SKRIVET: 2010-12-24, kl 17:09:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 5 Vad är kärlek?

Antar att alla har sina olika definationer om vad kärlek egentligen är.. Att beskriva kärlek måste vara nästintill omjöjligt. Men för mig är de den där känslan som får dig att må så jävla bra varje dag. Att vakna upp breve den man verkligen älskar och känna att ingen/ingenting kan sabba detta ögonblick...

Kärlek är verkligen när det svider i hjärtat så fort man är ifrån varandra, när man bara ligger och tänker på den man verkligen älskar för sig själv. Kärlek kan läka sår, kärlek kan få dig att må så jävla bra, de gör en lycklig helt enkelt. Men självklart finns det ups & downs med kärlek precis som med allt annat. T.ex. olycklig kärlek, när du trånar efter någon du helt enkelt inte kan få. Kan inte riktigt beskriva denna känsla eftersom jag inte vet hur de känns :P Hehe.. Men alla söker nog efter kärlek, som ett plåster på såren ibland om du känner dig övergiven eller ensam. När du behöver tröst, tröstkärlek kan vara bra för dig själv men de kan verkligen såra den du ''använder'' för att läka dig själv. Vet en liten tjej som skaffade pojkvän direkt när hon hade gjort slut med sin kille efter två år tillsammans, hon skaffade en kille som hade velat ha henne sen dag 1. Det slutade med att han vart otroligt sårad, så jag vet vad jag pratar om. Att prata med en kille som känner som han är verkligen jobbigt, tänk er att ha blivit helt utnyttjad att någon har bara tagit er kärlek och stuckit?

Jag skulle nog säga att alla behöver kärlek one way or another liksom, man vill alltid finna den som är rätt för dig själv. Den som får dig att skratta, den som torkar dina tårar, den som ställer upp för dig endast, den som du håller trogen jaa.. den som älskar dig.

En liten geeky bild också haha



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: