SKRIVET: 2010-02-28, kl 21:48:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

@ Nicoles place

E hemma hos Nicole nu väntar på att David Agaton Matte och hans brudar ska komma. Vi ska mysa galet ;) Haha gjorde klart mitt jävla hem prov idag, lagom jobbigt !! Men vi hörs

SKRIVET: 2010-02-28, kl 12:02:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag Lördag Söndag

F- Var och köpte Davids present, det vart inte ett par Converse utan det vart ett par Björn Borg likadana som han hade förut fast svarta. Skit läckra ;) Sen drog vi hem till honom o mötte Agaton på vägen. Love, Patrik och Alminge var hemma hos David också o vi chillade bara lite..

L- INGENTING GJORDE VI INGENTING! Vi åkte till Slussen o mötte Patrik, Amelia och Agaton på vägen men det fanns ingenting att göra så vi åkte hem senare mot kvällen.

S- Idag så jävlar, ska hem först och göra mitt hemprov sen ska vi hitta på något skoj ;)

SKRIVET: 2010-02-25, kl 18:43:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

*här är det tomt*

Sådär ja, igår sov Johanna hos mig vi såg på film som vanligt haha suck! Filmen handlade om Bermuda triangeln ni vet? Ett område i Stilla havet där allt som passerar försvinner (dock inte alltid) Men den var spännande har dock 2 delar kvar av den att se på :)

Idag var jag och solade med Nicole på våran håltimme, vi stack till Meddo i Fridhemsplan. Det var skit skönt, imorn ska vi sola igen så bjuder Nicole mig eftersom jag bjöd henne. Vi solade i 30 min ungefär o det kostade 100 kr, så jävla värt det. Meddo har massa olika typer av solarium, jag solade i det som var miljövänligt (a) O Nicole tog typ super deluxe så hon vart skit röd i ansiktet haha ^^ Sen stack vi till skolan igen o påvägen mötte jag upp John aka Johnnyboy mohaha var bara tvungen ;D Det var inte igår!

Rosa och fint! Ska ladda på min solkort så jag kan gå dit igen, skit bra faktiskt. Valuta för pengarna ;)

Men nu måste jag plugga har två prov imorn, är så taggad jävla politik -.-

SKRIVET: 2010-02-24, kl 10:15:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos David

Sitter hemma hos David, han åkte typ för några timmar sen o jag är helt klar. Vet inte vad jag ska göra :/ Ska gå till bussen om en timme typ... segt. Och självklart så ska ju busen Bafrin inte komma till skolan idag när vi har våran redovisning om våran Buller hahah! Tänker självklart inte stå där själv som ett fån o redovisa efters Buffen har alla grejor.

Veckan kommer iaf se ut såhär

Idag- Träffa Sanna och kolla sommarjobb o se på film
Torsdag- Träffa Johanna och kolla upp en sak
Fredag- Träffa älsklingen o fira honom lite i efterskott och även köpa hans hemlig present (a)
Fredag kväll- Ut, säkert till Ingarö o fira
Lördag- No idea

SKRIVET: 2010-02-22, kl 20:39:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

haha snoppsugrör


Haha en blå snorre, skit roligt sugrör tyckte jag o Johanna när vi köpte dom när vi var på hennes land förra sommaren, hennes mamma sa att hon skulle köpa ett till hennes syrra också som är 8 år även fast hon inte visste vad vi pratade om för sugrör ;)

SKRIVET: 2010-02-22, kl 20:26:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yummie blåbärs cheesecake och Cougar Town

Ja, åt nyss blåbärs cheesecake så jävla gott! o tittade på Cougar Town, haha skit skön serie trodde det var en spinoff serie på vänner men det var det visst inte :o


SKRIVET: 2010-02-22, kl 19:28:24 | PUBLICERAT I: Bilder

Bored out

Ligger i soffan med datan i knäet. Johanna var här ett tag men sen skulle hon hem och riva upp golv och hon envisades med att jag skulle följa med men jag sa NEJ NEJ NEJ för jag visste att jag skulle få hjälpa till haha. Så jag sa att vi kunde ses efteråt tillslut gav hon sig och gick. Haha orkar verkligen inte göra ngt har städat hela dagen och gjort min eng- läxa. Men nu ska jag fixa till imorn ;)

Här kommer lite bilder från Gotland när jag var där -08 med Sanna







Man längtar verkligen till sommaren när man ser dom här bilderna, ellerhur?



Åh jag vill ha sommar nu nu nu nu!!

SKRIVET: 2010-02-22, kl 12:05:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Woho

Okej, tack vare sl så ska inte jag till skolan idag :) Om min jävla skola sätter skolk på mig så kommer jag tvinga dom att flytta skolan till Högdalen under istiden! Så nu ska jag fixa o städa lite fattar inte varför jag gör det hos pappa hela tiden men inte hos mamma :o Im weird ! Men iaf sen kommer Johanna hit typ.. måste göra min engelska läxa också har ingen koll på skolan -.-

SKRIVET: 2010-02-20, kl 21:10:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dread

Tittade nyss klart på Dread den var inte så läskig och den var seg allt hände i slutet :o Man blev bara förbannad när själva ''skräcken'' kom haha. Väntar på att David ska komma vi ska typ hitta på ngt med Matte och Bogdan jag tycker att dom kan komma nu! Börjar tröttna på att vänta !

SKRIVET: 2010-02-20, kl 14:32:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Today's topic

Äh vet inte.. Igår var jag med Johanna hennes killkompis skulle komma hit igår men sen när han väl skulle komma så orkade han inte så vi väntade i onödan skit skoj.. Men iaf idag kommer David hem och vi ska typ till Ingarö o fira han och Jespers födelsedag lite i efterskott.

SKRIVET: 2010-02-19, kl 15:11:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nej tack!

Skulle gå 1 mil med skolan idag för att jag och Jessica glömde att anmäla oss för idrottsdagen.. kul! Vi gick i en halvtimme sen tog vi bussen, jag fattade inte seriöst att dom trodde att vi skulle gå runt i 2 timmar i det där vädret :s usch.. Idag åker David till Skåne och tävlar :( Så jag ska vara med min ''flickvän'' Johanna (a) Vi ska bara ta det lugnt och typ bleka mitt hår om jag får pengar av min syster ;)
Ska fixa mig sen ska jag åka till Gärdet (hmm.. vad ska jag göra där?) Puss !


Jag kan fan aldrig vara seriös på bild antingen så lipar jag eller ngt konstigt eller så ser jag skit sur ut.. haha


Haha för nån dag sedan. Såg så äckligt ut tyckte vi, fast det är sääkert bara vi :)


Mös med Herbert idag han e fan cool ;o

SKRIVET: 2010-02-18, kl 15:24:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fuck it..

Är as trött vet inte vad jag ska göra ska typ färga min syster hår snart men jag har skita tråkigt !! Fuck fuck fuck..

SKRIVET: 2010-02-17, kl 20:02:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

trubbel trubbel trubbel

äähh ja. efter massa skit så kommer iaf David hit till mig, var hos honom ett tag men sen skulle jag åka & han skulle med men sen ville han inte och sen när jag hade åkt så ville han åka haha så nu är han påväg vilket jag är glad över ville verkligen vara med honom ! ska snart gå upp till centrum och möta honom :) sedan blir det film mys ! är sjukt sockersugen.. men har inga pengar jävla bajs.. jaja bye!

SKRIVET: 2010-02-17, kl 16:06:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

My boyfriend's b-day

Idag fyller David år, han är ganska besviken fakiskt för han har inte fått några presenter :( Och alla klagar och skriker. Fyfan vad tråkigt alltså. Jag kom till honom idag för att fira honom men vi ligger bara inne på rummet och vart är tårtan? Dålig stil tycker jag! Men David ska iaf få en överraskning av mig sen om 10 dagar prick! Hoppas han får det roligt då iaf för detta skulle inte jag nöja mig med :o

Älskar dig !

SKRIVET: 2010-02-16, kl 14:19:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jensen Östra

Sitter i Johannas skola nu, hon har historia. Efter skolan ska vi till någon piercing studie för att kolla hennes naveln sedan ska vi till UM. Sen kanske jag ska träffa Sanna beror på om hon ringer mig, haha. Adios!

SKRIVET: 2010-02-15, kl 17:14:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Orkade inte

- fixa min header så jag tog bara en bild. Försöker få tag i David men han tränar juuuu.. Ska träffa Johannapanna när hon har slutat ! Finally


Haha, hur kul har inte jag alldeless för mig själv? Älska närbilder.. sååå kul! Haha jag vågar skämma ut och bjuda på mig själv. It's so bloodly blood fun

SKRIVET: 2010-02-15, kl 15:37:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Well well, nytt ''tema''

Har ändrat hela bloggen från grått till rööösa. Hittade inga andra roliga färger funtade på lila men hittade ingen bra bakrundsbild. Nu ska jag bara fixa min felstavade och fula header haha :)

SKRIVET: 2010-02-15, kl 14:55:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Löst !

Problem 1 ( var är johanna) = Löst
Hon är i skolan och hon ska ringa mig sen så jag slipper leta efter henne såg jag i en kommentar ! Är man grym så är man, tur att jag kan läsa alltså.
Måste hitta Davids kamera.. oups hoppas den är hos papi (a)

SKRIVET: 2010-02-15, kl 14:53:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helloooo everbody

Slutade halv tolv idag. Fet nise.. Har vart hemma ett tag kollade på ngn collage öl film sög ! 
 

Attention please!
För er som inte fattar :) så har jag fortf inga pengar på mobilen.. vilket betyder att jag inte kan svara på sms så förvänta er inga svar ! Laddar på mobilen när jag får pengar av syster min. Sååå nu ska jag ha lite ego-time o försöka få tag på Johanna, börjar ju sakna henne nu. Vart är du?!?!? Bye

SKRIVET: 2010-02-14, kl 22:34:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt!

Godnatt!
Har haft en trevlig alla hjärtansdag idag med min älskling, hoppas ni har haft det också. Fick en ros och lite godis
av min lilla älskling. I fredags var jag hemma hos Alminge med några kompisar och David, vi chillade bara lite typ.
Igår var jag bara hemma med David så jag har haft en ganska lugn helg och David lagade skit god mat till oss idag!
Men, aa iaf har inte hört av Johanna. Det var konstigt haha ! Har fortf inga pengar på mobilen så har lite svårt att få tag i folk. Hatar det! Ni vet säkert hur jobbigt det är att vara helt jävla lost och inte kunna få tag i någon ;) Men nu ska jag titta på film, David har somnat vi kollade nyss på Dead Silence eller inte David, han somna men iaf skit bra film! Hatar verkligen dockor :o Inte så läskig men bra tycker jag! Innan det kollade vi på The Collector eller ngt den dög, dåligt slut som i de flesta thrillers. Men that's life.. haha ja e en sån filmnörd! Har sett alla filmer kanske ska dissa filmen någon gång och plugga? Njae. Vi hörs när jag har tid! Haha

SKRIVET: 2010-02-12, kl 09:42:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

johanna

Sophia sover, ring och väck henne :) Man måste gå till skolan lilla plutten.. Puuuuuss / johanna

SKRIVET: 2010-02-11, kl 17:39:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

haha lite seg (A)

Bloggar inte så mkt som ni har märkt.. Är hemma hos Johanna nu inga planer för idag. Längtar bara tills jag får mina pengar av pappa om allt går som det ska så ska jag ha 2000 denna månad men eftersom David fyller år den 17de så måste jag köpa en present till honom, vet precis vad jag ska köpa :) Sen så ska David kanske komma till mig :)

SKRIVET: 2010-02-07, kl 21:11:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

flashback

Var hemma hos Wille igår med Johanna, vi spelade typ Wii och lite Gutitar Hero sen stack vi. Det var skit kul att titta på när Johanna försökte vara seriös när vi körde Wii hon såg ut som en skakig gammal gubbe typ.. Nu väntar jag på att David ska komma till Sthlm. Så ska vi åka hem till honom, har ju inte träffat honom på åår och daar. Men just nu sitter jag och är lite små förbannad på... äm typ allt. Eller min familj (minus pappa då) Jag är tydligen skit dålig och min syster och mamma har rätt att ljuga mig rak upp i ansiktet även om det är småskit så har jag inte tillräckligt med tålamod för att kunna stå emot det. Så nu ska jag rymma till min älskling ett tag :)

SKRIVET: 2010-02-06, kl 15:34:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Berätta gärna

Seriöst David, vad har jag gjort för att du inte ska lita på mig? Är på så jävla dåligt humör just nu och du ska inte säga någonting du gör en sak och sen om ja gör samma sak så är jag sämst i världen och jag gör fel. Du verkar blåsa bort allt du gör och tatuerar in allt jag gör på din kropp. Eftersom det jag gör aldrig ska glömmas. Du får fan ta o skärpa dig och hör av dig förfan! Du sa att du skulle.

SKRIVET: 2010-02-05, kl 19:56:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

and off we go

Jag o Johanna tänkte ju egentligen bara vara hemma idag, men det vart så tråkigt så nu ska vi till Odenplan och hitta på ngt, mår fortf lite dåligt ( Stannade hemma idag från skolan). Men nu ska vi iväg kommer hem lite senare, dock till Johanna. Känner mig fan bakis..

SKRIVET: 2010-02-05, kl 13:11:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen



Johannas kompis Minna visste vilken låt jag menade i några inlägg neråt! Äntligen, älskar denna.

SKRIVET: 2010-02-04, kl 21:36:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

hello loverpeep's

Ni ska bara veta vilket äventyr jag hade igår.
Var ju hemma hos Sanna i Skogås, sen skulle jag hem och Sanna orkade inte gå till Skogåscentrum så jag tog en annan buss som jag aldrig hade tagit förut. Jag sa att jag skulle åka fel. Vilket jag också gjorde. Först åkte jag förlångt med första bussen så jag åkte till Huddinge ist för Svedjevägen men som tur var så gick min andra buss därifrån också. Var så upptagen att prata med Johanna att jag inte märkte att jag tog rätt buss men åt fel  håll.

Så där sitter jag på väg mot Norsborg livet leker och jag fattar ingenting. Sen säger Johanna: Du ska vara i Högdalen om 2 min. Jag svarade: Men jag tror inte det för jag är i MASMO nu.. Herregud jag fattade inte att jag åkte åt fel håll förns jag var i Fittja... Gash, tog tuben därifrån o mötte Johanna i Liljeholmen där jag letade efter en ''toa'' var skit kissig. Men efter typ 2-3 timmar var jag hemma.

Någon som känner för att åka buss med mig? Behöver nog vuxet sällskap fortf.

SKRIVET: 2010-02-03, kl 20:15:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag älskar dig Sophia

Eftersom Sophia var så underbar och skrev om oss och vår vänskap på min blogg så tänkte jag vara lika underbar :)

Som hon skrev så började ju vår vänskap genom att min pappa och hennes mamma dejta varandra ett litet tag. Vi blev inte så bra vänner med en gång, men ju mer tiden gick desto bättre vänner blev vi. Vi har gått igenom och gjort saker som nästintill alla ungdomar har gjort. Som massa bråk, skratt, tårar, den roliga fjortis tiden. Men dom roligaste stunderna är ändå med dig då vi alltid va på mitt land, (eller nu är det ju såklart roligare men jag pratar då ;) ) vi flumma alltid omkring och min pappa fick väl typ panik på oss några gånger, vi fick sockerkick av att dricka fanta och kommer du ihåg vad vi gjorde en av gångerna? Jo barbiebilen var rolig att leka med just då, alltså vi la oss på varsin sida av sängen så att vi titta under den, medan vi gjorde det körde vi barbiebilen fram och tillbaka till oss, och hur många gånger fick vi inte biljäveln i huvudet haha? Så det sluta ju med att vi hade en massa bulor :D
Vi har gått igenom så himla roliga stunder, men även tråkiga. Men vilken vänskap gör inte det liksom?
Men just nu är jag glad att jag har dig, du är verkligen bäst. Mina föräldrar älskar dig, speciellt pappa haha :)
Vi har känt varandra i lite mer än tre och ett halvt år nu och de har varit så underbara år så det finns inte!
Snart fyller jag arton och du sjutton, och vad händer när vi har pengar? Jooo vi flyttar tillsammans till våran efterlängtade trea där bara vi ska vara med alla grabbarna ;) hehe..

Till dig Sophia, jag hitta en massa gamla bilder på oss på min gamla data haha :) Jag tar med mig usb minne jag har sparat dom på, för du måste se dom haha. Dom är ju bara för roliga :)

Men nu blir det ett litet fotoregn på oss!











//Johanna

SKRIVET: 2010-02-03, kl 12:52:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

duschade nyss

- Så har ansiktsmask på just nu ska tvätta bort den snart och smörja med ansiktskräm! Torr hy, usch!



Ansiktsmask Proaktiv


Man får riktigt sköna ben efteråt

 
Body Butter från H&M

Använde även dagkräm från Oriflame :)

SKRIVET: 2010-02-03, kl 11:38:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

haha min header

Johanna märkte en sak förut som jag inte hade märkt. Att det stod God ist för good på min header, jag som alltid brukar rätta andra och alltid ha rätt eller oftare än andra. Måste ändra det, gillar inte den ändå riktigt. En bild hör inte hemma där längre, den gjorde men inte längre.

Till Sandra B: Kommer inte slänga bort tavlan med bilderna på dig och mig. Du är trots allt en gammal vän, känns omoget att riva ner och slänga allt. För det e trots allt kul att ha kvar.

Men nu ska jag fixa en temporär header och titta på film. Bye bye

SKRIVET: 2010-02-03, kl 10:48:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Känner för att lägga upp ännu en låt



Owl City- Fireflies. Haha har geekat denna i hela helgen typ. Älskar den

SKRIVET: 2010-02-03, kl 10:40:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Längtar brallan av mig!

Vill ha sommar !! Hatar tjejen som sjunger verserna -.- Men det andra är sååå skönt att höra!

SKRIVET: 2010-02-03, kl 10:35:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar: på är med min sötnos

Varför var ni på hotell?

Svar: Hm, kanske för att vi var i dalarna. Lite kallt för att tälta :)

SKRIVET: 2010-02-03, kl 10:31:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Det finns verkligen människor som lever för att förstöra har jag märkt. Jag skriver inte om någon speciell person nu utan jag skriver om flera. Jag vet att en person kommer ta åt sig, men det är inte bara dig jag tänker på. Dom här personerna hackar på folk ständigt, dom förstör både vänskap och förhållanden och är allmänt störda i huvudet och irriterande. Det är folk som jag önskar att jag kunde skrika ''I wish you could get I life''  till. Men sån är inte jag. Jag försöker vara trevlig och inte skapa bråk, men det känns som att folk omkring mig söker bråk, så  dom skiter jag fullständigt i nu. Dom har hoppat fram och tillbaka på gränsen tillräckligt länge nu.

Over and out. För er som inte fattar betyder det klart slut.

SKRIVET: 2010-02-01, kl 23:06:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Panik

Har tänkt på en låt ett tag men jag vet varken hur den går eller vad den heter. Jag vet bara hur videon är eller vad man ska säga ! Snälla hjälp mig blir galen, det är en house dance låt eller vad ni vill kalla det!

Det är en kille som dansar och sjunger i en tvättstuga med tre lättklädda tjejer. Han dagdrömmer typ, sen i slutet blir det pinsamt då tjejerna bara glor snett på honom.


Hmm, måste komma på!

SKRIVET: 2010-02-01, kl 22:02:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Med min sötnos!

Är med Johanna nu, vi ska titta på film men först ska jag uppdatera min Ipod har tröttnat på alla låtar!


Bild från hotellet

SKRIVET: 2010-02-01, kl 12:53:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glass med johanna

Är hos Johanna och kollar på How I Meet Your Mother och äter glass. Har precis ätit mango också :) Kommer inte kunna träffa David på hela veckan typ :( Och i helgen ska han till Norge, bajsunge..


söta söta söta