnade jag typ vid 1 och gick upp hur pigg som helst kl 6. Ska nog hoppa i badet snart o lugna ned mig. Känner mig helt hyper! Kom hit någon? Haha. Å William du kan vara ett retard :) Jag är speciell haha! Hoppas ni får en myspysig natt puss!

SKRIVET: 2009-11-05, kl 14:59:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

waiting for sannis

Sitter i soffan  så sjukt trött och förkyld, usch för detta väder. Fast de e rätt mysigt när de snöar tycker jag :o fast bara om man sitter inne C: Sanna slutar vid 5, ska nog möta henne om ja orkar haha.

Skolan.. ja vi retade Aziz idag lite, så nu heter han Frasse de började med Asse sen vart de frasse för att han heter Fransis i efternamn. Vi fortsätte kalla honom de bara för att han inte gillade de, han sa att de lät som ett kattnamn, vilket de gör. Men de passar den lille kissekatten! ;D

Satt i min piercing idag också, alldeless för lång


Som ni ser så sticker den ut ganska mycket

SKRIVET: 2009-11-04, kl 20:17:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andréa Enström supersöt!

Här är min super söta kusin! Hon har haft lite problem med boysen, så nu ska jag vara lite fåning och försöka hjälpa henne ^^

Namn: Andréa (aka Drea) Enström
Ålder: 14
Längd: 158 cm
Bor: Enköping, men älskar att befinna sig i sthlm!
Vill ni veta mer om puddingen eller vill du bara vara lite social? [email protected]

SKRIVET: 2009-11-04, kl 19:03:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

såå

Har varit hemma idag, mådde jätte dåligt imorse. Men jag sov bort de, känner verkligen att ja måste lägga mig tidigt idag. Men David kom hem till mig idag så åkte vi till stan och då köpte jag två par trosor och en bh och en piercing :) Nu ska jag sätta på The Hurricane, rätt bra faktiskt.

SKRIVET: 2009-11-03, kl 18:14:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckans planer

  • Idag- Plugga Natur
  • Onsdag- Träffa David och åka till stan och köpa något :)
  • Torsdag- Träffa Sanna och mysa o titta på film
  • Fredag- Rasmus sover över typ
  • Lördag- Hmm
  • Söndag- Vila upp mig för morgondagen!

SKRIVET: 2009-11-03, kl 15:50:27 | PUBLICERAT I: Bilder

uhuh?

If I was your best friend, I want you 'round all the time
(I want you 'round me all the time)
Can I be your best friend, if you promise you'll be mine
(Girl promise you'll be mine)
Please say he's just a friend (Uh huh) now girl let's not pretend (Come on)
Either he is or he ain't your man (Ha Ha!) please say he's just a friend
If I was your best friend, I want you 'round all the time
 (I want you 'round me all the time)
Can I be your best friend, if you promise you'll be mine
 (Girl promise you'll be mine)
Please say he's just a friend (Uh huh) now girl let's not pretend (Come on)
Either he is or he ain't your man (Ha Ha!) please say he's just a friend
If I was your best friend



Finns alltid här för dig David Emretzon, bästis!

SKRIVET: 2009-11-02, kl 17:36:21 | PUBLICERAT I: Bilder

Solat

Var o solade i 30 min, hände knappast ngt och köpte en hemlig sak på Kicks, hmm.

SKRIVET: 2009-11-02, kl 14:05:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

jävla snickare

Mamma ringde idag och sa att jag var tvungen att gå hem till henne för att en snickare skulle komma hit och fixa min underbara garderob.. Men jäveln kommer ju aldrig, har redan fullt upp med att fixa läxor o grejer, blä! Kanske ska till stan sen iaf och sola :)